Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Юли 18, 2017 11:02 pm
colin96 написа:
А бе малко конспиративно ми звучи... Май знаеш нещо.. Ама аз не вярвам.. Гарет пуснаха някакъв макс беше. Ат макс да.. сега се сетих. Който се оказа нищо ново. И все още не се продава. Може и догодина или след две да се продава. Така че и с Фишера май ще е същото. Имаше и с Тесоро една такава история за последно.
Още в края на тази година е възможно да пуснат един подводен пинпойнтер.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Вто Юли 18, 2017 11:24 pm
Аз пък няма да се хейтвам и ще кажа че просто ще е супер Фишер да пуснат такава пулс техника, все пак доказаха при влф мд че имат перфектна дискриминация, и може би те ще успеят да постигнат някаква поне задоволяваща диск. при пулс-мд
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Сря Юли 19, 2017 10:16 am
http://md-hunter.com/fisher-is-making-a-clever-metal-detector-new-2016/ - това е било преди 2 години, а нито Mosca, нито CZX видяха бял свят-да не говорим за "Умния детектор"....Ще чакаме още, а за цената от $2000+ - там не е нужно да се подквасва морето, а просто ... да се плати...
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Сря Юли 19, 2017 10:54 am
Aurelius написа:
http://md-hunter.com/fisher-is-making-a-clever-metal-detector-new-2016/ - това е било преди 2 години, а нито Mosca, нито CZX видяха бял свят-да не говорим за "Умния детектор"....Ще чакаме още, а за цената от $2000+ - там не е нужно да се подквасва морето, а просто ... да се плати...
- с този линк направо ме срина - явно е , че ХАмериканците се надяват да подквасят целия световен океан... - да им пожелаеме успех , щото вече го подкиселиха, и то в буквалния смисъл
adminn Admin
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 11:58 am
От последна информация относно съдебните процеси, които водят големи производители на металотърсачи срещу нови фирми производители - извода, е че съдебните процеси не дават нужния резултат и големите фирми трябва да свикнат, че цените ще спадат при запазването на качеството на продукта, та даже при увеличаването на качеството.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 6:07 pm
adminn написа:
.........че цените ще спадат при запазването на качеството на продукта, та даже при увеличаването на качеството.
Цените ще спадат, но качеството няма да се покачва, само илюзията за качество ще е по-голяма, защото от пръдня боя не става. Колкото и да му се иска на народа да получи супер детектор без пари няма как да стане. Супер детекторите ще загубят цена само когато се свършат парите в земята. До тогава денара ще се лови в земята на 35+ см при цена мин 3000 лева и нагоре и без дисплей.
adminn Admin
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 6:12 pm
Nexus metal detectors написа:
adminn написа:
.........че цените ще спадат при запазването на качеството на продукта, та даже при увеличаването на качеството.
Цените ще спадат, но качеството няма да се покачва, само илюзията за качество ще е по-голяма, защото от пръдня боя не става. Колкото и да му се иска на народа да получи супер детектор без пари няма как да стане. Супер детекторите ще загубят цена само когато се свършат парите в земята. До тогава денара ще се лови в земята на 35+ см при цена мин 3000 лева и нагоре и без дисплей.
Кой вярваше преди 5-6 години, че 8 ядрен смарт телефон ще струва в кеш 400лв.? така е с всичко, което се поезвежда в по-голям мащаб. Така ще стане и с електро-автомобилите и с всичко, което се търси в по-големи мащаби.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 8:23 pm
adminn написа:
Кой вярваше преди 5-6 години, че 8 ядрен смарт телефон ще струва в кеш 400лв.? така е с всичко, което се поезвежда в по-голям мащаб. Така ще стане и с електро-автомобилите и с всичко, което се търси в по-големи мащаби.
Това са въжделенията на човек, който няма представа как работи един металотърсач нито от какво са направени.. Разликата между всички компютри, коли самолети и металотърсачите е че любимите нам устройства търсят под земя. А там технологиите няма как да поевтинеят, защото почвата няма да стане прозрачна. Играчки може и се произвеждат в не голям ами гигантски мащаб, но сериозни детектори не.
Замисли се какво точно се е променило за последните 30 години при детекторите??? Какво??? Дисплеите със загубените им програмки??? Всичките детектори са все същия дол дренки, че много от старите аналогови детектори правят за смях тия цифрови измислици.
colin96 Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 8:57 pm
Нещо не се сещам кои са тези аналогови детектори дето правят смешни новите цифрови измислици. Те затова деус и цтх са едни от най добрите и най ползваните в момента.Щото хората са балъци и не разбират от техника.
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Чет Юли 20, 2017 9:10 pm
adminn написа:
Това са въжделенията на човек, който няма представа как работи един металотърсач нито от какво са направени.. Разликата между всички компютри, коли самолети и металотърсачите е че любимите нам устройства търсят под земя. А там технологиите няма как да поевтинеят, защото почвата няма да стане прозрачна. Играчки може и се произвеждат в не голям ами гигантски мащаб, но сериозни детектори не.
Замисли се какво точно се е променило за последните 30 години при детекторите??? Какво??? Дисплеите със загубените им програмки??? Всичките детектори са все същия дол дренки, че много от старите аналогови детектори правят за смях тия цифрови измислици.
- същата ситуация е и със Hi-Fi маниаците -плочи, ленти , ретро аналогов звук. от информационна гледна точка най-мощната система за търсене е човешкият мозък -на опитен оператор , на който се подава НЕИЗКРИВЕН от процесори звуков сигнал .Просто и непобедимо.Разбира се , на силно замърсен с боклуци терен и добре обмислен софтуер -процесора печели.Проблема на повечето фирми , производители на детектори е несъобразяването с некои нещица... Но- да сме им благодарни- така и следващото търсачско котило има шанс да ,,захлеби "
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 6:28 pm
snaiperista написа:
кръстоска между влф и пулсак , звучи доста добре, дано ги пуснат по скоро, че на орудено вече изтърках и вторият фискарс, ама ми е кеф голям щот съм мазохист
Защо си мислите че няма хибридни металотърсачи ? Има такъв детектор и се продава вече шести месец, Това е VLF с три антени и PI с две антени и една рамка,всичко това е един детектор.
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 6:47 pm
colin96 написа:
Нещо не се сещам кои са тези аналогови детектори дето правят смешни новите цифрови измислици. Те затова деус и цтх са едни от най добрите и най ползваните в момента.Щото хората са балъци и не разбират от техника.
Така ръзсъждава всеки който е пораснал, блещейки се в таблет денем и нощем. Има огромна разлика между най-добър и най-употребяван детектор, както и най-добра и най-употребявана кола. Деуса е измежду най-плитките дигитални детектори и също така и СТХ-а. Имах ги и двата за повече от година време. Много процесор, малко детектор.
А хората не са балъци но със сигурност са неинформирани а много са и невежи, защото като видят дисплей и спират да мислят (поне онези които могат). Например ти ако имаше понятие от тая техника, сега с тебе намаше да водим тоя разговор.
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 7:24 pm
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
кръстоска между влф и пулсак , звучи доста добре, дано ги пуснат по скоро, че на орудено вече изтърках и вторият фискарс, ама ми е кеф голям щот съм мазохист
Защо си мислите че няма хибридни металотърсачи ? Има такъв детектор и се продава вече шести месец, Това е VLF с три антени и PI с две антени и една рамка,всичко това е един детектор.
Първо попрочети некой и друг патент на тази тема , Аурелиус бе така добър да пльосне пред зъркелите на всички ни директни линкове към патенти на Брус Халкро Кенди , Карл Мореланд и Дейв Джонсън .Това , че ти , Анонимни , може да намериш една по-голяма кутия , и в нея да пъхнеш платка на пулсак и платка на монетар ( и двете изкопирани от интернет или от готови машини ) и да направиш от тел бобини за пулсака и за монетара , това НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ХИБРИД ! - Тези водещи специалисти не са могли да се сетят да направят това ?!? Бягай бърже в патентното ведомство в Лондон ,за да извадиш СВЕТОВЕН патент , щото тримата гореспоменати тарикати четат всички форуми , и вече са ти откраднали идеята ! -изгорел си като блажен вестник!
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 7:59 pm
colin96 написа:
Така ръзсъждава всеки който е пораснал, блещейки се в таблет денем и нощем. Има огромна разлика между най-добър и най-употребяван детектор, както и най-добра и най-употребявана кола. Деуса е измежду най-плитките дигитални детектори и също така и СТХ-а. Имах ги и двата за повече от година време. Много процесор, малко детектор.
А хората не са балъци но със сигурност са неинформирани а много са и невежи, защото като видят дисплей и спират да мислят (поне онези които могат). Например ти ако имаше понятие от тая техника, сега с тебе намаше да водим тоя разговор.
М да бе даа, мине се не мине и се появи некой бг тарикат дето има 5 бона годишен доход и почва да ни обяснява как световните лидери в бранша и 99% от търсачите в света са балъци и не отбират нищо
colin96 Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 8:52 pm
Истината е една и тя е че няма връщане назад. Всичко еволюира, включително и метал детекторите. И това го налага самият живот. Ако не беше така примерно Владо щеше да си продава първата маска още. Но излезна втора, трета, и така нататък. И всяка нова е опит за подобрение на предходната. На други честоти, с турбо, с дисплей, ергономичен стик, водозащитена и така нататък. Просто пазара го налага. Иначе и той щеше да продава по три апарата на година.Дадох го само за пример. Същото важи и за Наско пирата и други.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 9:11 pm
Рис написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Първо попрочети некой и друг патент на тази тема , Аурелиус бе така добър да пльосне пред зъркелите на всички ни директни линкове към патенти на Брус Халкро Кенди , Карл Мореланд и Дейв Джонсън .Това , че ти , Анонимни , може да намериш една по-голяма кутия , и в нея да пъхнеш платка на пулсак и платка на монетар ( и двете изкопирани от интернет или от готови машини ) и да направиш от тел бобини за пулсака и за монетара , това НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ХИБРИД ! - Тези водещи специалисти не са могли да се сетят да направят това ?!? Бягай бърже в патентното ведомство в Лондон ,за да извадиш СВЕТОВЕН патент , щото тримата гореспоменати тарикати четат всички форуми , и вече са ти откраднали идеята ! -изгорел си като блажен вестник!
Рисчо пак не си в час,няма изкопирани от интернет или от готови машини схеми,явно това е твоя патент.... Не мисля да давам отчет на измислени майстори като теб,явно нямаш апарати за ремонт и затова си кисел. Хибрида се търси и продава добре така че всичко е ОК.Патент не ми е нужен,ще обесня кратко на неграмотната ти душица че хибрид е апарат който използва две или повече системи на работа с различен характер.Хибрида който от шест месеца съществува е точно това,съвкупност от VLF апарат с три антени всяка от които на различна честота спрямо размера си. Пулса работи с малка антена,средна и рамка.Другото ще се види на клипове.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 9:36 pm
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Как се казва този детектор ?
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 9:56 pm
adminn написа:
Колега ами аз с една трета от цената която си посочил го ловя денара на 39+
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 11:02 pm
OMD Detectors написа:
Рис написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Рисчо пак не си в час,няма изкопирани от интернет или от готови машини схеми,явно това е твоя патент.... Не мисля да давам отчет на измислени майстори като теб,явно нямаш апарати за ремонт и затова си кисел. Хибрида се търси и продава добре така че всичко е ОК.Патент не ми е нужен,ще обесня кратко на неграмотната ти душица че хибрид е апарат който използва две или повече системи на работа с различен характер.Хибрида който от шест месеца съществува е точно това,съвкупност от VLF апарат с три антени всяка от които на различна честота спрямо размера си. Пулса работи с малка антена,средна и рамка.Другото ще се види на клипове.
- доколкото си спомням , преди поне 5-6 години се продаваше ,,Гризли "- в кутията бяха монтирани и пулсиндакшън -рамка , и платка за монетар, демек-твоето разбиране за хибрид. но,- ти не знаеш това. простено да ти е , чадо Божие... Амин
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Пет Юли 21, 2017 11:07 pm
snaiperista написа:
adminn написа:
Ухааааа ! Би сите марки като шкеме у дувар - смирено те моля да ме уредиш с такъв детектор. няма да се пазарим....
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Юли 22, 2017 6:48 pm
snaiperista написа:
adminn написа:
Тия изпразвания може да ги ръсиш пред някоя снимка на
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Юли 22, 2017 7:26 pm
snaiperista написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Рис Консул
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Юли 22, 2017 8:04 pm
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Такаааа... съдейки по огромното количество правописни грешки в предният ти пост-стигаме до извода , че яко съм ти вдигнал пулса , адреналина и кръвнотоооо по отношение снимката на така нареченият от тебе хи-хи-хи-БРИД - обаче , съдейки по това , което си писал за него , ситуацията ми напомня за ГЕЙ-ПАРАД , в който въпросният хибрид първо е в групичката на гейовете , после отива при , след което почва да маа разноцветни балончета при транссексуалните , накрая-при бисексуалните
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Юли 22, 2017 8:28 pm
Рис написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
OMD Detectors написа:
snaiperista написа:
Такаааа... съдейки по огромното количество правописни грешки в предният ти пост-стигаме до извода , че яко съм ти вдигнал пулса , адреналина и кръвнотоооо по отношение снимката на така нареченият от тебе хи-хи-хи-БРИД - обаче , съдейки по това , което си писал за него , ситуацията ми напомня за ГЕЙ-ПАРАД , в който въпросният хибрид първо е в групичката на гейовете , после отива при , след което почва да маа разноцветни балончета при транссексуалните , накрая-при бисексуалните
Ей котенце-Палячо ти май много му завиждаш на човека и за това пишеш такива простотии !!!
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Бъдещето на металотърсачите и металдетектинга Съб Юли 22, 2017 8:35 pm
snaiperista написа:
adminn написа:
Тия изпразвания може да ги ръсиш пред някоя снимка на
Ти май ме бъркаш много с някой , защото твоята уста се празни постоянно, та чак наричаш колегите лапачи в темата за събора на Берковица ! Май ще успееш да ме накараш да кача няколко клипа на металдетектора в ютуб как работи,още малко ми трябва !!!