Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Нед Юни 08, 2014 10:54 pm
Гадуларя написа:
Само се чудя какво е това вълнение, сякаш нещо епохално е станало... Чудо големо, бих казал - срещнали се трима, видяло се, че за нищо не стават детекторите им и се разотишли.
еее ти пък сега.... На мен просто ми е интересно как са минали тестовете... понеже не можах да отида... А за апаратите им не знам... виждал съм маските в действие и не мога да кажа лошо за тях... предполагам, че и нексус а и блистул си имат хубави и лоши страни.... На блистула най-ме влече възможността за бъзикане на почти всичко де що има по настройките... но ето виждам, че за повечето хора те са безмислени... За нексус предимно по западните форуми има отзиви за голяма дълбочина и критика за стабилността... Та не е вълнение... а любопитство...
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 12:27 am
pavli_q написа:
Гадуларя написа:
Колега разбрах че са се намесили и други детектори и нашите хора маи са се хванали за палците затова никои от тях не се хвали
Пак ли Деус?
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 7:37 am
sashometila написа:
Пак ли Деус?
Според Мерчев,"Блистула"е най-дълбочинен-има негово изявление в един друг форум.
Хаосът е или временен,или гибелен!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 9:18 am
vvurbanov написа:
.Няма значение на колко хващат по клиповете металотърсачите, всеки трябва сам да пробва преди да си купи.На първо място за мен е стабилноста за да има комфорт при търсенето, след това дълбочината, която върви заедно с дискриминацията.Всички други екстри се нареждат след това.Винаги съм търсил на не повече от 25% увеличение на дълбочината.Това е работната оптимална, максимална дълбочина.Всичко друго е от лукавого.
Точно!...Старото си е старо
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 10:45 am
Дочух, че в "Сблъсъка на тоягите" 2014 е участвал и колега с Еурека Голд, който ги е размазал тотално, но инфото ми не е от очевидец, така че не мога да гарантирам за достоверността му.
На мен щеше да ми е интересно, ако Стефчо Микрона беше участвал с новия модел АКА Интроник, понеже за другите модели на АКА знаем, че не работят на силно орудени терени, но явно и новият е зле на орудено, иначе Стефчо нямаше да пропусне този шанс да им направи реклама.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 10:51 am
Бях очевидец на това много интересно мероприятие и мога да потвърдя лично, че Minelab Eureka Gold се представи по най-блестящия и категоричен начин ,чувайки перфектно абс. всички сигнали.Досега бях подценявал този модел ,но сега вече гледам с друго око на него.Чудесна машина! Забравих само да кажа, че апарата беше с кръглата 10" DD сонда а не със стандартната елипсовидна ,с която се продава.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 12:53 pm
само за протокола 11 инча.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 2:25 pm
stater написа:
Бях очевидец на това много интересно мероприятие и мога да потвърдя лично, че Minelab Eureka Gold се представи по най-блестящия и категоричен начин ,чувайки перфектно абс. всички сигнали.Досега бях подценявал този модел ,но сега вече гледам с друго око на него.Чудесна машина! Забравих само да кажа, че апарата беше с кръглата 10" DD сонда а не със стандартната елипсовидна ,с която се продава.
Що ли не се учудвам......Винаги съм знаел,че на орудено, по добър от голд детектор -едва ли има....
adminn Admin
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 2:44 pm
бобо написа:
stater написа:
Що ли не се учудвам......Винаги съм знаел,че на орудено, по добър от голд детектор -едва ли има....
Аз пък имам точно обратното впечатление, че майнлаб влф не става ама грам на орудено/в смисъл за цената си/. Е да важно е и операторът, но .... Защо хората разпродадоха мойнлаб тояжките, щото са балъци и непросветени нали?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 3:10 pm
админ, машината беше моя,аз бях и оператора и.ако желаеш връщаме се пак на полигона с твое присъствие естествено.да усложним малко нещата,ще разхвърляме малко керемиди и камъни каквито донесеш по твой избор.ще сложим монети и под тях.ще грундирам машината в началото на полигона за 5 секунди по часовник и ще я дадем на някои случаен колега дето не е работил с еурека.ако един сигнал и се опъне я признавам за дърво.по време на теста няма да се пипа нито едно копче по машината.ако стане това нещо ще се заречеш че ще спреш да плюеш по minelapite.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 3:16 pm
извинявай 5 секунди са много за грунда-3 секунди.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 3:28 pm
Апарата се държа фантастично ,и аз преди да го видя наживо имах предубеждения към него.Но това мое недоверие се дължеше предимно на факта ,че досега не го бях виждал на живо ,а само от клиповете които бях гледал в youtube и мислех че е посредствена машина.Точно обратното ,от гледането на такива клипове преди години се набутах със сума ти прехвалени боклуци, от които се чудех после как да се отърва.Сега работя с апарати на Владо и съм много доволен от тях ,но признавам че скоро този Minelab ще е следващата ми придобивка.
adminn Admin
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 4:28 pm
petar_pz написа:
админ, машината беше моя,аз бях и оператора и.ако желаеш връщаме се пак на полигона с твое присъствие естествено.да усложним малко нещата,ще разхвърляме малко керемиди и камъни каквито донесеш по твой избор.ще сложим монети и под тях.ще грундирам машината в началото на полигона за 5 секунди по часовник и ще я дадем на някои случаен колега дето не е работил с еурека.ако един сигнал и се опъне я признавам за дърво.по време на теста няма да се пипа нито едно копче по машината.ако стане това нещо ще се заречеш че ще спреш да плюеш по minelapite.
Много съм ги гледал и знам, че чудо не е станало. Явно незнаеш що е това орудена земя.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 4:36 pm
ако искаш и на такива места мога да те водя.ти решаваш,аз няма да избягам от думата си.и за по убедително ти казвам,който ден кажеш в колко часа.няма ама зает съм ма не мога.донеси и някои от твоите летви дето продаваш да ги пробваш и заедно ще им се посмеем.
adminn Admin
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 6:19 pm
petar_pz написа:
ако искаш и на такива места мога да те водя.ти решаваш,аз няма да избягам от думата си.и за по убедително ти казвам,който ден кажеш в колко часа.няма ама зает съм ма не мога.донеси и някои от твоите летви дето продаваш да ги пробваш и заедно ще им се посмеем.
Колега, винаги пиша в скоби, че минелаб е добър монетар, ама не струва парите си. Разбираш ли? Ако си намалят цените с 30-50% може би ще си заслужава.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 6:24 pm
ok.кажи тогава тази машина с която си писал че работиш заслужава ли си парите.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 7:25 pm
тишина.....няма отговор.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 7:38 pm
В момента тече спор във форума на федерацията по повод теста.Не е ясно кой е победител, май всеки се мисли за такъв.Там е работата, че някой е подхвърлил едно болтче и по този начин е саботирал тестовете. Това имах предвид като споменах че производителите не познават работата с машините които правят и не могат да демонстрират техните възможности.Всеки опитен търсач познава апарата си и ще усети че болтчето е на повърхноста.Няма как да не усети и че това са два сигнала.Колегата petar_pz с еуреката си познава техниката и е показал класа.
adminn Admin
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:18 pm
Вижте, за да се прави полигон се искат много средства и старание. Производителите за теста могат да напарвят чудеса, но сериината машина да е друга. Аз примерно не познавам един доволен криент на блисмола и безброй доволни от Маската. По-добре е да се види, потребителя, търсачът какво мисли за машинките. Работата на ход е много радзлична работа и само търсач може да ме разбере.
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:18 pm
adminn написа:
petar_pz написа:
Колега, винаги пиша в скоби, че минелаб е добър монетар, ама не струва парите си. Разбираш ли? Ако си намалят цените с 30-50% може би ще си заслужава.
Ако нямалят цените с 30-50% те ще достигнат цените на бг тоягите, все пак това е МИНЕЛАБ админ..... възможностите му могат да преценят само потребителите......., а не търговците....
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:23 pm
админ ще извиняваш ама не ми отговори на въпроса,като майлапите не си струват парите тази която си писал че работиш с нея струва ли си ги.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:27 pm
и на полигона бяха 3-ма производители,другите бяхме търсачи.и като гледам на каква възраст бяхме с не малко стаж.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:30 pm
Качвам видеото, там ще се видят много неща ! Видеото не е рязано или монтирано, качвам го директно от камерата . Надявам се утре да взема и видеото от камерата на ЕВРОКОМ ТВ .
www.youtube.com/user/nufrii
Проверявайте за нови клипове в този канал..., по-късно ще кача и директни линкове....
кирката Консул
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 8:56 pm
ииииииии,,,,,,,,,,,кооооооой е мошеника от тримата?????
Око да види,ръка да пипне.
adminn Admin
Заглавие: Re: Сблъсъкът на тоягите 8 юни 2014 гр. Пловдив Пон Юни 09, 2014 9:26 pm
petar_pz написа:
админ ще извиняваш ама не ми отговори на въпроса,като майлапите не си струват парите тази която си писал че работиш с нея струва ли си ги.
Със сигурност си струва парите, защото много хора продадоха минебапите и си купиха Деуси. Говоря ти за мноого стари фенове на минелаба - айде да не спамим темата. Ти прави кво си знаеш!