Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 2:05 pm
sdsds написа:
Би ли снимал колекцията си с бележка с днешна дата ,че да се полюбуваме и ние на колекцията ти Защото в предното си превъплащение беше писал,че нямаш още детектор и щеше да вземаш teknetics eurotec с 8'' ,защото по-звучало за нашите терени
"Човек с много пари трябва да води стриктна сметка"... Иначе започва да губи точна представа.
Хаосът е или временен,или гибелен!
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пон Апр 28, 2014 11:39 am
Одергас написа:
comander написа:
Колега Одергас,за пътешественик като вас с хиляда айпита и пишеш от различни точки на света кога ви оставя време да пишете за всички марки детектори.Кога ви оставя време да ги пробвате.Направо си кажете коя марка детектори правите и излесте от анонимност.
Не знам защо някои тук решиха, че съм производител под прикритие - аз съм просто фен на този вид електроника, любител-електрончик, също и съм колекционер на детектори, имам над 10 маркови машини, в това число и някои от най-популярните модели на Гарет, така че мога да ги сравнявам с апарати на други реномирани американски фирми и определено Гарет се представят най-зле на нашите терени, на практика не стават да работа у нас, ако трябва да съм абсолютно точен в оценката.
А ся де,дрън дрън-и аз защо успявам да работя с мойто Гаретче,или викаш- нещо съм се заблудил Определено машините на Гарет не са за всеки,и определено,за тез,които свикнат с тях, е трудно да преминат на друг детектор.така че,колекционирай си ги машинките,но преди да ръсиш оценки-земи и поработи с тях на истински терен.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Вто Апр 29, 2014 10:19 am
Колеги, при срещата ми с вицепрезидента на Гарет - Хенри Телез в Германия, говорихме на дълго и широко за пазара на металотърсачи в Европа и трябва да Ви кажа, че доста добре са запознати с почти всички факти/само факта, че в България се произвеждат над 20 марки металотърсачи го озадачи доста/, но стратегията им досега е била в ниския клас, който да привлича начинаещи, които по-късно да ползват и апапатите им в средния клас - AT PRO и AT GOLD - Забележете, че и едните и другите са супер качествени и на супер ниски цени. В ниския клас Garrett са непобедими - начинаещи, а AT PRO и AT GOLD определено не са на последно място. Това е била логаката им досега, НО пускането на ATX е реална заявка за едно ново начало - супер професионална техника, която да издържа под вода, прах и т.н. В следващите години ще има металотърсач от VLF на много високо ниво, но засега нищо по-вече не мога да кажа. Не отписвайте Гарет!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Аруки Минкоц Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Вто Апр 29, 2014 12:10 pm
Е те Гарет много късно се усетиха да правят детектори от висок клас, не виждам как ще изместят Майнлаб или дори доста младата френска компания, произвеждаща XP Deus.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Вто Апр 29, 2014 12:26 pm
монетарките на Garrett не са номер 1 ама са евтини, а монетарките на Minelab хем са зле хем са скъпи за парите си
Аруки Минкоц Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Вто Апр 29, 2014 12:28 pm
van_helsing написа:
Minelab хем са зле хем са скъпи за парите си
Като си купуваш само китайски ментета на Майнлаб, нормално е да стигнеш до такъв извод.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Вто Апр 29, 2014 12:35 pm
Аруки Минкоц написа:
van_helsing написа:
Minelab хем са зле хем са скъпи за парите си
Като си купуваш само китайски ментета на Майнлаб, нормално е да стигнеш до такъв извод.
От вносител е! Просто не си заслужава парите, не казвам, че не стават. Стават но цената им не си заслужава.
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Май 02, 2014 10:49 pm
www.mdetectors.com написа:
В следващите години ще има металотърсач от VLF на много високо ниво, но засега нищо по-вече не мога да кажа. Не отписвайте Гарет!
Ако въобще ще има някакъв пробив при ВЛФ-от тук ще дойде!!!...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Май 04, 2014 6:14 pm
van_helsing написа:
монетарките на Garrett не са номер 1 ама са евтини, а монетарките на Minelab хем са зле хем са скъпи за парите си
Колега, напълно СЪМ СЪГЛАСЕН с теб.Абсолютно вярно е това.Без да искам цъкнах на - вместо на + са ......
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Май 04, 2014 6:16 pm
Абе не знам ама определено толерирам това, че правят достъпни машини за да може повече хора да се радват на хобито и имам пин пойнтер на гарет (про пойнтер-а) ако и детекторите им са на нивото на пин пойнтера им значи са бая машини!Аз между другото съм изключително доволен от този пин пойнтер.Супер як е!