Заглавие: Мнение за втори металотърсач. Вто Мар 27, 2018 2:05 am
здравейте имам Голден Маск 1+18кхз мисля малко да вдигна нивото спрях се на тези апарати ако може малко мнение и кой бихте ми препоръчали 1.Golden Mask 5+ Power Box - 8Khz-18Khz 23cm./9"/ DD търсеща сонда 2.Makro Racer 2 MEGA+ с 2 сонди 29 сантиметрова DD сонда. SEF DD сонда 38 x 30 cm (15"x12"). 3.Fisher F75 DST С базовата си 28см./11"/ ДД 4.AKA SOREX PRO БАЗОВА СОНДА - 10,5 " - 7kHz
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Вто Мар 27, 2018 7:26 am
АКА Сорекс про по- добър е от Маските, а и си е доста дълбок или Мохаремка
Последната промяна е направена от niki3 на Вто Мар 27, 2018 8:37 am; мнението е било променяно общо 1 път
xp fan Легионер
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Вто Мар 27, 2018 2:55 pm
Колега според мен това е най добре,имаш пинпоинтер + Ф75ЛТД,цената е перфектна
Чувал съм от по опитните колеги да разправят че имал най добрата дискриминация !
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Чет Мар 29, 2018 10:13 pm
Всичко свързано с работата на металотърсачите е пряко свърдано с качествата на почвата, а в България има много различни почви. За тези години събрах толкова проби от различни краища на България, че незнам колко станаха. Извода е един: на определени почви тъсачите имат едни впечатления за даден металотърсач, а на друго място същия металотърсач работи по различен начин. Тук идват на помощ многото настройки, които да направят металотърсача адекватен за конкретните условия, но тук пък проблем, е ча само 10% от търсачите ставата супер мастери на машинката си и разучават на 99% настройките, а тези 10% много рядко пишат по форуми и си трайкат. И кво стана накрая? Колкото търсачи - толкова мнения
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Пет Мар 30, 2018 9:05 pm
Така си е колега , иска се повече тестове влизане и пробване в менютата на машинките, аз мога да кажа че любимите ми апарати в момента са Whites Spectra V3i и Makro Racer 2 с допълнителните антени към тях и с някой настроки са страхотни. Успех на колегата с избора и весоло празнично посрещане на всички колеги
Последната промяна е направена от snaiperista на Чет Апр 05, 2018 8:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
colin96 Консул
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Пет Мар 30, 2018 9:25 pm
Така е.. . Аз лично тествах екинокса и на парк 2 беше най дълбок и най добре за почвата, в която го тествах. Но сега на плажа, въобще не се грундира и не работи на тая програма. И какво да кажа - че е супер скапана машина ли? Пак казвам на моя плаж.На друг може да е дъбест. Така че абсолютно вярно е всеки да си направи сам тестове и да види кое е най добре за него. Фишер ф75 е много яка машина, и като му свикнеш ще останеш доволен. И на тая цена не е за подценяване.
EasternM Новобранец
Заглавие: Re: Мнение за втори металотърсач. Съб Мар 31, 2018 5:02 pm
mdetectors.bg написа:
Всичко свързано с работата на металотърсачите е пряко свърдано с качествата на почвата, а в България има много различни почви. За тези години събрах толкова проби от различни краища на България, че незнам колко станаха. Извода е един: на определени почви тъсачите имат едни впечатления за даден металотърсач, а на друго място същия металотърсач работи по различен начин. Тук идват на помощ многото настройки, които да направят металотърсача адекватен за конкретните условия, но тук пък проблем, е ча само 10% от търсачите ставата супер мастери на машинката си и разучават на 99% настройките, а тези 10% много рядко пишат по форуми и си трайкат. И кво стана накрая? Колкото търсачи - толкова мнения
Колега много си прав, на мен от скоро ми е хоби металдетектинга и още се уча, но на един излет се засякох с един колега, който си ползва неговия фишер ф2, само му сменил питата с някоя на майнлаб и за няколко часа си напълни джоба и си тръгна, човека не се занимава с форуми, а си действа, така че е много важно да си познаваш апарата и от там идва прадуктивността, което ти спомена. Това бе малко извън темата, за което се извинявам, но коментарът ти беше много правилен, поздрави. И успех на колегата в намирането на втори апарат.