Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 12:00 am
Gandalf написа:
morgan написа:
Супер е машинката, щом лови и хартия е 6!!!
Перфектна .... с две думи нямам думи хаха
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 12:10 am
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Дай я на някой истински а не пишман майстор да я провери! Иначе си е добър металотърсач!
morgan Новобранец
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 12:24 am
Gandalf написа:
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Дай я на някой истински а не пишман майстор да я провери! Иначе си е добър металотърсач!
Охо аз съм много по добър ... но както и да е ... следващия път ще гледаш как се проверява xlt от баш майстор "С КИРКАТА ПО МАШИНКАТА ЗА ДА Е ПО СТАБИЛНА"
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 12:32 am
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Охо аз съм много по добър ... но както и да е ... следващия път ще гледаш как се проверява xlt от баш майстор "С КИРКАТА ПО МАШИНКАТА ЗА ДА Е ПО СТАБИЛНА"
Може би проблемът да е малък и да не ти излезе скъп ремонта...
morgan Новобранец
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 12:45 am
Gandalf написа:
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Gandalf написа:
morgan написа:
Може би проблемът да е малък и да не ти излезе скъп ремонта...
нЕ НЕ За такъв апарат не искам и да чувам ..... ще го натроша мамичката му ще еба
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 10:37 am
олиии, не троши убавата машинка ми я продаи на некои мераклия дя си я поправи.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Дек 29, 2013 11:32 am
докато гледах клипа не спрях да се смея иначе апарта явно е повреден и трябва някой да го погледне...
Колега преди да го начупиш първо иди на майстор да ти види кабела на антената и самата антена. Моето мнение е , че на апарата му няма нищо . И накарай някой , който е работил с такъв да ти покаже как се настройва и работи с него .Програмите от форумите на 50% не стават за работа или поне не на всеки терен .
Колега преди да го начупиш първо иди на майстор да ти види кабела на антената и самата антена. Моето мнение е , че на апарата му няма нищо . И накарай някой , който е работил с такъв да ти покаже как се настройва и работи с него .Програмите от форумите на 50% не стават за работа или поне не на всеки терен .
Може би брат му! То има такъв уред .............
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
според мен антената , пробвай с друга . ако не е от антената , пиши ми да ти дам номер на човек който ще го оправи гаранция . не се сърди на машината тя си е изкарала парите когато е трябвало , това че ние искаме да купим една и с нея да ни заровят си е друга работа .
Ееее,ко му са връзвате,той пича майтап си праи.Пък и да си беше в ред апарата,с тея бомбета на обувките,и с тоя пръстен на ръката ...........
morgan Новобранец
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Пон Дек 30, 2013 12:21 am
ммм наистина не работи и не знам какво да го правя мисля да го държа за красота в нас и да си взема др. пробвах какви ли не програми на някои е тих но я няма дълбочината каквото и да го правя една кирка не може да я хване на повече от една пяда .....
deultum Цезар
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Пон Дек 30, 2013 7:49 am
когато го купих моето хлт беше с същия проблем мрънкаше навсякъде , след много разпитвания се оказа екранировката на кабела . След смяната апарата млъкна и се държеше стабилно . Ако решиш ще ти дам номера на майстора ,гаранция че ще ти го оправи . Както ти казаха колегите ,намери друга антена и я смени за да си сигурен че е от нея . Успех !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Пон Дек 30, 2013 11:54 am
бобо написа:
Ееее,ко му са връзвате,той пича майтап си праи.Пък и да си беше в ред апарата,с тея бомбета на обувките,и с тоя пръстен на ръката ...........
Браво Бобо усети материята - та аз за това не взех отношение по въпроса...
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Spectrum XLT писна ми Нед Яну 05, 2014 3:58 am
pet1r90 написа:
според мен антената , пробвай с друга . ако не е от антената , пиши ми да ти дам номер на човек който ще го оправи гаранция . не се сърди на машината тя си е изкарала парите когато е трябвало , това че ние искаме да купим една и с нея да ни заровят си е друга работа .
kolega i as imam sashtata no pri men si bachka noooo na pove4e ot 15cm dalbochina ne iska i neznam otkakvo e pak i sam novobranetz jiveia izvan bg i mi e podarak ot edin ispanetz koito mi kaza 4e kato nova e vadil moneti na 40cm bes problema ako ima6 niakakvi idei POMOGNI.....
kolega i as imam sashtata no pri men si bachka noooo na pove4e ot 15cm dalbochina ne iska i neznam otkakvo e pak i sam novobranetz jiveia izvan bg i mi e podarak ot edin ispanetz koito mi kaza 4e kato nova e vadil moneti na 40cm bes problema ako ima6 niakakvi idei POMOGNI.....
на 40 см никога няма да чуеш монета . между другото , бях купил един игъл със същия проблем мънкаше като луд , когато го хванеха лудите нямаше окротяване , след това си работеше добре , повредата ми беше в палеца за рефреш .
от всичко може да е ! но като за начало пробвай с друга антена . моя майстор ми беше споменал че имало няква част която от годините се прецаква и пак може да прави такива шмекерий . най добре майстор
vasilio mersi kolega 6te vidia da potarsia niakade rabote6ta antena daño da nameria 6toto majinkata e na godinki no neiskam daia pogrebvam написа:
pet1r90 написа:
на 40 см никога няма да чуеш монета . между другото , бях купил един игъл със същия проблем мънкаше като луд , когато го хванеха лудите нямаше окротяване , след това си работеше добре , повредата ми беше в палеца за рефреш .
от всичко може да е ! но като за начало пробвай с друга антена . моя майстор ми беше споменал че имало няква част която от годините се прецаква и пак може да прави такива шмекерий . най добре майстор
vasilio Про-Консул
Заглавие: novobranetz Сря Яну 08, 2014 3:49 pm
vasilio написа:
ako nee taina razbirase kade se namira tvoia maistor niakavi kordinati daño da e blisko do Sofia
pet1r90 написа:
vasilio mersi kolega 6te vidia da potarsia niakade rabote6ta antena daño da nameria 6toto majinkata e na godinki no neiskam daia pogrebvam написа:
pet1r90 написа: