Търся машина, която да е много дълбока-No1 условие, дискриминации не ме интересуват.Искам дълбока машина да дъни на 2 метра надолу да работи стабилно да не прави фалшиви сигнали и да може да и се вярва, когато покаже.Ако може да да показва приблизителна дълбочина на обекта ако ли не няма проблем.Искам нещо с грамадна пита или кантар или не знам и аз какво, но да дъни на 2 метра.Не ми дреме дали засича малки неща.Ако ще и да не хваща монети все ми е таз. Каква ще е тази машина ?
Падна голям метеорит и ще го търся с нея !
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Търся машина Сря Май 07, 2014 7:38 pm
Отиваш на някоя забутана поляна "в дън гори Тилилейски", където човешки крак рядко стъпва, изкопаваш два метра дупка, поставяш вътре копие на това, което ще търсиш, поставяш отгоре една каменна плоча, засипваш дупката трамбоваш, наливаш вода, изчакваш около месец и ... започваш да тестваш подред- апарат след апарат... И така накрая разбираш, -Kой е твоят апарат ?.
И да напишеш кой апарат как се проявява.
Последната промяна е направена от Radislav на Нед Авг 31, 2014 2:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся машина Пон Авг 18, 2014 10:10 pm
Radislav написа:
Отиваш на някоя забутана поляна "в дън гори Тилилейски", където човешки крак рядко стъпва, изкопаваш два метра дупка, поставяш вътре копие на това, което ще търсиш, поставяш отгоре една каменна плоча, засипваш дупката трамбоваш, наливаш вода, изчакваш около месец и ... започваш да тестваш подред- апарат след апарат... И така накрая разбираш, кой е твоят апарат.
И да напишеш кой апарат как се проявява.
Точно така се прави,но,ако"там"няма плоча?... Шегувам се ,трябва да се сложи -за всеки случай. Да се "пържат" производители,или майстори!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Търся машина Пон Авг 18, 2014 11:30 pm
RelicHuntingVT написа:
Търся машина, която да е много дълбока-No1 условие, дискриминации не ме интересуват.Искам дълбока машина да дъни на 2 метра надолу да работи стабилно да не прави фалшиви сигнали и да може да и се вярва, когато покаже.Ако може да да показва приблизителна дълбочина на обекта ако ли не няма проблем.Искам нещо с грамадна пита или кантар или не знам и аз какво, но да дъни на 2 метра.Не ми дреме дали засича малки неща.Ако ще и да не хваща монети все ми е таз. Каква ще е тази машина ?
Ама че шегаджия Ако е паднал голям метеорит ще има кратер баце, не ти трябва металоискател.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Търся машина Сря Авг 27, 2014 12:47 am
RelicHuntingVT написа:
Двата метра от отдавна не са проблем,но твоята изкусителна фантазия ме заинтригува... Вече съм го казвал,но,ако прибавим пневматичен ръкав с подгреваем смукател и пулсираща винтелация,може да наподобим някой естествени процеси,стимулиращи търсача!...