Аз предлагам 400 лева, ако е напълно изправен, не ме притеснява, ако на външен вид изглежда изтормозен.
Колега земи си изпий хапчетата . Това е поредната тема в която почваш да сереш . Той предлагал , ама дали някой го интересува твоето предложение ? Иначе си забавен особено с твоята агентурна принадлежност .Та така .Хапчета се пият навреме иначе става мазало. Извинявам се на колежката за спама .
Колега земи си изпий хапчетата . Това е поредната тема в която почваш да сереш . Той предлагал , ама дали някой го интересува твоето предложение ? Иначе си забавен особено с твоята агентурна принадлежност .Та така .Хапчета се пият навреме иначе става мазало. Извинявам се на колежката за спама .
Сесо, не си интересен с тия банални клишета за хапчетата. И за разлика от теб, аз все пак предлагам конкретна сума на колежката, а ти явно си някой безпаричен копач, който и толкова не може да предложи.
Последната промяна е направена от Симпличио на Пон Фев 24, 2014 3:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
Колега предложих ти за 200лв. нексуса , ма ти търсиш май вече деус за такива пари.Моята оферта още важи, доставката е безплатна с наложен платеж.Прати адрес и тел.Поздрави!
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ MINELAB Пон Фев 24, 2014 3:07 am
lomidol написа:
Колега предложих ти за 200лв. нексуса , ма ти търсиш май вече деус за такива пари.Моята оферта още важи, доставката е безплатна с наложен платеж.Прати адрес и тел.Поздрави!
Колега Ломидол, като се видим на някой събор ми демонстрирай работата на Нексуса и ако преценя, че работи добре, ще ти дам 200 лева, но засега не съм убеден, че и толкова струва.
tepes Цезар
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ MINELAB Пон Фев 24, 2014 9:40 am
Колега Симпличио, като дойде време за събора, подсети ме, да ти докарам един 3030, да го пробваш, ако ти хареса, за 50 лева е твой, имам и един минелаб 5000, него за 20 лева, имам и няколко БГ бангии, тях ще ти ги дам бонус + по 200 лева на машина в брой на място, ако се навиеш да ги вземеш!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ MINELAB Пон Фев 24, 2014 10:37 am
Не ти трябват тези Майнлапи и Джи Пита колега.Само ще си дадеш парите на вятъра ,а като те гледам май че финансите ти са само виртуални.Имам специално предложение за теб, оригинална руска лопата само за 350лв. с разглобяем сап за да ти е по-лесно да го носиш в сака.Помисли си ,защото предложението ми е ще е валидно само още 2 дни.После ще ме молиш, ама ще е вече късно.
виж на предложението за руската лопата неможе да не се съгласиш,много са здрави просто нямат мърдане и цената е добра като за колеги,по евтино няма да я намериш
Не ти трябват тези Майнлапи и Джи Пита колега.Само ще си дадеш парите на вятъра ,а като те гледам май че финансите ти са само виртуални.Имам специално предложение за теб, оригинална руска лопата само за 350лв. с разглобяем сап за да ти е по-лесно да го носиш в сака.Помисли си ,защото предложението ми е ще е валидно само още 2 дни.После ще ме молиш, ама ще е вече късно.
Колега, за 350 лева може да наема цяла бригада от форума, ще копаят като луди цял месец и ще са доволни, понеже за пръв път в живота си ще получат някакви пари от копачество.
а не ти ли минава през УМА /или каквото там имаш на север от ушите/,че които продава машина може да е финансово по добре от теб,и не е задължително който дава парите тои и да определя цената........
Сесо, не си интересен с тия банални клишета за хапчетата. И за разлика от теб, аз все пак предлагам конкретна сума на колежката, а ти явно си някой безпаричен копач, който и толкова не може да предложи.
Интересен ,неинтересен какъв съм аз не е важно. Не предлагам цена защото разполагам с четири детектора . Последния е купен преди около месец за толкова колкото ти си приготвил да купиш пет шест детектора .Дали имам пари ти прецени . В тази тема няма да пиша повече а ти ако искаш да си чешеш пръстите земи си направи една и не дрискай наред .
а не ти ли минава през УМА /или каквото там имаш на север от ушите/,че които продава машина може да е финансово по добре от теб,и не е задължително който дава парите тои и да определя цената........
Колега, по-добре предложи някаква конкретна сума на колежката Станислава, вместо да се опитваш да водиш безполезен спор с мен.
Колега, за 350 лева може да наема цяла бригада от форума, ще копаят като луди цял месец и ще са доволни, понеже за пръв път в живота си ще получат някакви пари от копачество.
Тя се разглобява за да може сапа да влезе по лесно в гъза ти
Тя се разглобява за да може сапа да влезе по лесно в гъза ти
Колеги,някой млади паяци често се оплитат в собствените си паяжини,които са опъвали може би и за вас(проследете логиката във всички постовете и пребройте промените).Защо трябва да проявявате спасително,словесно благородство?Не удължавайте агонията. Извинявам се за коментара извън темата,просто продължих след другите!
Колеги,някой млади паяци често се оплитат в собствените си паяжини,които са опъвали може би и за вас(проследете логиката във всички постовете и пребройте промените).Защо трябва да проявявате спасително,словесно благородство?Не удължавайте агонията. Извинявам се за коментара извън темата,просто продължих след другите!
То темата отдавна я няма! Има друга тема и твоите думи са съвсем на място!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ MINELAB Чет Фев 27, 2014 8:29 am
stanislava.aleksieva.779 написа:
ПРОДАВАМ MINELAB EXPLORER XS С ОРИГИНАЛНА АНТЕНА АПАРАТА Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ ЦЕНА 800ЛВ ТЕЛ 0887962467
ПРЕДЛАГАМ БАРТЕР АЙФОН 5 В ГАРАНЦИЯ+200 ЛВ.ДОПЛАЩАНЕ ОТ МОЯ СТРАНА