Заглавие: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 5:52 am
Добър ден. Моля ако някой има информация, опит и мнение по тази тема- OMEGA DETECTORS - апарати за под вода - да изкаже мнението си. Имат 3 модела за под вода на прилични цени, но въпросът е дали работят както трябва и дали си заслужава или да се заложи на сигурна и тествана марка. Благодаря на всички.
adminn Admin
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 9:35 am
Дай още информация, снимки
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 11:21 am
Както писах във една друга тема аз и още двама приятели работим с тези подводни апарати , не съм се виждал скоро с приятелите но аз лично съм изключително доволен.Ще ви напиша и защо , апарата е много лек и удобен за подводно търсене , изработен е от качествени материали и с него се работи много леко.Изчистен е от многото настройки като други подводни апарати , има един потенциометър за Трешхолд с който се увеличава и намаля дълбочината на търсене.Има много добра дискриминация като за пулсов апарат и батериите държат доста часове. Бях скептично ностроен към производителя и затова минавайки покрай Ловеч се отбих да видя апаратите , ходихме на една поляна да тестваме както как работят подводните така и няколко модела от монетарите които предлага , подводните ги тествах само да видя до каква дълбочина засичат сигнали.Като се прибрах споделих с моите хора видяното и така си поръчахме апарати. Грундират се много интересно , поднася се антената към земята и след като апарата издаде звук са готови за работа , тествах ги на различни места дори и на едни гадни пясъци където лепят по магнит все едно са стружки но и там се грундираха и работеха без проблем.Качвам снимки на нашите машини и на постера.Ако ви интересува друго за работата ще ви кажа.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 2:57 pm
Много внимателно с тези ит омега !!! Няколко човека вече ме предопредиха за тях !!!
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 5:25 pm
И мен много хора се опитаха да ме откажат от тези апарати но сега след като ходих на място и си работя с такъв ми стана ясно че всичко са постановки и че умишлено чернене на производителя . Ходих на място и доста неща видях и да ви кажа честно толкова апарати на куп никого не съм виждал , има много поръчки и всичко заминава на вън. Даже разбрах че един от най върлите хора които ми говориха против производителя работи с негов монетар .
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 5:50 pm
Братле още от самото начало ми намерисваше че спамиш и правиш само реклама !!! За всички интересуващи се от омега детектинг ще кажа моето мнение което е подкрепено от не един човек който се свърза с мен. Като цяло всичко е меко казано съмнително. Първо ти искат 60% от сумата предварително без никаква гаранция или квитанция за аванса, следващото е , че сайта им е много повърхностно направен, обясненията който ми дадоха за апаратите под вода всяко следващо си противоречи с предното. Като цяло описват някакви характеристики за универсална машина за скромна сума. Съвета ми към всеки е да се замисли много добре преди да вземе решение да си закупи апарат от там.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 6:04 pm
Изобщо нещо си се объркал , който се съмнява договаря се с производителя за отстъпка и се дига и отива на място да види за какво става дума.Като имаш 1200-1300 лева за подводен апарат аз нямам и затова си взех от него , работил съм с много марки и мога да кажа че по нищо не се различават като работа от предлаганите от Омегата.Всеки си решава дали да даде 300 или 1300 и ако е имало рискове както казваш аз ризкувах и спечелих евтин подводен апарат.Дори вече почти го избих
п.п. Като гледам нито имаш апарат на Омегата нито си поръчал а вече и съвети на другите даваш , аналогични са и мненията на тези дето са ти дали акъл да внимаваш.Не са виждали сигурно негови апарати , не са работили с тях а навсякъде тръбят че не струват. Жалка хейтърска работа.И ДА след като съм доволен ще го рекламирам и показвам на всички колеги.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 6:19 pm
Най-добре да се прати един металотърсач да се тества от Колеги. Владо прави така и затова има голям успех.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 6:28 pm
Ще питам производителя дали ще може да прати един апарат тук във форума за тестове , разбрах че ще пуска нов микропроцесорен пулс с много екстри , ако не стане по нататък ако иска Админа или друг верен на форума фен ще му пратя моя апарат да го тества и да види за какво иде реч.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 7:12 pm
Както казах вече се свързаха с мен два човека който прекалено много съжаляват че са си купили- дали са им дефекти и след това нищо не им е оправено или парите върнати. Дори се замислям да пусна разговора във форума малко да се посмеете как се казва едно а след малко друго. Това е мое мнение. Не може един апарат под вода да струва 1200 най- евтиният , а с подобни параметри да е 400-500 .. Всеки си решава. За това тук е форум за да се дават мнения.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Сря Май 04, 2016 7:47 pm
Сега си писахме с Емо , първо ме попита за кой форум става въпрос обясних му ситуацията и ето какво ми отговори. Каза ми Админа да се свърже с него за да изпрати първо новият подводен апарат за тестване във форума а по нататък ще изпрати още пет модела апарати от които два пулсови , държи при всяко следващо изпращане за тестове апаратите да минават през него за да е сигурен че коректно е тестван и няма умишлени повреди.Всички разходи ще са били за негова сметка.Също написа че ако апаратите се харесат на mdetectors е отворен за съвместна работа.От това по явно и прозрачно сътрудничество няма.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Чет Май 05, 2016 3:17 pm
Предложението е много хубаво и правилно. Проблемът, е че нямам подходящ човек, който да тества този металотърсач - подводен и при това пулс-индукция. Имам един приятел, но той не влиза във форуми и ще е трудно да препредавам мнението му. По скоро производителя да реши как да става теста, защото отново повтарям, че не са толкова много хората, подходящи за това - а именно да са работили с няколко подводни металотърсача за да имат база за сравнение.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Чет Май 05, 2016 6:52 pm
Аз съм готов да направя тестове за форума стига да решим какви точно да са те. Ще говоря с производителя за да чуя и неговото мнение по въпроса и ще пиша във темата.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Съб Май 07, 2016 8:44 am
Аз си оставям с мнението , че правите реклама/ маркетинг на въпросният човек, ако не сте и същият. Толкова ентосиазиран човек който да няма изгода от това трудно се намира. Ето отдава Ви се чудесна възможност да опровергаете мойте твърдения - да се предостави един тестов апарат на незавидима личност и да си каже мението. А , ако се окаже че всичко е ок. Аз публично тук ще се извиня за допуснатата клевета от моя страна. Само като допълнение две от мойте момчета ще си поръчат най- новата машинка и ще ви уведомя как е протекло всичко от поръчвата и заплащането , до времето за пристигаме на апарата и неговата работа. Но това мнение да не се приема 100% защото приемаме че аз съм пристрастен към една от двете страни. Само след като следите всичко около омега пишете когато излезат новите машини за да ги поръчат момчетата. Благодаря и на админа че и той иска да помогне. Все пак правим всичко за да няма някой разочарован. Приятен ден на всички.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Съб Май 07, 2016 1:44 pm
След като съм доволен разбира се че ще пиша позитивни постове , изгода нямам освен факта че ще имам възможност да тествам всички нови машини на производителя.От проведеният разговор с производителя разбрах че се готвят скоро доста презентации на апаратите му и то на събори свързани с хобито ни , притеснения относно работата не бива да има защото работят перфектно.Имах възможност докато бях в Ловеч да видя и прототипите на новите апарати и мога да кажа само че това са уникални детектори и скоро се надявам всички да ги видят и тестват.
peneff72 Легионер
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Съб Май 07, 2016 4:14 pm
totkov1986 написа:
Аз си оставям с мнението , че правите реклама/ маркетинг на въпросният човек, ако не сте и същият. Толкова ентосиазиран човек който да няма изгода от това трудно се намира. Ето отдава Ви се чудесна възможност да опровергаете мойте твърдения - да се предостави един тестов апарат на незавидима личност и да си каже мението. А , ако се окаже че всичко е ок. Аз публично тук ще се извиня за допуснатата клевета от моя страна. Само като допълнение две от мойте момчета ще си поръчат най- новата машинка и ще ви уведомя как е протекло всичко от поръчвата и заплащането , до времето за пристигаме на апарата и неговата работа. Но това мнение да не се приема 100% защото приемаме че аз съм пристрастен към една от двете страни. Само след като следите всичко около омега пишете когато излезат новите машини за да ги поръчат момчетата. Благодаря и на админа че и той иска да помогне. Все пак правим всичко за да няма някой разочарован. Приятен ден на всички.
Защо не се вдигнеш да отидеш до производителя и да го тестваш с него. Така е най-добре - хем ще си начесъл крастата, хем ще разберем как е металотърсача.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Съб Май 07, 2016 5:40 pm
Чудесна идея. Обмислял съм я , но в Ловеч малко трудно ще се тества на плаж и морска вода . Като цяло предложението е добро.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 9:38 am
мога да кажа само че това са уникални детектори написа:
Оопс - не знаех че ма уникални детектори...!!!
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 12:11 pm
Да, господине...има...😅 тук от няколко дена водя кореспонденция с един друг господин който се опитва да ни убеди че апарата от 250-300 лв. Работи под вода, по плажната ивица и в поляните и което е по интересно засича монета от 5 ст. На дълбочина 25-30 см. Работи идеално и е тестван на черен пясък - по негови думи. Общо взетр с колкото и хора да говорех всички ми казват че подобна машина за тези пари не съществува. Но приемаме че аз съм некомпетентен и моля други далеч по запознати в тази област да споделят своето мнение. Благодаря.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 12:13 pm
Само за допълнение - какво ли ще правят големите пройзводители на детектори при условие че е излязал универсален детектор за 300 лв.
doncholito Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 7:40 pm
totkov1986 написа:
Само за допълнение - какво ли ще правят големите пройзводители на детектори при условие че е излязал универсален детектор за 300 лв.
Такова нещо като универсален детектор няма. За справка - законите на физиката...
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 8:08 pm
totkov1986 на лична ми пишеш едно тук в темата пишеш друго , не съм казал че уреда с който работя е универсален , писах ти къде съм го тествал и как работи.Ако търсиш конфронтация трудно ще я намериш , апаратите са от 300 до към 800 по спомен.Апарат за подводно търсене ли търсиш или още съмишленици за взаимно плюене против производителя ? След като не ти се вярва това което пиша защо не се разбереш с производителя и там на място да се убедиш в това което казвам ?Лично ще направя за теб клипове , нямам подводна камера но и такава ще намеря за да ти докажа че съм прав , ще изчакам новият подводен пулс и ще ти направя цял филм.Като ходих в Ловеч видях много поръчани апарати , ще ти задам един въпрос и ще съм благодарен да ми дадеш отговор. Емо предлага 5-6 вида апарати а може и повече да са , някъде да си видял било в продавалник , OLX да се продават негови апарати ? Ако се затрудниш с отговора ще ти помогна.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 8:43 pm
Да се уточним. Не търся конфронтация или да злепоставям някого. Пиша това което ми казахте - тестван на плажна ивица, в морето и на поляна или поле. Намира без проблеми 5 ст. На 25-30 см.това са ваши думи и просто виждате какво питаш същевременно хората в темата. А и кажете ми какво аз ще спечеля ако злепоставям производителя ?! Просто на който и да кажа за подобен апарат ми казва едно и също , както колегата писа че да работи идеално на пясъка, полето и водата няма или по точно на такава цена няма . Не виждам смисъл да ме обвинявате че злепоставям производителя.
blackhunters Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 9:31 pm
Сигурно ти убягва думата пулс-индукционен металотърсач , въпросният апарат с който слизам да търся находки в морето е специализиран за подводно търсене . Това че съм го тествал на различни терени не говори че е универсален , просто ми беше интересно да видя къде как се справя и как работи. Не те обвинявам в нищо просто странно изглежда как от търсещ подводен апарат мина на оплюващ дадена марка , ако не ти харесва апарата който споделих че имам просто си избираш друга марка подводна машина и толкова.Това е мое мнение и никога на черното не мога да кажа че е бяло.
За да сме точни пичове ето какво ти написах : Търся находки и по плажа , много добре работи и на други терени като поляни и др. Чакам да станат готови новите за да тествам и тях.
totkov1986 Новобранец
Заглавие: Re: OMEGA DETECTORS - за под вода- МНЕНИЯ Пон Май 09, 2016 10:13 pm
Дай да приключваме темата. Аз споделям моето мнение и на други колеги относно това което пишете Вие. Като цяло си оставям с голяма въпросителна относно възможностите му. Както казах чакам тестове не на новият модел може и на старият - ето това ще бъде една добра реклама на фирмата. Нали все пак върло защитавате от всяко съмнение изказано за нея. Чакаме тестове ????? А между другото аз вече си поръчах едно доказано апаратче без грам съмнение в способностите му. Маркат няма да споменавам за да не излиза като реклама.