Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:43 pm
Поздрави на всички! Много сте бързи, още не съм разтоварил багажа от изложението в Нюрнберг Германия и виждам, че някой е отворил тема. Мога само да Ви поздравя. Фишерите подготвят 3 нови модела, за които знам от доста време. Дори единия го имах за тестове, но нищо немога да Ви кажа допълнително. Сега относно Ф19 - тове е единия металотърсач, които пускат на пазара. Той е на 19 Гхц за самородно злато и е един крас над Голд Бъг. Има особенна ДД сонда, както та Голд Бъг 2, но има и системата на дискриминацията на Еуротек Про - Технетикс, т.е. можеш да подтискаш аудиото на желязото, а да засилваш на цветния сигнал. Апарата ще е съвместим със сондите на Голд Бъг и затова ще го пуснем и с 33см. Ултимат и 38-30см. СЕФ
Утре ще Ви кача и снимки. Интересното, е че един от първите хора, извън екипа на Фишер, който видя и тества апарата е администратора ни Кирчо, който беше с мен на изложението. От там имаме и други новини, но утре ...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:51 pm
По-скоро беше хумористична темата до сега ,но от утре ще очакваме тех.данни и прочие.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:55 pm
Еми Колега, един Голд Бъг про с по-вече екстри и по-различна антена. Дълбочина, честота и скорост са същите. Очаквах по-други неща да пуснат на изложението, но уви. Лошото, е че напускаха много модели в близки показатели и дори понякога и аз се обърквам
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 9:18 pm
FELIX написа:
С мотиката е вариант,даже ако си по-тарикат може да си докараш някое евро/лев субсидийка
Там е работата ,че не съм тарикат и няма да си докарам ни лев ни евро Ообачеее надявам се да копна някой ауреус .Та нали навремето са ги вадили с мотиките и са ги носили в музеите.И понеже обраха музеите почти навсякъде съм решил да възродя традицията мотика -ауреус -музей.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 9:50 pm
1. ============================================ 2. ============================================ 3. ============================================ 4. ============================================ Дайте повече информация разлика между тези близки модели /ако е възможно ги сравнете с техните +/- на всеки един от тях и каква ще е цената на новия модел Ф19 И на тестовете които ще правите може да ги сравните и ще стане едно полезно видео
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Вто Мар 11, 2014 7:15 pm
администратора Кирчо с Fisher F19
FELIX Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Вто Мар 11, 2014 7:49 pm
Добрите новини от Германия заслужават да се посрещнат с подходящата музика https://www.youtube.com/watch?v=3IST-hCv6g8
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Вто Мар 11, 2014 7:54 pm
Тази снимка веднага си я слагам за тапет на десктопа!
iemo__ Новобранец
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 14, 2014 4:57 pm
Некво развитие нема ли. Характеристики на машинката? Некво клипче, ала-бала.... Кога да я чакаме по сергиите?
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 14, 2014 5:45 pm
iemo__ написа:
Некво развитие нема ли. Характеристики на машинката? Некво клипче, ала-бала.... Кога да я чакаме по сергиите?
Абе и аз това се чудя - ей го, пачката си ми стои дома, цели 2 бона, а уж нали целта на един търговец е да те зариби и да ти вземе парите, а какво правят от Фишер в случая, некакви мистерии, конспирации, ама така ще изпуснат моите парички и ще отидат май за друга марка.
Надявам се новият Ф19 да е по-евтин от Златната Буболечка - ако е така, много е вероятно да си купя такъв.
BEKS Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 14, 2014 5:59 pm
Цитат :
Надявам се новият Ф19 да е по-евтин от Златната Буболечка - ако е така, много е вероятно да си купя такъв.
Няма да е по-евтин,цената ще е колкото Голд бъг про а може и малко отгоре,гледай да не похарчиш паричките ,че няма да дойде скоро.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 14, 2014 6:05 pm
BEKS написа:
Няма да е по-евтин,цената ще е колкото Голд бъг про а може и малко отгоре,гледай да не похарчиш паричките ,че няма да дойде скоро.
Бекси, я кажи разходи ли го вече твоя Бъг по златоносните чукари и какви са ти първите впечатления?
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 21, 2014 12:21 am
Симпличио написа:
BEKS написа:
Бекси, я кажи разходи ли го вече твоя Бъг по златоносните чукари и какви са ти първите впечатления?
Симпличио едва ли от Фишер ще се трогнат дали ще го купиш общо взето за един чужденец който се занимава с хобито това е поредната играчка купува догодина друг и така всяка година не само търсач а и колекционер на детектори а тук малко хора имат възможност да си закупят 2-3 да не говорим за повече имам в пред вид качествени които да те удовлетворят
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пет Мар 21, 2014 10:14 pm
при положение 4е е копие на голд буг текнетикс г2 и дулбо4ина и дискрим еднакво///за6то някои би предпо4ел да даде о6те 400 лв от горе за су6тата ма6ина...разбирам но да бяха пуснали о6те 5см дулбо4ина :Д :Д 4е с кеф да я земе6 ....
stater Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 22, 2014 12:34 pm
И кога ще го пуснат това чудо та да му се порадваме и ние
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 23, 2014 3:21 pm
stater написа:
След като го получим, ще Ви уведомим или проверявайте в www.shop.imperio.bg
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 23, 2014 3:48 pm
stater написа:
Статер, а докато чакаш да пуснат това чудо в продажба, купи си, моля те, някой от залежалите им Фишери от нисък клас, че да може официалният дилър да събере малко парички и да докара някой от другите модели на Фишер и Текнетикс, които са им изчерпани и не може да си ги поръчаш на сайта - примерно на Текнетикс предлагат само Т2 LTD и Евротек.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 23, 2014 4:57 pm
Тоя модел на Т2 LTD еее направо трепач може да оре здраво хем монети хем самородно злато и доста дълбок