Колеги хвърлете едно око , и вижте със Призма III какво се намира по плажа. http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=18&t=136&p=1842&sid=1616e4ac4bb86cb5c35d6b47110c762a#p1842
Гост Гост
Заглавие: Re: Призма III Пон Авг 03, 2009 10:46 pm
Kiril62 написа:
Колеги хвърлете едно око , и вижте със Призма III какво се намира по плажа. http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=18&t=136&p=1842&sid=1616e4ac4bb86cb5c35d6b47110c762a#p1842
това в една лопата ,стотинка 2 пръстена и ланец герданец ли .. то 6 от тотото е по голяма вероятноста па знам ли , тая лопата ми е интересна за кво ли служи в бита
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Призма III Пон Авг 03, 2009 11:06 pm
zanvan написа:
Kiril62 написа:
това в една лопата ,стотинка 2 пръстена и ланец герданец ли .. то 6 от тотото е по голяма вероятноста па знам ли , тая лопата ми е интересна за кво ли служи в бита
Немога да ти отговоря на въпроса,но доколкото знам Дерони е бил на един от голямите централни плажове където има голямо струпване на хора тъй като концисионира и наемател на плажа му е приятел.Минавал е само вечер по три часа от 18ч. до 21ч. в рамките на три дни.Това е което знам , и че новата му Призма се представила много добре и е много доволен от апарата.
Гост Гост
Заглавие: Re: Призма III Пон Авг 03, 2009 11:17 pm
Kiril62 написа:
zanvan написа:
Kiril62 написа:
Немога да ти отговоря на въпроса,но доколкото знам Дерони е бил на един от голямите централни плажове където има голямо струпване на хора тъй като концисионира и наемател на плажа му е приятел.Минавал е само вечер по три часа от 18ч. до 21ч. в рамките на три дни.Това е което знам , и че новата му Призма се представила много добре и е много доволен от апарата.
оки поздрави колегите при теб особено двама мои стари дружки те си знаят и ще ми се зарадват
pgd Консул
Заглавие: ре Вто Авг 04, 2009 12:02 am
това са пълни глупости няма такива централни плажове дето да дават такива неща аз търся на централния на несебър ваче 7-8 години и знам за какво става въпрос иначе за призмата съм съгласен много добри машинки са аз самия работя с призм 4
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Призма III Вто Авг 04, 2009 6:45 pm
Кво ша кажеш за таз 4-ка да речем в сравнение [имам в предвид дискриминация дълбочина и т.н. знаеш] с 6Т -в смисъл че като чета американските сайтове нещо не я хвалят последната,та се двуомя ква да бъде.
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Призма III Вто Авг 04, 2009 10:24 pm
Имал съм 3-ка и 6-ца разлика в дискриминация и дълбочина няма 6т има малко повече екстри като подсветка на дисплея и вди числа но като погледнем разликата в цената и те стават излишни,лично мое мнение PRIZM 3
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Призма III Вто Авг 04, 2009 10:57 pm
LAV DJOI написа:
Имал съм 3-ка и 6-ца разлика в дискриминация и дълбочина няма 6т има малко повече екстри като подсветка на дисплея и вди числа но като погледнем разликата в цената и те стават излишни,лично мое мнение PRIZM 3
Точно така е колега,и затова и аз си взех ПризмаIII.И трябва да ти кажа че я тествах няколко дни вече и съм много доволен и изненадан от параметрите на работа.Лек,удобен и този вграден пинтпойнт направо ти улеснява много неща.Това е моето мнение за Призмата.Е на Призма VI може да махнеш алуминия ,но тогава може да пропуснеш и златото,а иначе дълбочината е една и съща.Така че преценявайте и цената е различна.
pgd Консул
Заглавие: re Сря Авг 05, 2009 12:27 am
съгласен съм колегите не мисля че 6т е нещо повече от 3 или 4 като дълбочина или дискр. но всеки си знае. преди малко се прибрах от плажа за 3 часа 30 лв.но бижута нямааааа
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Призма III Сря Авг 05, 2009 11:00 am
Така за дискриминацията на Уайтес се знае другите екстри като пинпойнт ала бала ок.С какви сонди освен със стандартните могат да работят Призмите от 1 до 6Т включително и дайте данни за дълбочина на откриване в земята на 18мм. и 30мм. монети и др. предмети -предполагам сте правели някакви тестове всеки за себе си.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: И ПРИЗМ3 в www.mdetectors.com е по-евтин от .... Сря Сеп 30, 2009 9:34 pm
Колеги, тая вечер като съм почнал с Франсетата нека да Ви дам и още един линк: Мола вижте колко струва при едни от най-конкурнтните дилъри във Франция ПРИЗМ 3 http://www.laboutiquedufouilleur.com/product_info.php/cPath/81/products_id/885 560лв. Моля вижте в www.mdetectors.com http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_43&products_id=161 505лв. с безплатна доставка ... Напоследък продадохме за Западна Европа доста апарати именно поради по-ниските цени. Така, че вече тука /в www.mdetectors.com / е по-евтино.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Призма III Чет Окт 01, 2009 4:26 pm
Kiril62 написа:
LAV DJOI написа:
Точно така е колега,и затова и аз си взех ПризмаIII.И трябва да ти кажа че я тествах няколко дни вече и съм много доволен и изненадан от параметрите на работа.Лек,удобен и този вграден пинтпойнт направо ти улеснява много неща.Това е моето мнение за Призмата.Е на Призма VI може да махнеш алуминия ,но тогава може да пропуснеш и златото,а иначе дълбочината е една и съща.Така че преценявайте и цената е различна.
Дълбочината в инчове на Призма 3 и 4 -8+ на Призма 6Т -10+ - да не говорим за подсветката на дисплея и плажната екстра на 6Т. Що да нема разлика или така си пишат по дисплеите и слагат цени както им падне.
silver. Новобранец
Заглавие: Re: Призма III Вто Ное 24, 2009 9:32 pm
Eдно тестче на призма 3 http://video.yandex.ru/users/pivodevkirocknroll/view/11/#
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Призма III Вто Ное 24, 2009 9:53 pm
Благодарско Колега - Ае нема а са разпростирам щот ша настанат па караници.Ка убаво го вика Руснака - МАСКИРУЕТ- P.S.Между другото да попитам -по горе притежателите на Призми -нямате ли проблем със Призмите от 3 до 5 нали само 6Т има екстра -режим за работа на плажа.
aiko Консул
Заглавие: Re: Призма III Сря Ное 25, 2009 11:32 pm
Гледайки клипчето, ми се струва, че Prizm 6T е малко по-дълбок от тройката. Вярно, че е малко скъпичка шестицата, но е много изпипан апарат и с доста повече екстри. Като понаправя тестове ще пиша. Може и клипче да направя.
pinos Новобранец
Заглавие: Призма III Съб Фев 05, 2011 9:45 pm
абе за мене Призма III сие наи добрата
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Призма III Нед Фев 06, 2011 7:32 am
pinos написа:
абе за мене Призма III сие наи добрата
Ако си близо до Кюстендил,може ли да я видиме Призмата? Виждал съм XLT, ама Призма-не.Тук си разглеждах Призма 4 и ми направи добро впечатление от прочетеното.Разкажи малко повече за апарата.