Заглавие: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Нед Авг 03, 2014 2:49 pm
НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО, НЕКА ПОМОГНЕМ!
Българският Червен кръст следи с тревога ситуацията в наводнените територии на страната и изразява своята солидарност с пострадалото население.
Дарения се събират на специална банкова сметка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД IBAN: BG64UNCR76301078660913 BIC: UNCRBGSF 1000 София, ул."Калоян" № 3 (За пострадалите от наводненията в страната).
За дарения от чужбина: UniCredit Bulbank AD IBAN: BG64UNCR76301078660913 BIC: UNCRBGSF (for the flood victims in the country).
Желаещите могат да подкрепят кампанията и чрез on-line дарения на сайта на организацията: през Epay ПОСТРАДАЛИ ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И КАТАСТРОФИ / VICTIMS OF DISASTERS AND CRISES с дебитна/кредитна карта Пострадали при бедствия, аварии и катастрофи SMS-и на цена 1 лев на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори.
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Нед Авг 03, 2014 3:47 pm
Аз ще изпратя три SMS-а.Надявям се искрено да няма от тях отклонени към бузлуджанската сбирщитна с розовите байраци(вместо червени),към други политически партии ,благотворителни организации и частни лица.
Хаосът е или временен,или гибелен!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Нед Авг 03, 2014 5:41 pm
Kiril62 написа:
SMS-и на цена 1 лев на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори.
А имали текс в СМС-а?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Нед Авг 03, 2014 5:53 pm
Да без текст е. Просто пратете СМС и го приема. Сега пробвах!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Нед Авг 03, 2014 9:55 pm
Трибал-М написа:
Аз ще изпратя три SMS-а.Надявям се искрено да няма от тях отклонени към бузлуджанската сбирщитна с розовите байраци(вместо червени),към други политически партии ,благотворителни организации и частни лица.
-По вероятно е да отидат в друга издънка на Бузлужанската сбирщина която е па оцветена в розово -Има Президент и да си гледа работата,има и уж неква Държава,и тя да си гледа работата -Същото требва да сторят и от Червеният Кръст понеже съм сигурен че дарениятя който ще пристигнат от Чужбина ще надвишат всичко събрано от бедните българи тук -Това е просто поредното пълнене на касичката на някой си -Не ми е за 1-я лев -Но нема да го пратя SMS-а -Тия тъпи чиновници да се научат да си гледат и вършат работата без да взимат подкупи и да оттделят по големият процент за себе си -Това и е нужно на България а не популистки призиви и ловене на риба в мътното...............................................
alireza Консул
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Пет Авг 08, 2014 10:52 am
здр СТАНИ и аз мисля,че повечето пари ще изчезнат.ИМАМ НЯКОЛКО ПРИМЕРА,заметресенията в ПЕРНИК колко къщи останаха разрушени,предвидените помощи ги откраднаха ГЕРБ и РОСИЦА ЯНАКИЕВА от ПЕРНИК кметицата.БОЙКО МУТРАТА открадна парите на хората,никакви пари никога не е пускал на никого.НОВИЯТ ЗАВОД в ПЕРНИК ЗА ОБРАБОТКА НА Пернишкият завод пак е НА БОЙКО МУТРАТА,този изрод дори не изплати заплатите на строителите които му строиха завода.ТАЗИ МУТРА ИМА МИЛИЯРДИ тази мутра от мръсни далавери и народни пари,.мога да дам и много повече но няма да дарявам щото ги крадът ето такива бизнесмени НАРОДНИ СПАСИТЕЛИ,боклуци,отрепки,мафиоти,изчадия,боклуци,убийци,.проклети да бъдат.
adminn Admin
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Пет Авг 08, 2014 11:33 am
Недейте да сте такива черногледи. Това ви натоварва. Винаги всичко е възможно, но това не означава, че не трябва да се помага. Нямо друга система за помощ. Другия начин е да се вдигнете и да отидете на място.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ПОМОЩ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА Пет Авг 08, 2014 10:11 pm
-Ми то го дават по Алфа-ТВ другият начин -Направете Инициативата тук да съберем парите,да натоварим камиона -И Там,на място -Не да си давам парите на некви си оператори и държавни чиновници де ша ги окрадат и до нуждаещите се хора нема да стигне нищо.......................................