Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 10:24 pm
Живи и здрави , понеже станахте няколко колеги вече и понеже те не могат да пишат във форума ти отразяваш и тяхното мнение. Тестове и клипове ще има и на двата апарата , ще се съобразя и с точно определени от вас видове тестове , аз няма от какво да се притеснявам защото апарата ми е във ръцете. Ще повторя също че при разговора ми със производителя разбрах че обсъжданите от нас апарати ще бъдат презентирани на един от големите събори свързани с металдетектинга , там на място всеки ще се убеди в това как работят.Може спокойно да напишеш каква марка си избрал , на мен лично ми е все тая.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Вто Май 10, 2016 1:29 am
Благодаря за бъдещите тестове който ще ни покажете. Пожелавам Ви успех и много добри и ценни находки. Благодаря за кореспонденцията. Поздрави от Бургас.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Вто Май 10, 2016 9:41 am
Тои на Емчо му е практика този вид реклама с никове и преувеличаване в пъти реалноста така,че не се впрягай.Лично ми пратиха едно негово творение ПИ ,което не ставаше беше и зле сглобено ...дано се е понаучил вече
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Вто Май 10, 2016 11:46 am
Благодаря за мнението. Значи от преди това се води подобна кампания.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Чет Май 12, 2016 6:31 pm
Не съм работил със по стари модели на Емо и не зная как работят , имам пред-последният му подводен пулс и само за неговата работа мога да коментирам. Също в Ловеч тествах Omega Q3 и новият Thor , но те са по различни апарати а темата е за подводни машини.
Zori72 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пет Май 13, 2016 4:01 pm
Доколкото имам информация Емо ще присъства на някой от съборите на БАТСЗМ които ще се проведат лятото и в централна България и ще направи презентация на всичките си модели.Което е много добра идея.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пет Май 13, 2016 8:34 pm
Информацията ти относно производителя и съборите на БАТСЗМ е точна ,има още доста неща но тях има кой да съобщи като му дойде времето. Аз лично след като получа новият подводен пулс и го тествам ще го пусна за тестове тук във форума, също към средата на лятото ако някой иска ще му изпратя да тества и моята машина с която работя. Емо ми сподели че по етапно ще пуска за тестове и останалите машинки от неговата марка. Така че няма да има нужда от напрежение и неуместни постове , всеки желаещ ще има възможността да тества и да сподели своето впечатление.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пет Юни 03, 2016 7:46 pm
Вчера пристигна при мен за тестове новият подводен апарат на Емо Христов , казва се Medusa. За двата дена мога да кажа няколко неща : много добра изработка , лек и удобен , и със страхотна визия. Направих за сега няколко теста в градината и мога да споделя че има четири програми за търсене , всяка програма е за определен вид цели.Първата програма е за много малки находки с големина от няколко милиметра,следващите три програми ги разучавам още но последната е за по големи предмети за дълбочинно търсене.На дръжката на стика има лампичка която свети различно при малки и големи находки , много интересно определя големината и вида на находката.Става за подводно,плажно и нормално търсене.Ще направя няколко клипа за да се види как работи машината , по молба на Емо след като я тествам известно време ще я предоставя на пичовете от БАТСЗМ за да си поиграят и те с нея.Качвам снимки на презентацията и на вида в който пристигна при мен.Скоро и клипове.