Заглавие: Новата версия V4.1 бета за Деус Нед Май 28, 2017 11:05 pm
Здравейте колеги, имам възможността да тествам новата бета версия 4.1b01 за Деус. До момента мога да кажа, че успях да забележа няколко добавени опции за наше улеснение и по-добро представяне на детектора.
Например на програма 10-Gold Field вече има Ground Notch като Expert функция за настройване на земята (от 60 до 90). Във версия 4.0 тази опция я нямаше. При използването на Ground Notch може лесно да се отхвърлят горещи камъни и ще е по спокоен при силно орудени терени, както и при рязка промяна на минерализацията.
Друго нещо за програма 10 е добавянето на TX Power (TX Gain). Във версия 4.0 нямаше Expert меню под Sensitivity - беше фиксиран TX Power, a сега имаме избор от 3 стойности като при TX Power 3 детекторът е най-дълбок. При наистина силно замърсен терен с много черни сигнали може да се ползва TX Power 2, дори TX Power 1. За гората и при чисти терени - TX Power 3 (консумацията на ток е по-голяма при 3)
Заедно с новата версия XP се очаква да пуснат и вече работещото приложение за андроид устройства ( https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.juicymo.contracts.android.xpdetect&hl=bg ), което се свързва с апарата, показва настоящата GPS позиция на картата, както и пътят, който сме минали търсейки. Ще запазва и стари маршрути на картата, по които сме минавали и запазили. Също така и тип на металите (черни или цветни), които сме засякли с точното им местоположение на картата. Активира се от Option>Configuration>Go Detect - YES
Като представяне на терен нямам много наблюдения за сега, но няма да има такава голяма разлика, както между версия 3.2 и 4.0 В най-скоро време от XP официално ще пуснат новият софтуер и всеки ще може да си го инсталира безплатно, както винаги.
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Пон Май 29, 2017 8:17 pm
Трябваше на Дружево да ме подсетиш да ти покажа Go-Detect в действие.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Пон Май 29, 2017 11:28 pm
Хората питат това ли е приложението
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Пон Май 29, 2017 11:59 pm
Да това е приложението /сега погледнах първият ми запис в приложението ми е от 23.09.2016г.-от тогава го ползвам/ , може да се ползва и автономно без да е свързано към XP Deus. Изисква данни за безплатна регистрация . Данните от записаните маршрути се запазват върху картата и можете да ги преглеждате във всеки един момент. Ако искате когато намерите "метеорит" може да го снимате през програмата и снимката се наслагва върху картата /ще имате пълна информация къде и как изглежда откритото от вас/ всичко това може да се сподели с приятели инсталирали това приложение. Има и още опции. Приложението е много добро и функционално. Успех.
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 1:03 am
Не е това приложението. Go Detect, както и няколко други ги имам инсталирани отдавна. Сега Go Detect фирмата е направила ново приложение за андроид устрйства специално за XP Deus металдетектор с безжична връзка (2.4ghz) между детектора и телефона, както съм написал по-горе. В по-горния ми пост съм пуснал също и линк. Натиснете на него и ще можете да си инсталирате приложението безплатно (все още няма пълна функционалност).
В момента група тестващи изпробваме това приложение и директната му връзка с детектора. Много идейно е замислено. Няма такова за друг апарат. То работи с версия 4.1. Не е нужно да губиш време и да снимаш намерения предмет, а той се записва автоматично според показанията Target ID (цифрите) на дисплея на детектора дали е черен метал или цветен и се въвежда на картата.
Последната промяна е направена от SPVS на Вто Май 30, 2017 10:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 7:01 am
SPVS написа:
Не е това приложението. Go Detect, както и няколко други ги имам инсталирани отдавна. Сега Go Detect фирмата е направила ново приложение за андроид устрйства специално за XP Deus металдетектор с безжична връзка (2.4ghz) между детектора и телефона, както съм написал по-горе. В по-горния ми пост съм пуснал също и линк. Натиснете на него и ще можете да си инсталирате приложението безплатно (все още няма пълна функционалност). В момента група тестващи изпробваме това приложение и директната му връзка с детектора. Много идейно е замислено. Няма такова за друг апарат. То работи с версия 4.1. Не е нужно да губиш време и да снимаш намерения предмет, а той се записва автоматично според показанията Target ID (цифрите) на дисплея на детектора дали е черен метал или цветен и се въвежда на картата. Имам снимки, но от телефона не могат да се качат тук. Ще пробвам утре от лаптопа.
Дай директен линк към "твоето" приложение. ?????
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 10:21 am
В гугъл плея към момента поне аз не го намирам, приложението се казваXP Detect ето линк за нетърпеливите https://apkpure.com/xp-detect-unreleased/cz.juicymo.contracts.android.xpdetect
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 12:09 pm
vanbg написа:
SPVS написа:
Не е това приложението. Go Detect, както и няколко други ги имам инсталирани отдавна. Сега Go Detect фирмата е направила ново приложение за андроид устрйства специално за XP Deus металдетектор с безжична връзка (2.4ghz) между детектора и телефона, както съм написал по-горе. В по-горния ми пост съм пуснал също и линк. Натиснете на него и ще можете да си инсталирате приложението безплатно (все още няма пълна функционалност). В момента група тестващи изпробваме това приложение и директната му връзка с детектора. Много идейно е замислено. Няма такова за друг апарат. То работи с версия 4.1. Не е нужно да губиш време и да снимаш намерения предмет, а той се записва автоматично според показанията Target ID (цифрите) на дисплея на детектора дали е черен метал или цветен и се въвежда на картата. Имам снимки, но от телефона не могат да се качат тук. Ще пробвам утре от лаптопа.
В първия ми пост съм сложил линк. Само при мен ли действа този официален линк: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.juicymo.contracts.android.xpdetect&hl=bg ? Клика се на него и те закарва към приложението, което можеш да инсталираш на андроид устройство. Няма всички опции все още това приложение там, както и в това, изпратено от колегата talasumo.
Ето я XP Go Detect Testers Private Group групата, от която съм част:
Аз не мога да приемам хора там. Става от администраторите. Mоже да пишеш на Pedro Silva в Google+
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 5:32 pm
SPVS написа:
vanbg написа:
SPVS написа:
В първия ми пост съм сложил линк. Само при мен ли действа този официален линк: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.juicymo.contracts.android.xpdetect&hl=bg ? Клика се на него и те закарва към приложението, което можеш да инсталираш на андроид устройство. Няма всички опции все още това приложение там, както и в това, изпратено от колегата talasumo.
Ето я XP Go Detect Testers Private Group групата, от която съм част:
Аз не мога да приемам хора там. Става от администраторите. Mоже да пишеш на Pedro Silva в Google+
Линка не бачка при нас
vanbg Консул
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Вто Май 30, 2017 8:19 pm
За този XP GO DETECT който ти пишеш е в Бета версия и се доразработва , да прав си - пуснат е на определена група за тестове , но това не е крайната версия. Не може да се намери защото се разпространява за сега с ограничен достъп защото не е напълно функционална.
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Сря Май 31, 2017 5:38 pm
Явно линкът и програмата работи при мен, защото са ми дали права. В скоро време се очаква да излезе версия 4.1 и приложението да е напълно функционално и да се свързва към уреди, които си инсталират версия 4.1
adminn Admin
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Чет Юни 01, 2017 10:17 pm
Днеска вече официално пуснаха окончателната версия за инсталиране 4.1
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Пет Юни 02, 2017 9:15 am
Явно пак е за определени тестери само.
adminn Admin
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Нед Юни 04, 2017 9:55 pm
Вече теглите ли новата версия от нормалния линк?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
SPVS Легионер
Заглавие: Re: Новата версия V4.1 бета за Деус Пон Юни 05, 2017 8:14 am
Официалният линк от сайта на XP има само до версия 4.0 Още официално не е пусната v4.1 за свободно теглене от потребителите.