колеги,имам minelab eureka gold.него бях ползвал около 6 месеца.пуснахго,работи десетина часа без проблем и след това започна да пищи с ритмични прекъсвания.нее батерията,нее и антената с кабела,защото и без нея издава едни и същи звуци.като закача антената и прекарам монета под нея почва дасия отчита перфектно и спира да пищи.махам монетата и пролема с пищенето започва.гледаха го двама електротехници,казаха че всичко е здраво и немогат да разберат от каде идва смущението моля ако някои има на идея какво може да е и да даде съвет.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 6:16 pm
В България е пълно с електрончици и всеки е голям разбирач От къде си купувал детектора, няма ли гаранция ? Ако няма кой да ти го отремонтира се обърни към колегата TITUS той разбира нещата, ще ти го оправи . Даже и една концентрична сонда може да ти спретне да се отвадиш на монети че Еуреката е с ДД.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 7:52 pm
купувал съм го от Шумен.Гаранцията му истече отдавна.Благодаря за информацията
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 8:04 pm
Golden Mask написа:
В България е пълно с електрончици и всеки е голям разбирач От къде си купувал детектора, няма ли гаранция ? Ако няма кой да ти го отремонтира се обърни към колегата TITUS той разбира нещата, ще ти го оправи . Даже и една концентрична сонда може да ти спретне да се отвадиш на монети че Еуреката е с ДД.
теб те сърби някъде май,но скоро ще ти проли4и
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 8:47 pm
TITUS...Ако последната забележка нее към мен мислиш ли че можеш да ми помогнеш за машината.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 9:01 pm
petar_pz написа:
TITUS...Ако последната забележка нее към мен мислиш ли че можеш да ми помогнеш за машината.
е,няма как към теб да е а към най-големия спец по 2де антени та: нямаш проблем за детектора,ще го оправим
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:11 pm
според теб тежкалие повредата и можешли да направиш по голямя антена.в момента е с елипсовидната.и ще работили с нея на орудено,защото с елипсата работи добре.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:12 pm
petar_pz написа:
Защо първо не се обърнеш към магазина от който си купил детектора, все си мисля че освен гаранционна подържат и следгаранционен сервиз . Друг е въпроса колко ще те ожулят за ремонта... може би колкото да си купиш един БГ детектор нисък клас
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:25 pm
от това се претиснявам.данеми кажат някоя яка цифра в магазина.иначе купихго от румен преди 6 години
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:26 pm
възможнолие дае от потенциометрите
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:41 pm
petar_pz написа:
от това се претиснявам.данеми кажат някоя яка цифра в магазина.иначе купихго от румен преди 6 години
Имам преки впечатления само от Хидролок, най-евтиният им извънгаранционен ремонт е 100 лв. карат по логиката - кат си имал пари са скъпа машина сега ще имаш и за ремонта Пращай я на TITUS, хич не се чуди
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:46 pm
Golden Mask написа:
petar_pz написа:
Имам преки впечатления само от Хидролок, най-евтиният им извънгаранционен ремонт е 100 лв. карат по логиката - кат си имал пари са скъпа машина сега ще имаш и за ремонта Пращай я на TITUS, хич не се чуди
колегата закъсня,сега да оти при румен да му сменят цялата платка
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:52 pm
купих преди година XLT втора ръка.обадихсе в хидролог за антена blu max без дасе интересувам дали става.казаха че нее добра а можеха даме набутат.не гледам с лошо око на тях.за ремонта не знам.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:54 pm
при румен.....дума дана става.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:56 pm
защо дасъм закъснял одказвашли евентоален ремонт
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 10:58 pm
petar_pz написа:
защо дасъм закъснял одказвашли евентоален ремонт
да
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:01 pm
OK ако съмте обидил с нещо извиняваи.ако има друг които разбира от ремонти да каже
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:08 pm
има.владо ,оня де прави голден маска с две де антените
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:19 pm
значи аз влизам във форума за първи път и моля за помощ.не познавам никои от вас.иматеси явно някои дразги,аз каква вина имам.искам ремонт,плащам ако е разумна цифрата.съжалявам че отворих тази тема.админа дая махне.тука само дразги маи а сетихсе познавам един от форума ама тои е ПИЧ
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:25 pm
petar_pz написа:
купих преди година XLT втора ръка.обадихсе в хидролог за антена blu max без дасе интересувам дали става.казаха че нее добра а можеха даме набутат.не гледам с лошо око на тях.за ремонта не знам.
Казали са ти че не е добра понеже не са имали в наличност не мисля че Блу макс 1500 е лоша сонда...., по-дълбока е от стнадартната, друго от нея не може да се иска, все пак е концентрична ! Ако ти бяха взели парите за евентуална доставка щеше да чакаш 2-3 месеца ( има няколко човека които чакаха, на едни им върнаха парите, а други дочакаха след 3 месеца новите си сонди)
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:28 pm
КОЛЕГА- изв ! но ти писах на ли4ни,дадох ти скаип,телефон да ти видим дерта,,,,,ее иии ?! ни вопъл,ни стон. и ако мога съвет : детектора ти не е за електротехници,а за електроници
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:32 pm
petar_pz написа:
НЯМАЛИ са в нали4ност!!!! и бъди сигурен,4е бърка по-дълбоко ! но тежи
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:33 pm
petar_pz написа:
значи аз влизам във форума за първи път и моля за помощ.не познавам никои от вас.иматеси явно някои дразги,аз каква вина имам.искам ремонт,плащам ако е разумна цифрата.съжалявам че отворих тази тема.админа дая махне.тука само дразги маи а сетихсе познавам един от форума ама тои е ПИЧ
Виж сега отвори леко кутията на детектора и погледни вътре, ако има лампи TITUS е твоя човек за ремонта..., понеже той е от старата гвардия знае как тече тока в лампите, за какво служат решетките и т.н. и т.н. абе с една дума- в час е ! Ако няма лампи може да се обърнеш към мен ако си от Пазарджик ( за което съдя по ника ти ) тази събота ще ходя до Пловдив, имам среща с едни клиенти на Шел-а към 14ч докарай детектора, другата седмица като ходя пак към Пловдив ще ти го върна отремонтиран . Ако ти е спешен за по-рано, с куриер . За повече детайли ако решиш може да ми звъннеш :
0887809000 0899809000 Владо
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:40 pm
несъм много на ти с компа,незнам как да вляза на лични а и синдака нее в къщи да каже
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:44 pm
Golden Mask написа:
petar_pz написа:
Виж сега отвори леко кутията на детектора и погледни вътре, ако има лампи TITUS е твоя човек за ремонта..., понеже той е от старата гвардия знае как тече тока в лампите, за какво служат решетките и т.н. и т.н. абе с една дума- в час е ! Ако няма лампи може да се обърнеш към мен ако си от Пазарджик ( за което съдя по ника ти ) тази събота ще ходя до Пловдив, имам среща с едни клиенти на Шел-а към 14ч докарай детектора, другата седмица като ходя пак към Пловдив ще ти го върна отремонтиран . Ако ти е спешен за по-рано, с куриер . За повече детайли ако решиш може да ми звъннеш :
0887809000 0899809000 Владо
аз ще о,,а някой който постоянно говори за лампи !! ехооо-- никога не съм ба4кал с лампи ! и ти казах: ,,,да не се повтарям и да си правя самореклама(като оня електротехник де ба4ка с евтина смола)