Винаги проучванията са подценявали АТАКА и на избори са вадили пове процент в по-вече, а преди години и 4 процевна в повече, така, че да не ги отписваме.
Ако Атака влезе в парламента, този народ ще си заслужава напълно участта и това, че всички бивши соц страни се оправиха, а само нас ни клатят комунисти през мандат, ще се окаже напълно заслужена участ на един прост народ...
Ако Атака влезе в парламента, този народ ще си заслужава напълно участта и това, че всички бивши соц страни се оправиха, а само нас ни клатят комунисти през мандат, ще се окаже напълно заслужена участ на един прост народ...
Според нашите резултати,тези от форума-влиза категорично.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Съб Авг 16, 2014 9:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Според нашите, резултати,тези от форума-влиза категорично.
След начинът по който се изгавриха най-брутално с електората си, според мен подобна вероятност е изключена. Това, че тук има определена селекция ерОдити е друг въпрос
Според нашите резултати,тези от форума-влиза категорично.
След начинът по който се изгавриха най-брутално с електората си, според мен подобна вероятност е изключена. Това, че тук има определена селекция ерОдити е друг въпрос
Неизбежно е ,но никой от тях не се идентифицира и не казва нищо по въпроса...От свенливост ли,от какво ли?
Предлагам да вържем бас - ако Атака влезе в парламента, аз ще призная, че съм бил заблуден идиот и ще осигуря щедра почерпка за всички на някой от последващите събори. В противен случай бат Станчо ще признае, че по-голям лаладжия от него няма и че нищо не разбира от политика
-Немаш ядове,държа си на думата, независимо дали печеля или губя.....................................ps-Между другото вече спечелих два такива баса -Единият беше че Първанов ще мине бариерата а другият че ББЦ нема да мине 4% -Спечелих ги и двата естествено -Следващият ни бас със приятелят ми който е убеден герберист е че:- Първанов ще влезе в Парламента а ББЦ Не -Мисля че пак ще спечеля, в най лошият случай поне един от басовете,но аз си мисля че ще са и двата........................................
-Немаш ядове,държа си на думата, независимо дали печеля или губя.....................................ps-Между другото вече спечелих два такива баса -Единият беше че Първанов ще мине бариерата а другият че ББЦ нема да мине 4% -Спечелих ги и двата естествено -Следващият ни бас със приятелят ми който е убеден герберист е че:- Първанов ще влезе в Парламента а ББЦ Не -Мисля че пак ще спечеля, в най лошият случай поне един от басовете,но аз си мисля че ще са и двата........................................
Няма лошо, скоро ще си покаже.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: "Атака"-часовника тик-така. Нед Авг 17, 2014 12:34 am
Атака фалира, едва ли повече ще влезе в парламента, поредната компроментирана партия след СДС, НДСВ и други еднодневки . Дудука и Кунева силно ме съмнява да отидат в парламента, Герб имат още малко живот и е на кантар да управляват заедно с АБВ, новата формация ВМРО-НФНС, което е по-вероятно или в краен случай с ДПС.
Атака фалира, едва ли повече ще влезе в парламента, поредната компроментирана партия след СДС, НДСВ и други еднодневки . Дудука и Кунева силно ме съмнява да отидат в парламента, Герб имат още малко живот и е на кантар да управляват заедно с АБВ, новата формация ВМРО-НФНС, което е по-вероятно или в краен случай с ДПС.
За разлика от другите антигербери демонстрираш завидна доза трезва мисъл - поздравления! Според мен ГЕРБ са на кантар да формират пълно мнозинство, като ако това не стане най-вероятно ще върнат мандата, ако разбира се реформаторския блог не влязат в парламента и не се дефинират най-накрая, като отговорна дясна партия, член на ЕНП ... защото за момента показват, че са орел рак и щука, без ясен лидер и позиция. Всякакви коалиции с БСП, ДПС и цензурата са 100% изключени.
За разлика от другите антигербери демонстрираш завидна доза трезва мисъл - поздравления! Според мен ГЕРБ са на кантар да формират пълно мнозинство, като ако това не стане най-вероятно ще върнат мандата, ако разбира се реформаторския блог не влязат в парламента и не се дефинират най-накрая, като отговорна дясна партия, член на ЕНП ... защото за момента показват, че са орел рак и щука, без ясен лидер и позиция. Всякакви коалиции с БСП, ДПС и цензурата са 100% изключени.
Колега,Петроний е човек за уважение,но в политиката се разминаваме малко..Това е съвсем естествено и не променя отношението ми към него!Надявам се да е взаимно.
-Мисля да си в лека грешка друже Петроние -И мен ме съмнява червено-синьо-лилавият Реформаторски блог да влезе въобще в Парламента -В какви розови сънища виждаш Първанов да козирува на бате Боко не мое си представя -ВМРО и НФНС ще си плюят на сурата и досегашната пропаганда ако тръгнат с герберите макар че е под въпрос щото Валери Семйонов си е преди всичко бизнесмен,ако все пак направи тоя грешен ход това значи че и той е приключил с политиката на следващите избори - Остава ДПС -За жалост в крайна сметка това е един ахилес от съвременната ни история и политика който умни хора и Истински Българи се опитаха да неутрализират със създаването на АТАКА -Уви от началото на съзиданието ни като държава та до сега, за голем срам и съжаление Предателството е поставено на пиедестал сред управляващата каста на бедната ни Родина,за овците дето приблейват и търчат безпаметно къмто този или онзи овчар нема кво а говоря...............................................
Колега,Петроний е човек за уважение,но в политиката се разминаваме малко..Това е съвсем естествено и не променя отношението ми към него!Надявам се да е взаимно.
Е не, политика и футбол трудно могат да ме накарат да се скарам с хора, които познавам. Както казват хората се карат, а ония горе във власта винаги се разбират и си оправят положението, няма смисъл от караници.