Заглавие: Магазин в Пловдив Чет Юли 18, 2013 12:46 pm
Здравейте, колеги! Искам да си купя МД, но не мога да намеря магазин в Пловдив. Някъде във форума имаше публикация и беше посочен адрес "Кукленско шосе" 21, но там не успях да открия такъв. Ако някой знае, ще му бъда благодарен да сподели с мен. Благодаря предварително!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 9:08 am
PMD написа:
Здравейте, колеги! Искам да си купя МД, но не мога да намеря магазин в Пловдив. Някъде във форума имаше публикация и беше посочен адрес "Кукленско шосе" 21, но там не успях да открия такъв. Ако някой знае, ще му бъда благодарен да сподели с мен. Благодаря предварително!
Добре де,защо държиш да го закупиш от Пловдив.Аз си го поръчах от Metaldetectors.от Светльо,и съм доволен.Коректен е.Все пак са представители на доста известни марки...Само да не прозвучи като реклама.
PMD Новобранец
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 9:20 am
Защото искам да го разгледам от близо, а не на снимка. Смятам че човек така придобива малко по-добра представа за апарата. Иначе относно мдетекторс прочетох само положителни отзиви , предполагам са коректни
xp fan Легионер
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 10:37 am
В Пловдив има само голдън маск
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 10:39 am
PMD написа:
Защото искам да го разгледам от близо, а не на снимка. Смятам че човек така придобива малко по-добра представа за апарата. Иначе относно мдетекторс прочетох само положителни отзиви , предполагам са коректни
И ти си прав."Ръка да пипне,око да види"
PMD Новобранец
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 10:41 am
И това е нещо, чел съм противоречиви неща за тях, а никога не съм виждал как работи. Ако ми дадеш някви координати ще съм ти благодарен. Поздрави!
"По-лесно е да се бориш за принципите си, отколкото да живееш според тях" А. Адлер
xp fan Легионер
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 10:53 am
Кукленско шосе21,ет6.офис601,висока сграда е,от другата страна на булеварда има бензиностанция мисла че е ЕКО Петрол
PMD Новобранец
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 19, 2013 10:58 am
xp fan написа:
Кукленско шосе21,ет6.офис601,висока сграда е,от другата страна на булеварда има бензиностанция мисла че е ЕКО Петрол
Благодаря ти!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пет Юли 26, 2013 11:10 pm
astervil написа:
PMD написа:
Добре де,защо държиш да го закупиш от Пловдив.Аз си го поръчах от Metaldetectors.от Светльо,и съм доволен.Коректен е.Все пак са представители на доста известни марки...Само да не прозвучи като реклама.
Абсолютно си прав,освен че са изключително коректни са и представители на всички водещи марки.Също така те разполагат и с гаранционен и след гаранционен сервиз което е много важно.А и след като вече си им станал клиент ползваш и доста промоции. И последното на мдетекторс цените са най ниски от всички останали търговци и като купиш от тях знаеш,че купуваш оригинал а не китаиско или турско менте ! Изброих ти много положителни неща защо трябва да си купиш металдетектор от тях,пък ти си реши сам от къде да си купиш,парите са си твой !
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Съб Юли 27, 2013 4:24 pm
buntar.1971 написа:
astervil написа:
PMD написа:
Абсолютно си прав,освен че са изключително коректни са и представители на всички водещи марки.Също така те разполагат и с гаранционен и след гаранционен сервиз което е много важно.А и след като вече си им станал клиент ползваш и доста промоции. И последното на мдетекторс цените са най ниски от всички останали търговци и като купиш от тях знаеш,че купуваш оригинал а не китаиско или турско менте ! Изброих ти много положителни неща защо трябва да си купиш металдетектор от тях,пък ти си реши сам от къде да си купиш,парите са си твой !
Така е, www.mdetectors.com внася доста марки, ние сме техни дилъри и зареждаме от тях също така работим на техните цени . Сервиза си е при тях..., ако някой има проблем го праща в mdetectors независимо че детектора не е купен от тях.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Съб Юли 27, 2013 5:27 pm
Golden Mask написа:
buntar.1971 написа:
astervil написа:
PMD написа:
Така е, www.mdetectors.com внася доста марки, ние сме техни дилъри и зареждаме от тях също така работим на техните цени . Сервиза си е при тях..., ако някой има проблем го праща в mdetectors независимо че детектора не е купен от тях.
Браво Владо,супер !
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Магазин в Пловдив Пон Юли 29, 2013 11:35 am
Golden Mask написа:
Да точно така - всичко при Владо в Пловдив е от нас - с гарантиран сервиз и произход.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!