Заглавие: xp deus търсене на самородно злато Вто Сеп 16, 2014 8:10 pm
Здравейте колеги става ли деуса със малката сонда за търсене на златинки
Kolev Цезар
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Вто Сеп 16, 2014 8:24 pm
magripal написа:
Здравейте колеги става ли деуса със малката сонда за търсене на златинки
Според мен става, макар че формата и размерът на сондата да не са подходящи за стъргане и бъркане по цепнатини и каманаци. Иначе 0,2-0,3 грама златинка я засича на 7-8 см въздушно.
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
magripal Новобранец
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Вто Сеп 16, 2014 8:38 pm
Благодаря за информацията колега, бихте ли ми препоръчали деуса за всякъкъв вид търсене,отървах се от един whites vx3 и сега съм се спрял на деуса много добри нещата се пишат за деуса колебая се дали да го купя.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Вто Сеп 16, 2014 8:54 pm
magripal написа:
Благодаря за информацията колега, бихте ли ми препоръчали деуса за всякъкъв вид търсене,отървах се от един whites vx3 и сега съм се спрял на деуса много добри нещата се пишат за деуса колебая се дали да го купя.
На пазара в този ценови диапазон няма по-добър и по-изпреварил конкуренцията апарат в момента. Като възможности, режими, дълбочина, възможност за ъпдейт на софтуера, ергономия ... няма конкуренция. Друг е въпросът, че една добра бангия за 500-600 лв ще върши почти същата практическа работа при ежедневно ползване на къра, ще и трепериш къде къде по-малко и т.н.
... но кефа цена няма - и аз съм с DEUS.
Последната промяна е направена от Kolev на Вто Сеп 16, 2014 8:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Вто Сеп 16, 2014 8:54 pm
Категорично става, защото това момче дето намира големите парчаци самородно злато с Fisher Gold Bug на събора на БАТСЗМ на р. Бързия тая година потвърди, че е впечатлен от хващането на златото с XP DEUS
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
magripal Новобранец
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Сря Сеп 17, 2014 5:34 pm
И още един въпрос, тъй като сам решил да купя деуса със слушалки и 2 сонди кои най добрия вариант, благодаря предварително за отговора колеги
borislav123 Консул
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Сря Сеп 17, 2014 5:57 pm
Колега щом ще търсиш и самородно злато задължително в арсенала си трябва да имаш и най-малката антена. Колегите бяха споменали, че не можеш да правиш всякакви настройки само със слушалките. Успех
magripal Новобранец
Заглавие: Re: xp deus търсене на самородно злато Сря Сеп 17, 2014 6:33 pm
Аз не се изразих правилно мисля да го взема с пулта слушалки и 2сонди въпроса е кои слушалки са по добри и коя сонда 28 или другата голяма 22ката гаранция ще я взема. И още нещо чул сам че стика не държи добре наи голямата сонда,има ли нещо такова.