Заглавие: Металотърсач ремонт-майстор? Нед Мар 08, 2015 11:21 pm
Здравейте, имам металдетектор българска сглобка /новопазарски/ и има нужда от ремонт. Да ми препоръчате добър майстор?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Пон Мар 09, 2015 12:14 am
Romel2 написа:
Здравейте, имам металдетектор българска сглобка /новопазарски/ и има нужда от ремонт. Да ми препоръчате добър майстор?
Един приятел ме беше насочил към инж.Войнов, ако някога имам проблем с детектора ми, той има профил тук! Но до сега не съм опирал до майстори, а знам че тук във форума са няколко такива! Ако им се занимава, може би ще се свържат с теб на лични!!!
Romel2 Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Чет Мар 19, 2015 11:50 am
Gandalf написа:
Romel2 написа:
Един приятел ме беше насочил към инж.Войнов, ако някога имам проблем с детектора ми, той има профил тук! Но до сега не съм опирал до майстори, а знам че тук във форума са няколко такива! Ако им се занимава, може би ще се свържат с теб на лични!!!
А на някой майстор от Разградско да имаш координати?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Чет Мар 19, 2015 12:20 pm
Romel2 написа:
Gandalf написа:
Romel2 написа:
А на някой майстор от Разградско да имаш координати?
Не знам за Разград! Нови пазар не ти ли е на близо? По добре потърси кои е правил твоя детектор, и той да ти я ремонтира ще е най добре, поне човекът си знае машината!
galus Легионер
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Чет Мар 19, 2015 5:24 pm
Пешо от Исперих.
Romel2 Новобранец
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Чет Мар 19, 2015 6:13 pm
galus написа:
Пешо от Исперих.
да имаш негов тел. номер за връзка?
galus Легионер
Заглавие: Re: Металотърсач ремонт-майстор? Пет Мар 20, 2015 7:10 am
Писах на лични
Romel2 Новобранец