продавам кантар на ПАМИЦ .на колега е .миналото лято го купи от майстора.но по стечение не може да работи с него/разболя се/снимки не мога да кача всеки който е виждал кантар на памиц ще каже че са недодялани но вършат добра работа.антените са по 25см.почти не ползвани батерии.цена 400лв ако има въпроси на лични.пазарлъци може но в границата на разумното .тази цена е 2 пъти и половина по ниска от дадените пари от колегата.благодаря
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Чет Апр 25, 2013 7:45 am
какво става колеги на никой ли не му трябва добра машина за работа
joni_171 Новобранец
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Пет Апр 26, 2013 9:14 pm
Може би цената е доста висока, не на Памиц ако ще и на Айнщайн да е. Та нали в него има за 5лв части А има и балами дето за върбови клонки биха платили 1000лв
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Пет Апр 26, 2013 9:46 pm
joni_171 написа:
Може би цената е доста висока, не на Памиц ако ще и на Айнщайн да е. Та нали в него има за 5лв части А има и балами дето за върбови клонки биха платили 1000лв
Днес за 5 лева могат да се закупят достатъчно електронни елементи и с тях да се направи наи-обикновен робот,с начин на мислене близък до твоя,колега.
бобо Джадай
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Пет Апр 26, 2013 10:53 pm
Трибал-М написа:
joni_171 написа:
Днес за 5 лева могат да се закупят достатъчно електронни елементи и с тях да се направи наи-обикновен робот,с начин на мислене близък до твоя,колега.
Ама колко време ша работи
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Вто Юни 04, 2013 7:56 pm
нова цена 350лв
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Пет Авг 16, 2013 1:53 pm
нова цена 250лв.това е последно намаление
borislav123 Консул
Заглавие: Re: продавам кантар на памиц Съб Авг 17, 2013 3:45 am
здравей колега. Този кантар дали ще може да хване примерно 50 монети заровени на метър дълбо4ина в керами4но гърненце
здравей колега. Този кантар дали ще може да хване примерно 50 монети заровени на метър дълбо4ина в керами4но гърненце
50 са малко количество трябва да се пробва .не зная.при памиц ходих и показваше човека бъкърена ламарина 10/10см. на 1.5 м как си го чува много доволно.показваше как да се дискриминира даден предмет та дори и дълбочината я мереше.това беше преди доста време.не обичам да лъжа така че не мога да отговоря твърдо.може да се пробва
50 са малко количество трябва да се пробва .не зная.при памиц ходих и показваше човека бъкърена ламарина 10/10см. на 1.5 м как си го чува много доволно.показваше как да се дискриминира даден предмет та дори и дълбочината я мереше.това беше преди доста време.не обичам да лъжа така че не мога да отговоря твърдо.може да се пробва
Поздравление за джентълментството,колега,Иво13!Това,което казваш е точно,макар,че "последните"кантари са малко по-добри-с около 30-40 см. на бакърената ламарина с размери 10х10 см...Най-трудно се хващат монети в добре затворено гърне,ясно защо. Дори 500 монети в такъв съд,на дълбочина точно метър,са трудна,но възможна мишена за новите кантари.За другите машини-не!
Абе момци що не слезете на земята бе.1 метър и то памиц.Ало ама не такабе пицове.Я копни 1 метър дупка и виж реялно каква дълбочина от пръст трябва да се преодоллее.Абе момци аз или други за канарчета ли ни имате...Преди 15 години бах единстяеният и първият с най мощен радар на Лайц серия която не се продава в магазините.По воена разработка наUSA един приятел Оот Калифорния ми го подари.Бащаму работище в воена база там.Когато част от техниката за позастарее се дава на търг.Той го купил но после си взел друга последствие го пилучих аз.Апарата го подерих на един офицер от Хасково понеже. ми сфърши много добра работа.1МЕТЪР кояеше една тенжера 2метра варел но никога монетки и прочиие.До ден днешен няма такъв апарат който да е. Под 9000$ долара
Мойте уважения колега Пешачка МД,ако искаш да продаваш в този форум се продава д реалните възможности на машината.А до моята история аз решаеам а не вие колега,нека хората кажат какво мислят вашият общ знеменател ме дразни.