Заглавие: продавам кантар на памиц /мачак/ Чет Мар 26, 2015 10:15 pm
кантара е купен преди няколко години.памиц що годе буташе .преди да го купя отидох и го тествахме със самия майстор/лека му пръст/.обясняваше как да работиш и как да дискриминираш с кантара.от тогава е работил 2 пъти .бих казал че работи перфектно.наистина не ми върши работа предпочитам монетар.приемам бартер с доплащане от моя страна говоря за професионален апарат.размерите на питите мисля бяха 30/30 и дължина 100см.работи с две батерии по 4.5v.никакви проблеми да се тества.желателно е хора които не са работили да им се обяснява лично и на място.за повече въпроси на лични или на тел.0877127182 ще гледам да пусна снимки събота неделя .
цена 400лв. цена 400лв.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/ Вто Мар 31, 2015 11:19 pm
ivo13 написа:
кантара е купен преди няколко години.памиц що годе буташе .преди да го купя отидох и го тествахме със самия майстор/лека му пръст/.обясняваше как да работиш и как да дискриминираш с кантара.от тогава е работил 2 пъти .бих казал че работи перфектно.наистина не ми върши работа предпочитам монетар.приемам бартер с доплащане от моя страна говоря за професионален апарат.размерите на питите мисля бяха 30/30 и дължина 100см.работи с две батерии по 4.5v.никакви проблеми да се тества.желателно е хора които не са работили да им се обяснява лично и на място.за повече въпроси на лични или на тел.0877127182 ще гледам да пусна снимки събота неделя .
цена 400лв. цена 400лв.
Колега,колко потенциометъра има приемника? Можеш ли да дадеш точни размери на двете антени?
за мое огромно съжаление не мога да кача снимки.мъчих ама нещо не става.преди време има проблеми пак и се бях отказал да качвам тук и сега пак съм на същият хал.ако някой каже как да кача ще съм благодарен.в дясно където си пиша поста има 6 икони и с едната се качва ама нещо не ми са получава и не зная къде бъркам. срещам често тоя проблем тук във форума.
да има един кръг който е тон и едно което е като потенциометър стрелка с 4 позиции което е баланса на другата пита има пак кръг който служи за включване и изключване. има една врътка която е за настройка на едната към другата пита .трябва ъгъла на двете пити да е добре настроен за добрата работа на машината.
цена 400лв. цена 400лв.
Колега Иво13, огледай внимателно обявите...Един индивид продава рамка "Пулс стар про"(железарка),но силно се нуждаеше от кантар,а онази тема вече е заключена... Можеш да му предложиш бартер...Приятелски поздрави!