Заглавие: teknetics alpha 2000? Вто Мар 18, 2014 11:25 pm
Здравейте! Понеже гледам има много малко изписано за този апарат,ако някой е имал допир до него моля да напише няколко реда.Аз основно разбрах,че е с бърз процесор,добър е на замърсено и е доста лек.Като минус може да се отбележи,че обръща дълбоките цветни сигнали в черни.Какво мислите като цяло за този апарат?Не го сравнявайте с гарет,фишер и други подобни.Нека тази тема бъде точно за този модел!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: teknetics alpha 2000? Сря Мар 19, 2014 10:31 am
Колега, Технетикс пуснаха доста модели в този клас, а в същото време и другите марки имат аналогични на пръв поглед металотърсачи. Препоръчвам ти Eurotek PRO http://www.shop.imperio.bg/teknetics-eurotek-pro-metalotarsach
защото е с още по-бърз процесор, но има и супер дискриминация - система при която можеш да заглушаваш черното и да засилваш цветното, может да го правиш мълчаливец и VCO аудио дискриминация и най-важното /което важи и за Алфа/ можеш да ползваш и големи сонди - примерно 33см. или 38-30см.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Като минус може да се отбележи,че обръща дълбоките цветни сигнали в черни.Нека тази тема бъде точно за този модел!
Това е нормално при тези детектори - и това е дъщерна марка на Фишер не го забравяте... За по-лесно процесора го дава като черно или грунд-баланс - дълбокия сигнал...
Може и аз да греша,но след като изгледах 38 минутното ревю в ютуб се разколебавам колко хубав апарат е еуротек про.Постоянно има боклуци от 80 до 100 рейнджа,където уж трябва да са монетите.На мен ми трябва прост апарат,грудар и искам да не копая железа.Да игнорирам желязото и като копая да е цветен сигнал или в най-лошия случай фолио,капачки.
Кои клепове гледаш и защо си мислиш, че апарат за тия пари нама да обърни дълбокия цветен сигнал на черен? Практически всеки го прави, въпро са е на колко дълбоко.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
exploited Новобранец
Заглавие: Re: teknetics alpha 2000? Нед Мар 23, 2014 12:16 am
Първото клипче в ютуб,което е 38 минути.Или аз не разбирам или има доста лъжливи сигнали.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: teknetics alpha 2000? Нед Мар 23, 2014 9:39 am
Марките които чуват дълбокия сигнал извън зоната на дискриминатора на цвят са:
GARRETT - американска
MINELAB - австралийска
GOLDEN MASK - българска
Избери си една от тези марки и няма да съжаляваш...
Печка,Печкаа кво искаш да ме убедиш ли че технетикса с който търкам не лови извън границата на дискриминация ли.Ами аз ти казвам категорично че си познавам машината и твърдя че не е така.Има едно изключение при минерализация но при нея,ти се показва с колко степени е по люта с толкоз степени ти пада цветния сигнал но някой трябва да чете и практикува а не само да ла ля. Лъскай си обущетата и почвай да ме уборваш.