Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пет Май 15, 2015 7:25 pm
Админ,на каква точно честота ще работи този модел,тъй като от публикуваното тук от МД Арена е посочена една,а във щатски форум се спрягаше-7,82 кхца или нещо подобно? И тъй като спомена,че съвместими сонди ще са от F5 и Gold Bug...предполагам,че тази втората ще е работната?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Съб Май 16, 2015 1:50 am
adminn написа:
Ще работи със сондите да Fisher F5 Gold Bug
Предполагам тогава че ще пуснете и МЕГА пакет ,като първоначален вариант на по изгодна цена
Последно ще има ли вариант с търсеща сонда S.E.F.38cm. X 30cm. DD или ще е като то при Ф-5 MAX ULTIMATE 33cm. DD
който търси намира
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Съб Май 16, 2015 1:08 pm
Означението F44 по-скоро ме навежда на мисълта, че това е алтернатива на F4.
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Сря Май 27, 2015 5:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
Muncho Новобранец
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Нед Май 17, 2015 2:33 pm
Сельо Бангиев написа:
www.mdetectors.com написа:
От сега мисля, че F44 - е интересния апарат и поради някой добавки може да е реална конкуренция на F5
Означението F44 по-скоро ме навежда на мисълта, че това е алтернатива на F4, който явно постигна доста семпли пазарни успехи, ако го сравняваме с F5. Странното е, че на скалата няма сектори за мед и бронз, а само за желязо, злато и сребро.
Иначе на базата на F5 би било добре да се разработи F55, който да е без notch-функция, а вместо нея на съответния бутон да е функцията "v-brake" и да е със скала, подобна на Голд Бъг, примерно нещо от тоя род:
А има ли колеги които работят с тоя модел и да кажат нещо от кухнята за него ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пон Юни 22, 2015 6:15 pm
Има известно закъснение при пwскането на моделите. Първи ще е тук F11
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Чет Юни 25, 2015 8:30 pm
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Сря Юли 01, 2015 6:01 am
който търси намира
adminn Admin
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Сря Юли 01, 2015 9:28 am
Имам информация, че днес ще има новини.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Сря Юли 01, 2015 11:00 am
Да след малко го отварям първия F11 , F22 и F44 се забавиха и края на месеца
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Сря Юли 01, 2015 12:47 pm
Ето тука е вече - цена 350лв. Очаквайте още информация!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Сря Юли 01, 2015 6:20 pm
Пиши с какви сонди освен оригиналните ще се предлагат ,а иначе аз ще чакам F44
Този идва с 18см. 7 инча концентрична елипса. Ще работи и със сондите на Ф5 и Голд Бъг.
И трите модела ли F11 , F22 и F44 ще работят със сондите на Ф5 и Голд Бъг,и ако е така ще има ли вариант и с 11инч.ДД на Fisher
Да но не базова сонда, а отделно да си я купиш.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Съб Юли 04, 2015 12:30 pm
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Чет Юли 16, 2015 2:09 pm
Вече и F22 и F44 - са в наличност- за първи път в Европа F22-450 F44-620 F44-пакет 720 но сега е на цената на обикновенния пакет 620, т.е. имате безплатно зарядно и речарджъбъл батерии и опция да си купите дириктно от Фърст Тексас допълнителна сонда 28см. и раница.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пет Юли 17, 2015 3:14 pm
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пет Юли 17, 2015 9:32 pm
Вече и F22 и F44 - са в наличност- за първи път в Европа F22-450 F44-620 F44-пакет 720 но сега е на цената на обикновенния пакет 620, т.е. имате безплатно зарядно и речарджъбъл батерии и опция да си купите дириктно от Фърст Тексас допълнителна сонда 28см. и раница.
Ако съм те разбрал правилно ,предлагате и раница на Фишер качи цена и снимки за нея ,но гледай да не ме шокираш с цената
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пет Юли 17, 2015 10:47 pm
Имам още едно питане ,като сте най големия вносител и представител на повечето световни марки детектори за България .Защо не вкарате повече аксесоари на различните марки .Като например СЛУШАЛКИ,ПРОТЕКТОРИ ЗА СОНДИ ДИСПЛЕЙ,БАТЕРИИ ,ЗАРЯДНИ,ЛОПАТИ ,КИТКИ , Pinpointer ,ВЕЗНИ,ЛУПИ ,КЛАСЬОРИ ,ПРЕПАРАТИ И ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ..................МИСЛЯ ЧЕ ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА ВАС , ДА ГО НАПРАВИТЕ И ТАКА ЩЕ УЛЕСНЕТЕ И МНОГО ОТ КОЛЕГИТЕ
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Нед Юли 19, 2015 5:14 pm
nasko75 написа:
Имам още едно питане ,като сте най големия вносител и представител на повечето световни марки детектори за България .Защо не вкарате повече аксесоари на различните марки .Като например СЛУШАЛКИ,ПРОТЕКТОРИ ЗА СОНДИ ДИСПЛЕЙ,БАТЕРИИ ,ЗАРЯДНИ,ЛОПАТИ ,КИТКИ , Pinpointer ,ВЕЗНИ,ЛУПИ ,КЛАСЬОРИ ,ПРЕПАРАТИ И ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ..................МИСЛЯ ЧЕ ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА ВАС , ДА ГО НАПРАВИТЕ И ТАКА ЩЕ УЛЕСНЕТЕ И МНОГО ОТ КОЛЕГИТЕ
Благодаря за препоръката колега ще те послушаме, но обикновено колегите са неприятно изненадани от цените на аксесоарите.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Нед Юли 19, 2015 6:50 pm
nasko75 написа:
Благодаря за препоръката колега ще те послушаме, но обикновено колегите са неприятно изненадани от цените на аксесоарите.
Направи така че да бъдем ПРИЯТНО изненадани.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Нед Юли 19, 2015 10:00 pm
nasko75 написа:
За всеки влак си има пътници.Ти ще отстъпиш малко ,клиента ще се напрегнат малко и ще направите сделката .Трябва да ги имате в на личност може по 2-3 бр. от всеки аксесоар, които се предлага на пазара но трябва да го имате
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Чет Авг 06, 2015 1:16 pm
Интересното, е че F22 и F44 имат Triangulated Concentric Elliptical търсещи сонди, т.е. Триангулара Концентрична Елиптична сонда. Ще ги тестваме и ще пишем.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Трите нови модела на Фишер: F11, F22, F44 Пет Авг 07, 2015 2:49 pm
Още от ръководството на Teknetics EUROTEK и EUROTEK PRO по мое настояване беше включена и българската стотинка и левче в таблицата оказваща кое как се дава от металотърсачът. Ега преглеждайки оргиналноте ръководства на F11,F22 и F44 виждам, ме колегите също са включили нашите монети
Bulgarian 1 lev - ID: 47-49
ПС: Сега трябва да подчертая, че за разлика от Teknetics EUROTEK, кадето желязото е до ID 39, тук е до ID 19