Заглавие: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 10:35 am
колеги , желая ви щастлива нова година ! Пълна с много ценни емоций и преживявания. Нека здавето , щастието и любовта бъдат ваш неизменен спътник през годината.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 10:57 am
Аз желая на всички колеги и техните семейства новата година да е най-успешната е живота им.Да ви донесе свобода и щастливи мигове.
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 12:53 pm
Aemilivs написа:
Аз желая на всички колеги и техните семейства новата година да е най-успешната е живота им.Да ви донесе свобода и щастливи мигове.
щтастлива нова година и от мен пожелавана всички кои каквото сие пожелал да му се збадне
tabella Легионер
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 12:58 pm
4нг и от мен: следвайте ме4тите си докрай.
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 1:09 pm
tabella написа:
4нг и от мен: следвайте ме4тите си докрай.
Щастлива,плодородна и късметлийска да е на всички колеги новата 2010 г.
Галин Кавалски gsm +359884667353
stan960 Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 1:14 pm
Весела Щаслива и Много Успехи и Късмет на Всички Колеги през Новата 2010-та.
kapitalism Легионер
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 2:39 pm
Щастлива Нова Година!Пожелавам на колегите и техните семейства,здраве,щастие,късмет и много успехи през новата 2010!Нека домовете им бъдат изпълнени с много любов и разбиране и пари!Наздраве и най-вече много находки през новата година!
stil Легионер
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 3:12 pm
Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме. Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме. И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина. ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 5:19 pm
Попитайте вашия Главен АДМИН Кирцата - какви вкусотии приглася за тази вечер ! Некви пържоли се киснат от вече два дена в някакъв сос със гъби и алкохол - абе той ще ви каже по добре рецептата !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 5:33 pm
slavitoooo написа:
Попитайте вашия Главен АДМИН Кирцата - какви вкусотии приглася за тази вечер ! Некви пържоли се киснат от вече два дена в някакъв сос със гъби и алкохол - абе той ще ви каже по добре рецептата !
koko bg Новобранец
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 5:43 pm
Нека бъдем живи и зрави, другото си го можем сами. Пожелавам на колегите и техните семейства щастлива Нова Година.
NERON Цезар
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 5:46 pm
о дадада по-добре да не разправя ,че ще ни изпопадат пилетата аз направих грешката да го изслушам и за утре се готвя да готвя
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 6:05 pm
slavitoooo написа:
Начукваш хубаво пържолите,черен пипер и сол от двете страни ги мажеш.В хладилника с тавата да стоят 24часа.След коено слагаш много лук и нарязани гъби.Малко вода слагаш и повече бира вътре в тавата,печеш 2-3часа това е рецептата,стават мозък. Догодина живот и здраве така ще посрещаме колежките от Русия.Весело искарване и посрещане на новата година и бъдете живи и здрави.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 6:17 pm
Руските дами са проявили интерес към Кирцата - заради кулинарните способности, които притежава ! Да очаква покана като главен готвач на предстоящите археологични експедиции в Русия !!!
Гост Гост
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 6:19 pm
пожелавам на всички колеги новата 2010 година да им донесе здраве,късмет и успехи във всяко начинание за тях и семействата им-наздраве
zempar Цезар
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 6:48 pm
Пържоли се начукват когато са за продаване изглеждат по-големи а и по-бързо се пекат и не се солят предварително защото ще станат сухи Ето една рецепта и от мен : пържолките се нарязва с дебелина по 1.5 -2 санта за скара а за фурна може и по-дебело и се оставят за 2-3 може и по-вече часа в марина Марината:половин бутилка (може и по-вече преценка според месото) бяло вино , чер пипер на зърна натрошени наедро , малко сол , малко чубрица ,1-2 зърна бахар , един дафинов лист , малка глава лук нарязана по-наедро и 1-2 скилидки чесън нарязани на дребно , всичкия този бъркоч се слага на котлона само да кипне , след като изтине маринатата се добавя 30тина грама качествено уиски и се слагат пържолите в това Преди да ги печете , ако е на скара почистете добре месото от полепналите подправки и печете по ваш вкус , аз лично ги оставям алангле Ако е у фурна добавете от маринатата и малко зехтинец Добър апетит и наздраве , ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ
Български металотърсачи
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 6:55 pm
zempar написа:
Пържоли се начукват когато са за продаване изглеждат по-големи а и по-бързо се пекат и не се солят предварително защото ще станат сухи Ето една рецепта и от мен : пържолките се нарязва с дебелина по 1.5 -2 санта за скара а за фурна може и по-дебело и се оставят за 2-3 може и по-вече часа в марина Марината:половин бутилка (може и по-вече преценка според месото) бяло вино , чер пипер на зърна натрошени наедро , малко сол , малко чубрица ,1-2 зърна бахар , един дафинов лист , малка глава лук нарязана по-наедро и 1-2 скилидки чесън нарязани на дребно , всичкия този бъркоч се слага на котлона само да кипне , след като изтине маринатата се добавя 30тина грама качествено уиски и се слагат пържолите в това Преди да ги печете , ако е на скара почистете добре месото от полепналите подправки и печете по ваш вкус , аз лично ги оставям алангле Ако е у фурна добавете от маринатата и малко зехтинец Добър апетит и наздраве , ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ
Колега , като разбрахте ,че МАМАШИТЕ търсят готвач за техните археологични експедиции и веднага почнахте да давате рецепти !!!!!!!!!! Лошо няма - да видим кой ще е късметлията !!!!
zempar Цезар
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 7:10 pm
смея да кажа че разполагам с профисионален опит в областа и спациално за мамашките мога да помогна , не само със специалитети , и с други работи
Български металотърсачи
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 7:20 pm
zempar написа:
смея да кажа че разполагам с профисионален опит в областа и спациално за мамашките мога да помогна , не само със специалитети , и с други работи
Е точно това имах предвид ! Мамашите да не гледат на нас като на парче месо , а да знаят ,че можем да им бъдем истински приятели и дори водката можем да си поделим с тях !!!!!!!!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 7:28 pm
zempar написа:
те да те видят мамашите как безатговорно си похабил бяло вино за марината нети гарантирам оцеляване
don Про-Консул
Заглавие: Re: щастлива нова година ! Чет Дек 31, 2009 7:34 pm
Весела и щастлива Нова Година,желая много здраве,щастие,късмет и много находки на всички колеги Наздраве