Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
papito Новобранец
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Пет Дек 26, 2014 5:45 pm
[quote="www.mdetectors.com"]Благодаря за пожеланията. Предлагам ти
EUROTEK PRO
Благодаря за предложението,знам че сте коректни вземал съм от вас 2 апарата но търся нещо с по ниска цена нямам парички за нов. А напролет да посъбера малко пари и ще си купя нова по–голяма сонда.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Пет Дек 26, 2014 8:42 pm
Колега тук има един не знам дали е продаден питай ,но ако му свалиш цената с петдесетина лева ще е добра покупка
http://olx.bg/metalotrsach-i58449592
който търси намира
metala Новобранец
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Пет Дек 26, 2014 8:57 pm
колега аз имам евротек про за продан.ако имаш интерес пиши .с 2те сонди е 8 и 13 инча на детеч.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Пет Дек 26, 2014 9:04 pm
metala написа:
колега аз имам евротек про за продан.ако имаш интерес пиши .с 2те сонди е 8 и 13 инча на детеч.
Колега metala пиши му цената която му търсиш ,така ако не е този колега може някои друг да се заинтересува
Благодаря на всички купих си Ф2 весели празници и успех на всички.
Честито,колега, с много радост и късмет да си го ползваш Фишера! Апаратчето е добро за класа си,но имай в предвид,че с тази малката сонда 8инча не се разкрива истинския потенциал на този чудесен детектор. Бива я доста в замърсено,но след време задължително посъбери някой лев и си купи по голяма сонда като например СЕФ ДД 30смх25см за дълбочките сигнали. Късмет и весели празници и на теб
Колегата KASPAR-AN-BVLGA ако може да ти уреди да си купиш като неговата сонда ULTIMATE 33cm. DD още по добре .Но мисля че за Ф-2 бяха направили само няколко бройки пробно
Благодаря колеги сега толкова пари имах а за пролет ще си купя по голяма.А и ще чакам мнения коя по–голяма сонда да си купя.
Честито и от мен! В съседното село едно приятелче кара ф2 със сонда Биг Торнадо. В тази комбинация ф2-то става много яка и дълбока машина. Ако си наблизо около София, пиши на лични и да направим един излет заедно с въпросното приятелче, за да видиш за какво иде реч. Късмет!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Вто Дек 30, 2014 8:48 am
nasko75 написа:
papito написа:
Благодаря колеги сега толкова пари имах а за пролет ще си купя по голяма.А и ще чакам мнения коя по–голяма сонда да си купя.
Колегата KASPAR-AN-BVLGA им разбира доста на Ф-2 има доста стаж вече с нея така че, вярвам ще ти даде най правилният съвет
Колегата KASPAR-AN-BVLGA ако може да ти уреди да си купиш като неговата сонда ULTIMATE 33cm. DD още по добре .Но мисля че за Ф-2 бяха направили само няколко бройки пробно
Благодаря колега nasko75,ама чак да разбирам доста на ф2 не мисля така. Просто колкото и дълго да работиш с този уред,мине не мине време и все ще те изненада приятно с нещо неподозирано като възможности Колега papito,за съжаление не мога да ти съдействам за закупуване на 13"Ултимейт защото тази,която взех бе един от двата или трите прототипа. Обаче има нещо друго-Детеч произвеждат такива сонди(Ултимейт) за ф2,но за експорт. Виждам в доста сайтове зад граница да се предлагат такива за Ф2. Ако държиш на Ултимейт може да се свържеш с ДЕТЕЧ и да провериш дали нямат някакъв излишък на склад. Ако си решил друга сонда-имаш що годе добър избор:Сефки,Нелки,Марс. Каквато и по голяма сонда да си вземеш-ще усетиш разликата и ще откриеш истинските възможности на този уред. Ако вземеш пък тази за която те съветва колегата Йордан Ненов-изхождайки от работата ми с Ултимейт и резултатите постигнати с този вид и рамер сонди,убеден съм на 100% ,че на "чисто" с тази по голямата-Биг Торнадо сонда ще делиш мегдан с големите батковци с дълбоките апарати. Докато си купиш обаче по-голяма сонда не губи време,а свиквай с уреда и неговите му особености,като използваш на макс възможностите на 8"сонда. Най-добра е в замърсеното,влизай смело,работи бавно...в алл метал,слушай внимателно...опознай добре 4 тоналната звукова идентификация и копай всичко що ти го показва над 17-18. Използвай комбинацията от малка сонда и типичната за фишерите черта- бързина+отлична дискриминация. И този уред като всеки друг си има своите особености и тънкости в работата и ако проявяваш интерес към това пиши ми на лични.Обаче в момента тръгвам на път и живот и здраве догодина към 5ти януари ще мога да ти отговоря. Весело посрещане на Новата 2015 на всички!!! Да бъде спорна,мирна,плодородна и късметлийска!!! Живи и здрави!!!
Честито, колега много добра машинка, моя първи Фишер беше ф2 и останах много доволен тогава от него, но наистина му трябва една па голяма антена и става дълбок с перфектна дискриминация
Благодаря на всички за инфото но за жалост Ф2 бил свършил и пак се спрях на алфа 2000.Той поне вече е тук при мен и така весело посрещане на новата година.
Благодаря на всички за инфото но за жалост Ф2 бил свършил и пак се спрях на алфа 2000.Той поне вече е тук при мен и така весело посрещане на новата година.
Сондите ползващи се от Teknetics Delta 4000 с кои модели на FISHER са съвместими
който търси намира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Вто Юни 16, 2015 9:56 pm
nasko75 написа:
Сондите ползващи се от Teknetics Delta 4000 с кои модели на FISHER са съвместими
Та никой ли ,не може да отговори на този прост въпрос
който търси намира
djendaka Консул
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Вто Юни 16, 2015 11:49 pm
nasko75 написа:
nasko75 написа:
Та никой ли ,не може да отговори на този прост въпрос
Срамота е точно тук да не може някой да ти отговори , смятам че възможно най скоро ще получиш адекватен отговор .
papito Новобранец
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Сря Юни 17, 2015 10:02 pm
nasko75 написа:
Текнетиксите -Alpha,Delta,Gamma ,Omega,G2 ,Fisher -F5 и Gold Bug , работят с една и съща антена казват хората
papito Новобранец
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Сря Юни 17, 2015 10:08 pm
А аз искам да питам с коя сода ще работи по добре на орудено.
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Чет Юни 18, 2015 9:11 am
papito написа:
А аз искам да питам с коя сода ще работи по добре на орудено.
С която и да е оригинална (заводска) сонда предвидена за Teknetics Alfa 2000... Обаче в този клас метал-детектори може би единствено Фишер Ф2 се справя що годе добре на орудено.
papito Новобранец
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Чет Юни 18, 2015 10:43 pm
Благодаря колега имах в предвид СЕФ 38-30 или други марки сонди.Той толкова може но вече и на БГ мастори невярвам имал съм 2 бг. ми те там немогат да се вкл.кво да говорим да работят.Имал съм МД3010 и АЦЕ 250 и с двата съм имал успех,за това пак реших фабрик и то за малко пари.Поздрави на всички и успех.
adminn Admin
Заглавие: Re: алфа 2000 или делта 4000 Чет Юни 18, 2015 10:49 pm
papito написа:
Благодаря колега имах в предвид СЕФ 38-30 или други марки сонди.Той толкова може но вече и на БГ мастори невярвам имал съм 2 бг. ми те там немогат да се вкл.кво да говорим да работят.Имал съм МД3010 и АЦЕ 250 и с двата съм имал успех,за това пак реших фабрик и то за малко пари.Поздрави на всички и успех.
Смятам, че с УЛИМЕЙТ най-добре защото 38-30см. е доста голяма сонда.