Заглавие: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Сря Юни 18, 2014 10:25 pm
Здравейте колеги искам да знам дали има по-евтини пинпойнтери, къде да ги търся, каква цена са и вършат ли работа? В олх.бг са плъзнали обяви за фалшиви пинпойнтери на Гарретт на цени от 120 лева, и до колкото чета са пълни ментаци. Ако администраторите смятат този пост като реклама, нека го изтрият.
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Сря Юни 18, 2014 10:59 pm
Емо Христов- бгпинпойнтер на добра цена. Мисля, че цената беше около 40 лв.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Чет Юни 19, 2014 9:38 am
bakusho написа:
Здравейте колеги искам да знам дали има по-евтини пинпойнтери, къде да ги търся, каква цена са и вършат ли работа? В олх.бг са плъзнали обяви за фалшиви пинпойнтери на Гарретт на цени от 120 лева, и до колкото чета са пълни ментаци. Ако администраторите смятат този пост като реклама, нека го изтрият.
Колега, за ментетата с иправ и затова за да си сигурен го вземаш от официалния представител на Гарет за България www.garrett.BG
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Чет Юни 19, 2014 11:20 am
www.mdetectors.com написа:
bakusho написа:
Колега, за ментетата с иправ и затова за да си сигурен го вземаш от официалния представител на Гарет за България www.garrett.BG
Емо Христом които произвейда бг пинпоинтери но маи нему се продават .ас вече го чакам 20 дена дами кайе как щеми прати един ,проблема за него е че сам изван БГ
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Чет Юни 19, 2014 6:59 pm
Гледах в OLX (Продавалника) имаше негови пин-пойнтери...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Съб Юни 21, 2014 2:16 pm
В момента не се предлагат пинпойнтери , това е така защото се прави нова версия на пинпойнтера с доста по добри параметри.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Съб Юни 21, 2014 5:15 pm
[quote="emoxristov"]В момента не се предлагат пинпойнтери , това е така защото се прави нова версия на пинпойнтера с доста по добри параметри.[/quo
Ако успееш да му внедриш и вибрация работеща отделно от звука (както е при Minelab Pro pointera) ще имаш добър успех с продажбите...
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Съб Юни 21, 2014 8:21 pm
https://www.youtube.com/watch?v=fVeTxHf0Dv4 незнам какво повече искате от един пинпойнтер?
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Съб Юни 21, 2014 10:20 pm
akulata88 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=fVeTxHf0Dv4 незнам какво повече искате от един пинпойнтер?
Това е от първите модели във доста по кофти корпус. Сегашните са във удароустойчив .
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Нед Юни 22, 2014 6:48 pm
akulata88 написа:
Е, как какво...???Вибрация без звук бе, колега...Ако няма монети то поне може да го дадеш на заем на някоя съседка...На другата сутрин е гарантирано, че ще ядеш баница с айрян.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Нед Юни 22, 2014 9:04 pm
Не разбирам смисъла един пинпойнтер да има вибрация. За телефоните съм съгласен ако е в джоба и не го чуеш да усетиш като вибрира. Но пинпойнтер със вибрация ми звучи леко извратено....
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Нед Юни 22, 2014 9:46 pm
emoxristov написа:
Не разбирам смисъла един пинпойнтер да има вибрация. За телефоните съм съгласен ако е в джоба и не го чуеш да усетиш като вибрира. Но пинпойнтер със вибрация ми звучи леко извратено....
Ако си инкогнито ...нали разбираш.С детектора си на слушалки а пинпоинтера ти пиука,нали разбираш ,че няма да го ползваш в този случаи(залепят се едни изолибанди, върху светодиода ,високоговорителя)...АЗ на моя правеняк си сложих от самобръсначка жилет вибрация.
Аз работя с металотърсач Гарет, а на Гарет слушалките са супер, и за да чуя пойнтера трябва да ги свалям,което си е неудобство,и там идва екстрата ,която на лаиците се струва извратена,а тя си е чиста необходимост,ма практикаааааа.....
Аз ползвам един от 6,7лв., жълт е на цвят и е 3в1 мисля или нещо такова беше! От магазин за строителни материали го купих и ми върши работа. По принцип пинпойнтера си е необходимост за дребните работи.. А за вибрацията, да, ако я има ще е добре! От имане глава не боли както казват по мъдрите
Ако си инкогнито ...нали разбираш.С детектора си на слушалки а пинпоинтера ти пиука,нали разбираш ,че няма да го ползваш в този случаи(залепят се едни изолибанди, върху светодиода ,високоговорителя)...АЗ на моя правеняк си сложих от самобръсначка жилет вибрация.
Ето, това е отговорът за вибрацията.
"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
В момента се изработва матрица за новите корпуси на пинпойнтерите , те ще са снабдени с LED фенерче и вибрация отговаряща на типа сигнал. Рекламата на всички апарати с марката OMEGA в този форум са забранени така че за сега мога само това да ви кажа. Поздрави
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Евтин пинпойнтер-къде да търся? Пон Ное 24, 2014 12:19 am
Radislav написа:
sdsds написа:
emoxristov написа:
Ето, това е отговорът за вибрацията.
Христов от къде да го знае т'ва,той да не е търсач,това според него е простотия. Но сега вече и него ще го има като опция,нищо че е простотия па алъш вериш да става,кво толкова
Моето мнение си остава лично мое ,правя това от което колегите имат нужда и то на доста поносима цена. Всеки има правото да избира какво ,от кого и на каква цена да си купува.
В момента се изработва матрица за новите корпуси на пинпойнтерите , те ще са снабдени с LED фенерче и вибрация отговаряща на типа сигнал. Рекламата на всички апарати с марката OMEGA в този форум са забранени така че за сега мога само това да ви кажа. Поздрави
Колега, за да са разрешени, защо не изпратиш по един апарат да тестваме и да пратиме при колеги да тастват, както прави Владо с маските примерно? Това не важи само за тебе, но и за другите "производители". Който е ербап прави като Владо и затова той ви бие като маче у дирек и като гледам новите му разработки, боя ще продължи май
Имам го тоя на Емо Христов като на клипа,сложих му и едно диодче,който иска мога да му го дам за 40лв,но не е нищо особенно не очаквайте да е като гарета
Админ аз като производител предпочитам лични срещи с търсачи и така не само тестваме апарати но и се интересувам от мнението и препоръките към апаратите които предлагам.Много често ми се е искало да изкажа мнение относно работата на някои БГ апарат но винаги се въздържам от коментар ,поне за сега мисля че това е колегиално и професионално.Правил съм паралелни тестове както с почти всички наши апарати така и с чужди и отново съм се въздържал да качвам клипове и др.Нямам желание да се надскачам с никои но ако имаш някакви съмнения относно работата на машините ми ще заснема паралелен тест с някои БГ апарат или друг избран от теб като този клип ще ти го изпратя лично.Но повярвай ми нещата не седят така както на много хора и се иска.Поздрави
Админ аз като производител предпочитам лични срещи с търсачи и така не само тестваме апарати но и се интересувам от мнението и препоръките към апаратите които предлагам.Много често ми се е искало да изкажа мнение относно работата на някои БГ апарат но винаги се въздържам от коментар ,поне за сега мисля че това е колегиално и професионално.Правил съм паралелни тестове както с почти всички наши апарати така и с чужди и отново съм се въздържал да качвам клипове и др.Нямам желание да се надскачам с никои но ако имаш някакви съмнения относно работата на машините ми ще заснема паралелен тест с някои БГ апарат или друг избран от теб като този клип ще ти го изпратя лично.Но повярвай ми нещата не седят така както на много хора и се иска.Поздрави
Тестове......бошлаф работа–гърч в реални условия–това е истинския тест.....