Изглежда от Kellyco, откъдето му бяха изпратили първо CTX3030 със стандартната антена за сравнителен тест бяха забравили да му изпратят 13"х17" антена и да му опишат как да настрои апарата на максимална чувствителност без да се влияе от ЕМI..Не може да се прави сравнителен тест на металотърсачи, когато единия е с 13"х14" антена и настроен на максимална чувствителност(усилване на приетия сигнал)-АТ Prо,а другия( CТХ3030) да е с 11" антена и на SENS AUTO +3. Последния тест показа реални резултати със CТХ3030 дори настроен не на махимална SENSITIVITY=30, а само на 22 и 23. Да, CТХ3030 не е евтин и не е лек като АТ Pro, или FisherF75,например, но си е класа в жанра- здраво направен за вся какви условия: време,почва, състоя ние на терена, спокоино търсене на брега,или във водата(сладка или в прибоя на солена). Няма друг така универсален и добре направен VLF детеkтор за сега. Относно теглото-детеkторът е перфеkтно балансиран и със стандартната си 11 антена може да се ползва дори без харнес, но с 13"x17"антена харнесът си е задължителен за повечето хора. Minelab!
valentingn Новобранец
Заглавие: Re: Minelab CTX 3030 Срещу Garrett AT PRO Чет Фев 25, 2016 1:37 pm
Мислех да си закупя Minelab CTX 3030 но след като видях това ФИЛМЧЕ( КОЕТО ДА ПОДЧЕРТАЯ НЕ СЪМ ПРАВИЛ АЗ ) малко се замислих,затова реших да попитам "ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ" за мнение.Все пак това което виждам е че Маинлаб с основна антена се осира спрямо АТ ПРО с подобра антена на 30 см. паричка (за разликата в цената при тези две конфигураций да не споменавам).Да поясня не съм дистрибутор,рекламно лице или подобно,имам фишер ф5 и с мислех за по-добро апаратче.Не съм професионалист а обратното.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Minelab CTX 3030 Срещу Garrett AT PRO Чет Фев 25, 2016 7:35 pm
Тежи ама работи - а не да имитира.. Скъп ама си струва...