Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Нед Юли 30, 2017 9:28 am
"... не ми е работа да говоря, ама какво ще кажете, ако още следващата година Фишер пуснат пулс индукционен металотърсач. Само допълвам, че няма да е от класа на GPX. Надявам се да е с тази нова резонансна пулс-индукция."
Дано!!!
Rolingash Преторий
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Авг 01, 2017 12:45 pm
ето ви един линк към нещо доста интересно https://www.augmented-reality.net/
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Авг 01, 2017 6:03 pm
Линка който си дал е перфектен. Това е едно от направленията за развитието на металотърсачите. Тука става дума за проект на google, който ЧЕЗ телефон ще се визуализират много неща които се случват около нас и в частност възможността да се визуализират металните предмети, т.е. засечените метални предмети от металдетектор Интересна е тази тема не знам колко е практична, но е интересна за размисли.
В това отношение една фирма има подготвени продукти, които се опитват да визуализират на живо нещата. Видях го с очите си дори имам и снимки, но не мога да ги публикувам. Не знам колко е практично но видях че е супер бавно.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Последната промяна е направена от mdetectors.bg на Вто Авг 01, 2017 6:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Rolingash Преторий
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Авг 01, 2017 6:05 pm
Само да вметна и аз че вече има избрани хора който тестват софтуера !!!
vanbg Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Авг 01, 2017 6:58 pm
Няма да има скрито покрито - всичко ще е на яве.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Авг 08, 2017 9:53 pm
Разучих нещата около по-горният ми пост, това наистина може да бъде определено, като бъдещето на металдетектинга, но някаква малка част от развитието на металотърсачите. В горният пост става дума за устройство което обработва звуковите сигнали подавани от металотърсачите, тоест става дума за обработка на нещо което вече е засечена от металотърсачите. По-скоро тази тема трябваше да бъде на тема нови възможности за развитието на самата технология Металдетектинг, но няма проблеми и това ще е част от бъдещето на металотърсачите - смартфоните.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Авг 10, 2017 10:09 am
Приложено отдавна от Minelab при CTX3030...+ малко още софтуер...Маи ще има още дела в съда...
adminn Admin
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Авг 10, 2017 4:01 pm
Aurelius написа:
Приложено отдавна от Minelab при CTX3030...+ малко още софтуер...Маи ще има още дела в съда...
В случая това не е разработка на XP, а абсолютно независима разработка, която ще може да използва звук от металдетектори за да го визуализира. А между другото практиката показва, че делата не спряха абсолютно никой както в случая за Deteknix така и с XP.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Авг 10, 2017 8:29 pm
Ако се анализира звука от детектора ще излезе че съдържа доста интересна информация.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Авг 11, 2017 6:05 am
Data logger +(or combined) software! Използват се от известно време... https://lrlman.com/agl.htm http://www.krbmetaldetectors.com/icon-data.pdf http://www.imagelocators.com/index.php/component/virtuemart/data-logger/icon-data62-detail?Itemid=0
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Авг 11, 2017 7:33 pm
Доста интересно нещо, пак и в малка кутийка, някой вече пробвал ли го е да сподели колко вярна информация дава за скритите обекти в земята !
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Авг 11, 2017 7:56 pm
Колеги каква информация бихте искали да виждате на смартфона си по време на търсене ? По какъв начин бихте искали да е архитектурата на визуализацията ? Мненията ви са важни за мен. Благодаря на всеки отзовал се с мнение.
Rolingash Преторий
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Авг 12, 2017 1:46 am
ОМД ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО .... а сега аз ще кажа какво искам да виждам .... знам че е доста обаче все пак ще си кажа ако детекторра има числа искам да се вижда на какво число какво е излезло тоест пример (79) 50 стотинки (59) златна верижка .. тоест да показва числата на смартфона и отстрани да има място за бележка какво си извадил мисля че ще е много полезно за търсача после когато детектора ти покаже определеното число да излиза и бележката заедно със числото карта каде точно си обикалял и също може да се вкарат забранените места ( архелологическите обекти ) почертавам ЗАБРАНЕНИ тоест влезеш ли вече си престъпник също може да се вкара дълбочина на засечения обект не точна но поне да показва дълбок ли е сигнала плитък ли е малък-голям и т.н повече инфо да дава приложението можеш да вкараш глезотиики като измерване на крачките калории и т.н също можеш да вкараш директно да стартира камерата при намерен цветен сигнал да записва какво се вади няма да има голямо приложение във българия но във чужбина съм сигорен че ще го харесат много колегите знам че е доста предполагам че е почти невъзможно но все пак Искрено ти пожелавам УСПЕХ