Заглавие: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 4:42 pm
Здравеите колеги днес бях приятно изненадан от моята GOLDEN MASK 4WD обикалям си ас и един колега на един обект и си вадим по някои друк картоф и на един от сигналите извадих ето това прекрасно парченце направо не повярвах яко се искефих дано всичkи имат такива дни
vanbg Консул
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 5:14 pm
Браво колега. Дано още много пъти те изненадва положително.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 5:37 pm
Нормално е да си чул нещо жълто,ве пак този модел е високочестотник и на диск. доближаваща 2 чува разни дребни благинки.Честито
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 5:47 pm
Благодаря колеги да така е на 18 Khz си бачках и диска на 1.5.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 7:05 pm
Колега vasilio браво Всеки път такива сигнали да ти излизат
dido-f Новобранец
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 8:25 pm
Само така колега е надали е само , търси наоколо
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 8:46 pm
Този златен предмет не е чак толкова дребен, че да се хваща само от високочестотни апарати. С моя Гарет ГТИ 2500 съм засичал доста от дребните оловни сачми, а този модел бачка на честота около 7 кХц.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 9:34 pm
Браво за късметчето колега! Това топче наистина не е дребно, с моя петак ще го засека от вуле!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 9:50 pm
Сельо Бангиев написа:
Този златен предмет не е чак толкова дребен, че да се хваща само от високочестотни апарати. С моя Гарет ГТИ 2500 съм засичал доста от дребните оловни сачми, а този модел бачка на честота около 7 кХц.
Предполагам че всяка машина ще го засече небеше на повече от 7..8 см на парвата копка и беше ван .Всичко опира накрая до касмета ,а не до машината само
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Нед Мар 22, 2015 9:53 pm
vasilio написа:
Сельо Бангиев написа:
Предполагам че всяка машина ще го засече небеше на повече от 7..8 см на парвата копка и беше ван .Всичко опира накрая до касмета ,а не до машината само
Така си е, в по голямата част е по важен късметът от колкото с ква машина си!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 6:49 pm
То късмета е най важен, ама да търсиш само на късмет е като игла в купа сено, истината е в информацията
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 7:01 pm
mario321 написа:
То късмета е най важен, ама да търсиш само на късмет е като игла в купа сено, истината е в информацията
Да бе ама аз имах предвид, по законно търсене ако мога така да се изразя!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 7:24 pm
Gandalf написа:
mario321 написа:
Да бе ама повечето гърнета които се намериха, са все на НЕзабранени места по на 30-40см дълбочина !!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 7:44 pm
Аз например оня ден намерих една златна маска, още не са минали 7 дена и за сега си я държа на бюрото ....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 8:18 pm
Колкото да я местиш тази Златна Маска на ляво на дясно не може да засенчи онази с дисплея...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 8:19 pm
mario321 написа:
Gandalf написа:
mario321 написа:
Да бе ама повечето гърнета които се намериха, са все на НЕзабранени места по на 30-40см дълбочина !!!
Е да бе и аз това исках да кажа! Че точно на тези "Не забранени" места дето са се намерили гърнетата е бил късметът с предимство!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 8:22 pm
Golden Mask написа:
Аз например оня ден намерих една златна маска, още не са минали 7 дена и за сега си я държа на бюрото ....
И двете Маски са хубави!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 9:25 pm
Не я дръж на бюрото ами я пускай на пазара (за петицата става въпрос) Само ни залъгваш с тия снимки.
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Пон Мар 23, 2015 9:45 pm
Скоро и тя ще излезе, чакам я да я пробвам а терен.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 12:15 am
Golden Mask написа:
Ега ти тъпият коментар! Продължавай да си я държиш на бюрото ! Сигурен съм , че от там няма да ти излезе! Нали си преминал към голд маск 6!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 12:37 am
ivanasen написа:
Ега ти тъпият коментар! Продължавай да си я държиш на бюрото ! Сигурен съм , че от там няма да ти излезе! Нали си преминал към голд маск 6!
Имах предвид че на бюрото е жълтата маска...... Има някой дето е тъп !!!
5-цата отдавна е на полето, за сега само няколко човека я имат, не бързам да я пускам ! Тя не е интересна, доста постна от към настройки и визия ! Виж 6-цата ще е друга бира ! Шарен телевизор, GPS, безжична антена и още куп глезотии. Ааааа ivanasen-е имаш много поздрави от програмиста (оня дето казваше че е избягал), каза че ще те черпи ако му кажеш ,,за какво става на въпрос и за какво се е махнал (избягал) от фирмата'' !.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 7:34 am
Golden Mask написа:
Аз например оня ден намерих една златна маска, още не са минали 7 дена и за сега си я държа на бюрото
.... Влади значи си е избила парите я е прати насам да я пробвам как ще работи на испанска земя ......(предполагам се сещаш кои сам ?? ).
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 8:38 am
Звука много ми хареса и графично изображение на проводимоста на металите - по добре е от числата ...
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 9:13 am
Проводимоста си е хубава екстра, а с тези графики наистина се е получило по-добре спрямо скала с числови изображения. Само, където е малко "къса"- не е осатнало място за GOLD-a...стигнала е само до silver-а...
"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden mask 4wd намира злато Вто Мар 24, 2015 1:13 pm
Radislav написа:
Проводимоста си е хубава екстра, а с тези графики наистина се е получило по-добре спрямо скала с числови изображения. Само, където е малко "къса"- не е осатнало място за GOLD-a...стигнала е само до silver-а...
Скалата може да я скъсявам и удължавам както си искам, друг е въпроса какво става ако напиша на дисплея ,,Gold" баровете започнат да скачат над него а се окаже фолио или никел...а може и цинк, защото златото се припокрива с тези метали. По-добре да няма GOLD на скалата, да не лъжем хората . А и от мен да знаеш че ,,GOLD"-а е много преди ,,SILVER"-а.