Заглавие: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 10:48 am
г-н Чарълс Гарет, жена му и Гарет младши, който е и втори Вице-Президент на Гарет - ще трябва още една членска карта да изпратим май
Както Ви уведомихме през м.Март 2014г. вицепрезидента на GARRETT- г-н Хенри Телез стана член на БАТСЗМ, с което изрази безрезервната си подкрепа към организацията ни в лицето на официалния представитлел на Гарет в България http://www.garrett.BG Дотук нищо ново! Интересното, е че след това самия собственик на GARRETT г-н Чарълс Гарет, след покана от наша страна, изяви желание да стане член на Българската Асоциация на Търсачите на Самородно Злато и Метеорити /БАТСЗМ/. Чарълс Гарет едва ли се нуждае от представяне, но све пак за тези, които незнаят ... Това е живата легенда на металдетектинга и промиването на самородно злато, както и търсенето на самородно злато с металотърсач, а не на последно място и собственик на фирмата Гарет Електроникс САЩ, чието име е дал самия той. Автор на много книги по темата и успешен бизнесмен и инженер създал едни от най-култовите схеми и металотърсачи. Тази година фирмата Гарет празнува 50 години от създаването си. Очаквайте още новини !
Ние от http://www.garrett.BG сме много радостни, че помагаме за издигане на имиджа на БАТСЗМ, както в България, така и в Чужбина.
Как да стана член на БАТСЗМ
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 11:01 am
Това е чудесна новина,!!! Но все пак ми е интересно дали г-н Гарет е в течение, че детекторите на неговата фирма са напълно негодни за нашите сложни и разнообразни терени и дали най-накрая фирмата ще разработи един апарат специално за България?
Последната промяна е направена от Одергас на Пет Апр 25, 2014 11:06 am; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 11:06 am
GARRETT AT - PRO е добра машинка, също така и AT - GOLD
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Последната промяна е направена от adminn на Пет Апр 25, 2014 1:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 11:43 am
GARRETT предлагат модели металдетектори за търсене и на злато.Ето ти едно филмче.
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 11:59 am
adminn написа:
Е добри, добри, колко да са добри? У нас колко човека работят с Гарет - я има 10-тина балъка, а не. Докато с разни Миладинки, Станимирки сигурно има хиляди, дори Маските, които са прости, аматьорски машини, са далеч по-предпочитани от Гарет у нас.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 1:53 pm
Одергас написа:
adminn написа:
Е добри, добри, колко да са добри? У нас колко човека работят с Гарет - я има 10-тина балъка, а не. Докато с разни Миладинки, Станимирки сигурно има хиляди, дори Маските, които са прости, аматьорски машини, са далеч по-предпочитани от Гарет у нас.
Голямо зле си
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 2:17 pm
Що да е лош Гарета. Ат голда бая го хвалят.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 2:28 pm
Да за парите си е добра машина, пак и търсенето на саморно злато с детектор си е голям кеф, доста си е яко.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 2:45 pm
яко е ама трудно се намира. Скоро ходих на едно място дето преди са вадили едри самородки само че вече мястото е много замърсено и извадих само капачки и станиоли. Тези дни ако се оправи времето може да ида към златната нива да пробвам. С драгата по лесно става.
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 8:36 pm
Одергас написа:
Това е чудесна новина,!!! Но все пак ми е интересно дали г-н Гарет е в течение, че детекторите на неговата фирма са напълно негодни за нашите сложни и разнообразни терени и дали най-накрая фирмата ще разработи един апарат специално за България?
Модела АТ Голд е един от най подходящите детектори ИБ за нашите сложни и разнообразни терени !Човека ,за да е стигнал до тук,е в течение на доста неща..... ...за разлика от теб
бобо Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Пет Апр 25, 2014 8:50 pm
Одергас написа:
adminn написа:
Е добри, добри, колко да са добри.
Много са добри!От българските нямат сериозна конкуренция,а от вносните по добри са само топ моделие на някои фирми,и то с уговорки...Аз имам АТ Голд-знам какво говоря.И то предимствата са предимно в трудни и разнообразни терени.!Аз поне, не съм хващал ИБ машина,която да вади повече от АТ Голд на на орудено.
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 5:39 am
бобо написа:
Модела АТ Голд е един от най подходящите детектори ИБ за нашите сложни и разнообразни терени !Човека ,за да е стигнал до тук,е в течение на доста неща..... ...за разлика от теб
Колега, в технологично отношение Гарет далеч изостава от White's, Minelab и XP - погледни само какви функционалности ти предлагат съответно Spectra v3i, CTX 3030 и Deus, ако се опиташ да направиш сравнение с моделите на Гарет, все едно да сравняваш съвременни самолети с такива от Втората световна война.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 2:38 pm
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 7:05 pm
Браво на Ч.Гарет.Освен всички изтъкнати за нас ползи ,човекът е практичен.Ако дойде да търка в България няма да има неприятности с полицията... Време е и ние да се преориентираме!
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 8:54 pm
Прав си, ако търсиш само злато и метеорити няма да имаш проблеми!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adminn Admin
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 9:10 pm
Чарълс Гарет е на 82 години и доколкото прочетох тук, в началото е искал да направи добър металотърсач за лична употреба /преди 50 години/ Заполнал е от гаража си!
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 9:28 pm
Kiril62 написа:
Не знам,дали е стара технологията,но си работи добре....
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 9:45 pm
Одергас написа:
adminn написа:
Одергас,много разрушително поведение демонстрираш.Да не би да имаш нещо общо с едно нашенско малцинство,представителите на което оценяват къщите единствено по дължината на кабелите в електрическата инсталация?
Хаосът е или временен,или гибелен!
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 10:00 pm
Не ви ли прилича Оваргаз на един бивш форумен титан.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Съб Апр 26, 2014 10:33 pm
https://webshop.cashconverters.com.au/item/1700875/garrett-ads-vlftr-deepseeker-metal-detector Успях да намеря снимка на "Гарет Електроник".Това е първия металотърсач който имах преди 35 години.Тогава нямах инструкция за работата му ,не бях виждал въобще металдетектор ,а нямаше и кого да питам.Просто не знаех че трябва и как да правя грунд баланс.Та ми отне повече от три месеца да му открия настройките.Всичко се усложняваше от това че някои настройки се правеха директно,а други се вкарваха допълнително с бутона на дръжката ,който имаше три позиции.Захранването е с шест броя по девет волта елементи.Те се разполагат в специална касета.Има настройващ се дискриминатор ,потенциометър позволяващ да се работи на минерализирани почви ,освен ръчен май имаше и автоматичен грунд,врътки за праг и увеличаване на чувствителноста.С голямата сонда ловеше денара на около 30 - 35 см във въздуха ,това на око долу-горе.Не ми е хрумвало да меря дълбочината в земята ,то какво да мериш като вадиш монети.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 6:56 am
Колега Върбанов за тогавашните години сигурно е бил много добър детектор.Имало е и доста повече метал в земята.
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 9:18 am
borislav123 написа:
Колега Върбанов за тогавашните години сигурно е бил много добър детектор.Имало е и доста повече метал в земята.
Гледам те, че си с Фишер, следователно хляб за теб винаги ще има, виж за тези, които са с Гарет, предстоят много трудни, гладни години...
comander Цезар
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 10:17 am
Одергас написа:
borislav123 написа:
Гледам те, че си с Фишер, следователно хляб за теб винаги ще има, виж за тези, които са с Гарет, предстоят много трудни, гладни години...
Колега Одергас,за пътешественик като вас с хиляда айпита и пишеш от различни точки на света кога ви оставя време да пишете за всички марки детектори.Кога ви оставя време да ги пробвате.Направо си кажете коя марка детектори правите и излесте от анонимност.
Одергас Новобранец
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 10:53 am
comander написа:
Колега Одергас,за пътешественик като вас с хиляда айпита и пишеш от различни точки на света кога ви оставя време да пишете за всички марки детектори.Кога ви оставя време да ги пробвате.Направо си кажете коя марка детектори правите и излесте от анонимност.
Не знам защо някои тук решиха, че съм производител под прикритие - аз съм просто фен на този вид електроника, любител-електрончик, също и съм колекционер на детектори, имам над 10 маркови машини, в това число и някои от най-популярните модели на Гарет, така че мога да ги сравнявам с апарати на други реномирани американски фирми и определено Гарет се представят най-зле на нашите терени, на практика не стават да работа у нас, ако трябва да съм абсолютно точен в оценката.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: ЧАРЪЛС ГАРЕТ СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ!!! Нед Апр 27, 2014 12:06 pm
Би ли снимал колекцията си с бележка с днешна дата ,че да се полюбуваме и ние на колекцията ти Защото в предното си превъплащение беше писал,че нямаш още детектор и щеше да вземаш teknetics eurotec с 8'' ,защото по-звучало за нашите терени