Заглавие: Работа с RELICSCAN Сря Яну 23, 2013 2:15 pm
Привет, на всички Колеги! Сдобих се от скоро с такава рамка, новак съм с рамките и PI детекторите. 1. Моля за съвети и мнения за настройки и работа с такава рамка? 2. Кой и от къде е производителя? 3. Може ли някой да направи кръгла рамка 65-70 cm със стик за носене от сам човек за Реликскан, подобна като на Микрон: осмоъгълната? - Много бих се радвал ако колегата "comander", също така "топи", както и "мерцедес G класа" си кажат думата, и всички останали работили с такава рамка? Благодаря!
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Пет Яну 25, 2013 1:56 pm
Айде бре хора! Гимиите ли ви потънаха, че никой дума не обелва? Да, не би само една бройка да има на тази рамка и в момента: аз да съм новият и собственик, който за пореден път: сигурно няма да ползва? Не мога да разбера, защо е такова информационно затъмнение по въпросите свързани с RELICSCAN...
Умът не е добродетел, а качество!
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Вто Яну 29, 2013 9:18 am
Имах такава рамка. Модела със стрелка, без дисплей. Какво те интересува?
comander Цезар
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Вто Яну 29, 2013 12:03 pm
????????????кои викаш ти я препоръча???????????
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Вто Яну 29, 2013 2:26 pm
mishot написа:
Ами още не съм я пробвал, някакви ориентировъчни настройки, като за начало, добра ли е тази рамка според вас - някакви мнения за нея (и добри, и лоши)? Аз съм от Плевенско. Теренът е нормален - Фишера го грундирам в къра на 54-55. - За навиване, сам се навих за такава и според джоба си, за момента. Първият и собственик по фактура е от Варна - Петър Димитров, 67-ми набор. Аз я взех от Стара Загора, пак от Петърчо. Може да знаете нещо за нея, което не знам и за което ви Благодаря! - Също така, мисля да си поръчам от Микрон рамчица 65cm със стик (осмоъгълник), за носене от сам човек. Ще се радвам да чуя мнението Ви и по този въпрос!
Умът не е добродетел, а качество!
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Вто Яну 29, 2013 3:28 pm
Стга се излага с тез рамки, нали имаш Фишер. Он лови капачка на метър у земята. Що си даваш парите за рамки?
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Работа с RELICSCAN Вто Яну 29, 2013 3:58 pm
mishot написа: