Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година
+7
B.K.
tepes
Трибал-М
RelicHuntingVT
Ancient Hunter
pechkata
mdetectors.bg
11 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Нед Май 04, 2014 7:53 pm
Петър Дънов „видял”изчезването на малайзийския самолет още през 1938 година. Това обяви един от най-известните му изследователи д-р Стоян Бахчеванов.
По думите му, още през далечната 1939 година, по врем на една беседа, Дънпв предсказал, че ще дойде време, когато „голяма птица със стоманени крила ще изчезне безследно в небето” . „Ще я търсят много народни, но никой няма я намери”, обявил Дънов и допълнил, че това е птицата на смъртта. „След нейното изчезване ще настъпи Трета световна война, последната…”, били думите на създателя на „Бялото братство".
Както знаете, малайзийския Боинг е в неизвестност от 8 март. Ако приемем пък, че думите на Петър Дънов са били пророчески и са се отнасяли именно за въпросния самолет, това би означавало, че машината няма да бъде намерена никога. „Дано става въпрос за чиста случайност. Дано Учителя не е бил прав”, коментира от своя страна д-р Бахчеванов.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 8:33 am
Искаш да кажеш да си пием пиенето и да си пушим цигарката и да си носим новите дрехи че не се знае кога и какво ни чака... Или меко казано живей че няма време...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 10:31 am
Споко, да не забравяме, че и много други самолети са изчезвали безследно досега и са ги търсили без резултат. Петър Дънов, и много други с такива способности виждат вероятен сценарий на събитията, но не винаги се случва точно тоя сценарий. Да си припомним и колко пъти досега трябваше да дойде края на света с тотално опустошение?
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 2:33 pm
Не вярвам на тези "багетисти".Тя и ванга каза, че на световното ще играят на финала 2 отбора с Б, когато имаше голяма вероятност България да иде на финал ама не позна .Жилави твари са хората и след 3-та световна пак ще оцелеят...Не вярвам 3-тата световна да е по-лоша от втората....Та то няма войници, всички младежи са гейтаци нямат топки да се сбият толкова....
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 3:07 pm
Петър Дънов е живял на ул. Опълченска в София т.е. на метри от магазина ни. Там идват хора от цял свят, защото цялото място е с особенна сила. От време на време идват хора, които са свързани с Дънов и си говорим. Човека е бил много особен и на запад чмного знаят за него. Мадона, като дойде на концерт отиде на гроба му, Анщайн е говорил само добри неща за Дънов. Незнам и аз малко се чудя на тоя човек, но един от поклонниците каза, че който си купи металотърсач от моя магазин НЯМА НАЧИН ДА НЕ НАМЕРИ, защото силата на Дънов е заредила раьона. /човека беше фен на багетите мужду другото/
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 4:38 pm
За да се случи правилното(?) пророкуване са необходими няколко задължителни неща:... Едно от тях е възможността да се пътува във Времето; При движението в това време-пространство да отсееш важните за пророкуване събития...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 5:34 pm
www.mdetectors.com написа:
Петър Дънов е живял на ул. Опълченска в София т.е. на метри от магазина ни. Там идват хора от цял свят, защото цялото място е с особенна сила. От време на време идват хора, които са свързани с Дънов и си говорим. Човека е бил много особен и на запад чмного знаят за него. Мадона, като дойде на концерт отиде на гроба му, Анщайн е говорил само добри неща за Дънов. Незнам и аз малко се чудя на тоя човек, но един от поклонниците каза, че който си купи металотърсач от моя магазин НЯМА НАЧИН ДА НЕ НАМЕРИ, защото силата на Дънов е заредила раьона. /човека беше фен на багетите мужду другото/
Ахахахахахаха евала поста пръсна ...
Аз се чудя защо сцепвам с деуса, който купих от теб
Не отричам че има индивиди с много по извисено съзнание от мнозинството.Но отказвам да приема негативни пророчества и.т.нт. Както се пише в една много уважавана книга от мен. "Погледнете едно цвете и го изучете.Направите ли го ще разберете, че разума сътворил нашия свят не може да е лош...."
tepes Цезар
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 6:19 pm
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 6:54 pm
Всичко е естествено .Знае се че тези със свръхестествените способности са или психопати или измамници и обикновенно от тях искат да извлекат изгода и други измамници .
alireza Консул
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 9:10 pm
Здр приятели и колеги.Кога Бог приведе духът ми и аз видях две катастрофи.Едната е на тази с малазйският самолет другата ена автобуса който преди дни катострофира и починаха две дечица.Кога дойде при мен Един богат голям ччовек от Египед зада предам пророчества за Египет и света човека поиска да види истината ли му казвам.Тогава Бог разкри тези неща съжалявам за загубата на близките.Кога писах преди време евреите искат война това ще се случи.Но е много рано щото ще се случи дни преди да Падне Апофис.Щото Бог ще спре злите човеци от унищожение на света.Бог е един над всички.
alireza Консул
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 9:18 pm
Приятели от вас тазбирам ,че Дънов бил Багетист.Мога да кажа,че багетите работят в благочестиви ръце.Хора с сърже разум и вяра в Бога.
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 9:31 pm
alireza написа:
Здр приятели и колеги.Кога Бог приведе духът ми и аз видях две катастрофи.Едната е на тази с малазйският самолет другата ена автобуса който преди дни катострофира и починаха две дечица.Кога дойде при мен Един богат голям ччовек от Египед зада предам пророчества за Египет и света човека поиска да види истината ли му казвам.Тогава Бог разкри тези неща съжалявам за загубата на близките.Кога писах преди време евреите искат война това ще се случи.Но е много рано щото ще се случи дни преди да Падне Апофис.Щото Бог ще спре злите човеци от унищожение на света.Бог е един над всички.
Първо се пише ЕгипеТ.И второ, нали Бог ти се е явил за добро, защо не предприе нещо, за да предотвратиш нещастията?И къде е Апофис, и кога ще падне, щом си толкоз просветен дай конкретни данни.Не казваш нищо конкретно, говориш, шикалкавиш, и все на мистика го караш.Как да ти повярват хората.И знам как ще ми отговориш, ама не ми се занимава да те опровергавам.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 9:40 pm
alireza написа:
Приятели от вас тазбирам ,че Дънов бил Багетист.Мога да кажа,че багетите работят в благочестиви ръце.Хора с сърже разум и вяра в Бога.
Кой Бог? Аллах, Христос, Буда, Тангра, Бога на евреите?Обясни понятието благочестиви ръце.И хората с оня разум дето не мога да ти разбера.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 9:53 pm
sashometila написа:
alireza написа:
...И къде е Апофис, и кога ще падне ...
В космоса -> http://bulgarian.ruvr.ru/2013_01_11/Asteroidt-Apofis-prvata-ot-trite-sreshhi Засега ни отмина
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 10:24 pm
tepes написа:
Имах такова цвете, венерина мухоловка се казва и е изключение Автора на книгата не визира него.Само дето не можа да просъществува на тераста ми понеже все хващаше някави щипалки и разни подобни бронирани бръмбарчета и не можеше да ги разяжда...Изгниваха му листата заедно с плячката вътре... Иначе признавам добър отговор направи с тая картинка
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Май 05, 2014 10:32 pm
Ancient Hunter написа:
sashometila написа:
alireza написа:
...И къде е Апофис, и кога ще падне ...
В космоса -> http://bulgarian.ruvr.ru/2013_01_11/Asteroidt-Apofis-prvata-ot-trite-sreshhi Засега ни отмина
О, забавна ирония.И все пак благодаря за конкретния отговор.Както за време, така и за пространство.Очаквах Алиреза да отговори ама...
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Вто Май 06, 2014 9:49 pm
www.mdetectors.com написа:
Да не кажете, че е бил и ваш клиент .... А иначе не само той, а и нострадамус е казал същото, така че разпродавайте бързо и на безценица апаратите, че няма време и поне повече хора да търсят като за последно.
alireza Консул
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Вто Юни 10, 2014 2:43 pm
Истина е,война ще има.Близкото десетилетие.Бог е велик и Син и Небесното Царство.Всички Светий и хубави Служители.
adminn Admin
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Вто Юни 10, 2014 3:42 pm
alireza написа:
Истина е,война ще има.Близкото десетилетие.Бог е велик и Син и Небесното Царство.Всички Светий и хубави Служители.
Колега, виждам, че ти е дошла божията сила!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
alireza Консул
Заглавие: Re: Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година Пон Юни 16, 2014 10:55 pm
Здр приятели.Ето елате и четете във моят фейзбук.TytankAnton Ehnaton Tyt.
Петър Дънов „видял” изчезналия самолет още през 1938 година