Заглавие: Търсещи сонди при версия v5.21 Съб Дек 05, 2020 10:26 am
Здравейте колеги,има ли чуствителна разлика между антена Деус v 5.21 28 см хр 35 и антена хр 35 28 на 34, като грунд,дълбочина и така т,н,колеги които са имали и двете антени възможноста да ги видят на терен,така да го кажа,какво е мнението,защото ми направи впечетление че почти всички тестове които са правени,са с антена 28-34 см,да речем терен със слаба минерализация или почти никаква
Ridik Новобранец
Заглавие: Re: Търсещи сонди при версия v5.21 Пон Дек 07, 2020 6:09 pm
Никой ли няма смелоста да си каже мнението за сондите,дали има разлика,или страха е по силен от Румънския ток,не ми се вярва че не се знае ,коя сонда е по добра,хр 35 28 см. или хр 35 28 на 34 см.Ясно стана колеги,току що ми се обади един приятел и нещата станаха ясни като бял ден,защо се притесняват хората да кажат или да пишат ,е аз ще го кажа,значи при тестове по голямата антената хр 35 28 на 34 см.се е представила по добре от 28 цата, цената на двете сонди е почти еднаква ,а разликата хм между тях,къде е Ямбол и къде е Стамбул,и се чудим защо повечето клипове са правени с по голята сонда,да ама не,никой не казва в клиповете които са правени с по голята сонда,че са по добри от клъглата 28 ца,що ли аджаба,ами защото всеки който си поръчва Деус,ще я иска с по голямата сонда,хр 35 28-34, а кръглите ще отлежават в склада,цената на Деус без слушалките е 1950лв,и нямало значение с коя антена е,питах в магазина дистрибутор,а сигурен съм че всеки който е с хобито ще иска най доброто,за същите пари.