Заглавие: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:00 pm
Излезе инфо от вчера че Fisher пускат в скоро време нов модел Fisher F19.Излизат в три версии -камуфлажно розово,камуфлажно зелено и златна версия.Най-вероятно релик детектори.Повече информация в скоро време.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:08 pm
Малко гейски вид имат, изглежда са разработени специално за копачи с меки китки.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:12 pm
Симпличио написа:
Малко гейски вид имат, изглежда са разработени специално за копачи с меки китки.
Колега розовия ще го купя за жена ми.Явно не си семеен.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:14 pm
lomidol написа:
Колега розовия ще го купя за жена ми.Явно не си семеен.
Колега, аз съм заклет ерген и заклет търсач, това е идеалната комбинация.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:17 pm
Колега и аз бях "яхтмен" ама като се качих на яхта и смених хобито
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 7:21 pm
Все пак се чудя що за глупост е този "розов камуфлаж" и кому ли ще се стори готино за детектор?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 9:06 pm
Свят широк, хора разни... Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници! Ами ако този нов детектор извади неземни показатели, едва ли ще се притесните от цвета му... Дано, ама нада ли!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
lomidol Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 9:34 pm
Наздраве на всички колеги, и техните половинки/да са живи и здрави и да ни търпят с нашето хоби//Пожелавам на всички колеги да имаме справедлив закон ,който да защитава всички търсачи ,и да ни третират като търсачите в западна европа.Законите са за всички.Поздрави!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 10:11 pm
На времето жената викаше че хобито ми е извинението че ме няма в къщи, ето подарък иии... с мен .
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 10:37 pm
За мен това си е Fisher Gold Bug Pro но от http://mdetectors.com/ ще кажат повече те в момента са в Германия
който търси намира
atina Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 10:40 pm
със сигурност ще бъдат голд модел с тия сонди.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Съб Мар 08, 2014 10:58 pm
atina написа:
И с тази честота...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 12:18 am
jordan_nenov написа:
atina написа:
И с тази честота...
Значи да изчакам с покупката на XP Deus
който търси намира
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 5:04 am
Да, с тая малка, елиптична сонда няма за какво друго да е проектиран, освен за злато, а и означението F19 най-вероятно е свързано с работната честота 19 кХц, така че ги разконспирирахме!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 11:18 am
Ще надушва самордките от разстояние
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 6:23 pm
Симпличио написа:
Да, с тая малка, елиптична сонда няма за какво друго да е проектиран, освен за злато, а и означението F19 най-вероятно е свързано с работната честота 19 кХц, така че ги разконспирирахме!
Страшна логика.Нали каза ,че нямали ауреуси и хората наблягат на каквото имат
Симпличио Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 6:38 pm
maas7eer написа:
Страшна логика.Нали каза ,че нямали ауреуси и хората наблягат на каквото имат.
Това за ауреусите го твърдят балъците със скъпарските бангии, които на всеки излет се връщат с по една торба капачки и ръждива скрап, та затова си мислят, че ауреусите отдавна са обрани, понеже и през ум не им минава, че скъпите им дръвца не стават за нищо.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 8:41 pm
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Това за ауреусите го твърдят балъците със скъпарските бангии, които на всеки излет се връщат с по една торба капачки и ръждива скрап, та затова си мислят, че ауреусите отдавна са обрани, понеже и през ум не им минава, че скъпите им дръвца не стават за нищо.
Здравей Симплич ,почти си прав .Проблема не е в скъпарските апарати .А в хората дето не магат да работят с тях.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 9:04 pm
maas7eer написа:
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Здравей Симплич ,почти си прав .Проблема не е в скъпарските апарати .А в хората дето не магат да работят с тях.
Една трезва преценка и логично заключение от колегата maas7eer
който търси намира
кирката Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 9:09 pm
[quote="Симпличио"][quote="maas7eer"] Страшна логика.Нали каза ,че нямали ауреуси и хората наблягат на каквото имат.[/quote]
Това за ауреусите го твърдят балъците със скъпарските бангии, които на всеки излет се връщат с по една торба капачки и ръждива скрап, та затова си мислят, че ауреусите отдавна са обрани, понеже и през ум не им минава, че скъпите им дръвца не стават за нищо. [/quote] КООО НЕЕ - те са най-добрите МД в 21 век
Око да види,ръка да пипне.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Нед Мар 09, 2014 9:30 pm
nasko75 написа:
maas7eer написа:
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Една трезва преценка и логично заключение от колегата maas7eer
mario321 Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 6:03 pm
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Бая се се бъркаш !!!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:14 pm
кирката написа:
Симпличио написа:
maas7eer написа:
КООО НЕЕ - те са най-добрите МД в 21 век
Да не сте посмели да по4вате да плювате по Фишерите ей,ке Ви откинем ушаците
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:33 pm
FELIX написа:
кирката написа:
Симпличио написа:
maas7eer написа:
КООО НЕЕ - те са най-добрите МД в 21 век
Да не сте посмели да по4вате да плювате по Фишерите ей,ке Ви откинем ушаците
Опазил ме господ от такъв грях ,за тази марка или добро или нищо. Повлиян съм от духът на кол.Симплич и съм решил да не се набутвам със скъпи пръчки нито с екзотични бангии -произведения на болни мозъци .Ще си упражнявам хобито с мотика
FELIX Цезар
Заглавие: Re: FISHER F19 нов модел на пазара Пон Мар 10, 2014 8:38 pm
С мотиката е вариант,даже ако си по-тарикат може да си докараш някое евро/лев субсидийка