Verno....ima mnogo toqgi,za podpirane stavat samo.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: пловдивският майстор Пет Дек 18, 2009 1:38 am
Има Пловдивски майстор как да няма но на последък не съм чувал мн за него.
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: пловдивският майстор Съб Дек 26, 2009 1:14 am
Има такъв маистор точно от Пловдив познавам го лично даже излизаме заедно.Наистина машинките които прави са много добри.Прави и с фиксирана земя и комбинирани,прави също и PI но без дискриминациа.Относно земния баланс и БГ маисторите ,всеки вика че е с автоматичен земен баланс а не казват че без процесор това не става.Всичко е тяхен тарикатлък с едно тримерче и хоп автоматична земя
Последната промяна е направена от petrov71 на Сря Яну 06, 2010 12:49 am; мнението е било променяно общо 9 пъти
pechkata Джадай
Заглавие: Re: пловдивският майстор Съб Дек 26, 2009 9:31 am
petrov71 написа:
scarface написа:
може ли да споделите малко мнения и оценки за машините на пловдивския майстор.
Има такъв маистор точно от Пловдив познавам го лично даже излизаме заедно.Наистина машинките които прави са много добри.Прави и с фиксирана земя и комбинирани,прави също и PI но без дискриминациа.Относно земния баланс и БГ маисторите ,всеки вика че е с автоматичен земен баланс а не казват че без процесор това не става.Всичко е тяхен тарикатлък с едно тримерче и хоп автоматична земя
Във една от темите бях споменал за земния баласн че , уред без чип не маже да прави авто баланс или ако го прави - това е по изкуствен начин
Във една от темите бях споменал за земния баласн че , уред без чип не маже да прави авто баланс или ако го прави - това е по изкуствен начин
Бихте ли ми показали процесора в схемата на Whites 6000 Di PRO, който е първият патентован уред с втоматичен земен баланс. http://www.geotech1.com/pages/metdet/patents/US4783630.pdf
Бихте ли ми показали процесора в схемата на Whites 6000 Di PRO, който е първият патентован уред с втоматичен земен баланс. http://www.geotech1.com/pages/metdet/patents/US4783630.pdf
Печка, що се предаваш толкова лесно, без борба, а? Ами има си го процесора White's 6000 Di PRO, само че е аналогов, на дискретни елементи. Аналоговите процесори също са процесори, даже са се появили на белия свят преди цифровите. Основната "работна клетка" на аналоговия процесор е операционният усилвател - устройство, с което се извършват основните математически операции, като например, сумиране, изваждане, коренуване, степенуване, интегриране, диференциране и т.н. и др.под. По едно време даже са били произвеждани масово аналогови процесори във вид на специализирани интегрални схеми - такива са например Dolby-процесорите.
по тази тема за грунд баланс дет не можело без процесор си мълча веч незнам колко време ама след 4тото вино не издържам ..МОже бе колеги ..елементарна схемичка е ..ко сега и схемата ли да публикувам..следи си едни стоиности на едни напрежения и според тва си регулира едни полеваци и си регулира сам фазата ... супер елементарно е ... които има желание сяда и си го прави не е много сложно ....
С Пловдивска машинка лично съм вадил "легнала" монета с големина на 1лв от педя и половина дълбочина на неорудена почва и с ясен сигнал,а и на орудено се работи с удоволствие.
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: пловдивският майстор Сря Яну 06, 2010 12:05 am
PHOENIX написа:
по тази тема за грунд баланс дет не можело без процесор си мълча веч незнам колко време ама след 4тото вино не издържам ..МОже бе колеги ..елементарна схемичка е ..ко сега и схемата ли да публикувам..следи си едни стоиности на едни напрежения и според тва си регулира едни полеваци и си регулира сам фазата ... супер елементарно е ... които има желание сяда и си го прави не е много сложно ....
Аз имам желание да видя схемата ако може да ми я пратиш ще ти бъда благодарен много ме интересува да го направя на моя апарат.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: пловдивският майстор Сря Яну 06, 2010 10:20 am
С коя машина оточни ак ообичаш..с пулсова и на 2 педи може да се хване .С Пулсара на краси ли с коя ?
vezir Легионер
Заглавие: Re: пловдивският майстор Сря Яну 06, 2010 11:42 am
С ИБ машината.В Руенския Балкан,където почвата е супер неорудена и ПИ едва ли ще е по добра.
Да пулсара го прави Стоил и Антон работи добре на руда даже някой ги продават и пишат че работели като GPX .И аз съм работил с нея наистина пробива на руда но GPX 4500 всичко е различно няма равен на руда. В Руенско и където и да е чиста почвата няма нужда от PI по приатно се търси с каквато и да е монетарка.