Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

продавам кантар на памиц /мачак/

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
ivo13
Легионер
Легионер

продавам кантар на памиц /мачак/ Empty
ПисанеЗаглавие: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyЧет Мар 26, 2015 10:15 pm

кантара е купен преди няколко години.памиц що годе буташе .преди да го купя отидох и го тествахме със самия майстор/лека му пръст/.обясняваше как да работиш и как да дискриминираш с кантара.от тогава е работил 2 пъти .бих казал че работи перфектно.наистина не ми върши работа предпочитам монетар.приемам бартер с доплащане от моя страна говоря за професионален апарат.размерите на питите мисля бяха 30/30 и дължина 100см.работи с две батерии по 4.5v.никакви проблеми да се тества.желателно е хора които не са работили да им се обяснява лично и на място.за повече въпроси на лични или на тел.0877127182
ще гледам да пусна снимки събота неделя .

цена 400лв.
цена 400лв.
Върнете се в началото Go down
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyВто Мар 31, 2015 11:19 pm

ivo13 написа:
кантара е купен преди няколко години.памиц що годе буташе .преди да го купя отидох  и го тествахме със самия майстор/лека му пръст/.обясняваше как да работиш и как да дискриминираш с кантара.от тогава е работил 2 пъти .бих казал че работи перфектно.наистина не ми върши работа предпочитам монетар.приемам бартер с доплащане от моя страна говоря за професионален апарат.размерите на питите мисля бяха 30/30 и дължина 100см.работи с две батерии по 4.5v.никакви проблеми да се тества.желателно е хора които не са работили да им се обяснява лично и на място.за повече въпроси на лични или на тел.0877127182

цена 400лв.
цена 400лв.

Колега,колко потенциометъра има приемника?
Можеш ли да дадеш точни размери на двете антени?

Хаосът е или временен,или гибелен!
ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСря Апр 01, 2015 9:24 pm

размери на питите 20см:20см потенциометри няма

за мое огромно съжаление не мога да кача снимки.мъчих ама нещо не става.преди време има проблеми пак и се бях отказал да качвам тук и сега пак съм на същият хал.ако някой каже как да кача ще съм благодарен.в дясно където си пиша поста има 6 икони и с едната се качва ама нещо не ми са получава и не зная къде бъркам. срещам често тоя проблем тук във форума.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСря Апр 01, 2015 9:56 pm

Колега,поне един потенциометър е задължителен,с него би трябвало да се регулира прага на сработване на звуковия генератор.

ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСря Апр 01, 2015 10:35 pm

да има един кръг който е тон и едно което е като потенциометър стрелка с 4 позиции което е баланса
на другата пита има пак кръг който служи за включване и изключване.
има една врътка която е за настройка на едната към другата пита .трябва ъгъла на двете пити да е добре настроен  за добрата работа на машината.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСъб Апр 04, 2015 3:29 pm

ivo13 написа:
кантара е купен преди няколко години.памиц що годе буташе .преди да го купя отидох  и го тествахме със самия майстор/лека му пръст/.обясняваше как да работиш и как да дискриминираш с кантара.от тогава е работил 2 пъти .бих казал че работи перфектно.наистина не ми върши работа предпочитам монетар.приемам бартер с доплащане от моя страна говоря за професионален апарат.размерите на питите мисля бяха 30/30 и дължина 100см.работи с две батерии по 4.5v.никакви проблеми да се тества.желателно е хора които не са работили да им се обяснява лично и на място.за повече въпроси на лични или на тел.0877127182

цена 400лв.
цена 400лв.

Колега Иво13,
огледай внимателно обявите...Един индивид продава рамка "Пулс стар про"(железарка),но силно се нуждаеше от кантар,а онази тема вече е заключена...
Можеш да му предложиш бартер...Приятелски поздрави!

ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyПон Апр 06, 2015 11:39 pm

рамка не ми е необходима.може би монетар от сорта на деус етрак сигнум или нещо такова ако има оферта от някой колега ще решавам.
ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСря Апр 29, 2015 10:23 pm

договаряне cheers
ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyЧет Май 28, 2015 10:09 pm

какво става на никой ли не му трябва читава машина за без-пари стена
ivo13
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyСря Авг 19, 2015 9:57 pm

300лв. само един ще спечели bounce
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: продавам кантар на памиц /мачак/   продавам кантар на памиц /мачак/ EmptyЧет Авг 20, 2015 12:51 pm

Все пак е добре да пуснеш снимки!

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ

продавам кантар на памиц /мачак/
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» продавам кантар(мачак)-далбочинен, 2-кутии
» продавам мачак (предавател-приемник, ,,кантар"
» продавам кантар (мачък ) на памиц