Заглавие: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Сря Фев 19, 2014 10:12 am
Кои е по добрият модел и защо ???
Minelab Safari,Minelab Quattro ,Minelab Explorer SE,
Minelab E-TRAK няма да го включваме към тях
който търси намира
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Сря Фев 19, 2014 12:43 pm
Колега, странно защо си се спрял на модели, които не могат да работят добре на орудено и така или иначе след време всеки наш търсач стига до решението за продажба. С други думи, след като и трите модела не могат да се справят с такива терени, какъв е смисълът да проверяваме кой е най-добър от тях по другите показатели?
nobody Легионер
Заглавие: Re: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Сря Фев 19, 2014 3:59 pm
Според мен по стабилност/дълбочина най зле е Quattro (голяма бангия е!) После идва Safari-to (пак бангия). Explorer SE е най добре, даже не знам защо дори отваряш на въпрос за другите два апарата, те са пълна скръб, може би май смотаните Minelab машини излизали някога.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Сря Фев 19, 2014 7:29 pm
От минелаб-или пулсак,или нищо...,е може и Експлорър !
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Чет Фев 20, 2014 11:28 am
до колегата който твърди ,че не работят на орудено искам да кажа че Х-терата 705 работи перфектно на орудено хем че е по нисък клас от изброените модели ...почти няма Minelab който да не работи на такава почва
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Прилики и разлики в тези трите модела на Minelab Чет Фев 20, 2014 1:08 pm
manchi_81 написа:
до колегата който твърди ,че не работят на орудено искам да кажа че Х-терата 705 работи перфектно на орудено хем че е по нисък клас от изброените модели ...почти няма Minelab който да не работи на такава почва
Колега, специално Х-тера не съм пробвал, но понякога се случва по-евтините модели да имат някои по-добри характеристики, така че не бих се учудил. Но от моделите на Майнлаб единствено Еурека Голд се представя достойно на орудени и минерализирани почви, така че този апарат бих си го взел, ако ми изпадне някъде на атрактивна цена.
Разбира се, най-скъпите Майнлаби (GPX) вероятно няма да се изложат на тежки почви, но пък там цените са пълно безумие, затова и не си струва да се коментират.