Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Мар 10, 2014 8:30 pm
Значи остава човека да се оборудва с машини и действаме .
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 6:15 pm
Пишете ме и мен
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 8:35 pm
Вече се сформира бригада, това само може да ме радва, че горите тука са пълни с интересни сигнали, сам няма да мога да смогна.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 8:44 pm
Симпличио написа:
Вече се сформира бригада, това само може да ме радва, че горите тука са пълни с интересни сигнали, сам няма да мога да смогна.
Кога и къде е мястото на срещата?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 8:50 pm
jordan_nenov написа:
Ще го кажа по-натам, като съм готов, при това на ЛС, понеже всички знаем, че тук Тайните служби четат всичко и не искам да ни подготвят капан в гората, независимо, че ние ще ходим да чистим терена от капачки и ловджийски сачми, просто няма да ни повярват.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 9:02 pm
Симпличио написа:
jordan_nenov написа:
Ще го кажа по-натам, като съм готов, при това на ЛС, понеже всички знаем, че тук Тайните служби четат всичко и не искам да ни подготвят капан в гората, независимо, че ние ще ходим да чистим терена от капачки и ловджийски сачми, просто няма да ни повярват.
А нима мислиш, че тайните служби не четат личната кореспонденция?
Ние няма да ходим на археологически обекти. Не сме престъпници. Отиваме да се разтоварваме. Пък и на връщане от фронта през 1945 г. Дядо ми си е загубил 10 кесии с жълтици в гората. Но е забравил в коя гора... Та ще проверим дали не са във вашата гора
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 9:08 pm
jordan_nenov написа:
Убеден съм, че собствениците на форума са наши достойни колеги и никога не биха влезли в тайна колаборация с ДАНС.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 9:16 pm
Симпличио написа:
jordan_nenov написа:
Убеден съм, че собствениците на форума са наши достойни колеги и никога не биха влезли в тайна колаборация с ДАНС.
Никой не говори за собствениците на форума, а за онези за които чуждия живот е вече като техния собствен. Неможе да разпределяш нет, както и да включиш сървър към глобалната мрежа, ако не сътрудничиш на дадени служби. Доброволно. Ами ако се готви атентат през мрежата? Както и записват всички разговори в които има определени думи или словосъчетания. Щото иначе как ще използват СРС-та със задна дата?
Ceco_ Легионер
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 9:49 pm
Не се притеснявайте за ДАНС .На тях ние сме им най малкия проблем .Бъдете сигурни , че те си имат по сериозни занимания. Ние трябва да се пазим от местните полицай който не вършат нищо , не са запознати със закона и като ,,заловят" някой ,,Иманяр" си отработват заплатите за няколко месеца или години лежане и криене по сенките. Ако някой го интересува кои сме едва ли има работа за повече от месец два за да разбере . Времето се оправя така , че решавайте кога и къде .
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 9:53 pm
Колеги, аз точно затова много пъти вече писах, че правят огромна грешка всички, които гледат на металдетектинга като някакъв допълнителен източник на доходи. Ще се опитам да обясня накратко защо е така.
Едва ли някой се съмнява, че всички канали за износ на антики се покровителстват от високопоставени държавни служители иначе просто няма как тия канали да просъществуват. А това означава, че ако един копач се опита да продаде някаква находка, той става известен за хората от канала и така попада в полезрението и на Тайните служби, които си имат свои информатори във всеки канал, а да не говорим, че вероятно има и високопоставени служители на Тайните служби, които са в управата на каналите.
Нали помните, че за братът на един бивш Главен прокурор излязоха данни, че продавал антики в Щатите? Това какво трябва да ни говори?
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 10:00 pm
Симпличио написа:
Колеги, аз точно затова много пъти вече писах, че правят огромна грешка всички, които гледат на металдетектинга като някакъв допълнителен източник на доходи. Ще се опитам да обясня накратко защо е така.
Едва ли някой се съмнява, че всички канали за износ на антики се покровителстват от високопоставени държавни служители иначе просто няма как тия канали да просъществуват. А това означава, че ако един копач се опита да продаде някаква находка, той става известен за хората от канала и така попада в полезрението и на Тайните служби, които си имат свои информатори във всеки канал, а да не говорим, че вероятно има и високопоставени служители на Тайните служби, които са в управата на каналите.
Нали помните, че за братът на един бивш Главен прокурор излязоха данни, че продавал антики в Щатите? Това какво трябва да ни говори?
То това е като обществена тайна. Но втози ред на мисли затова и не са изловили така наречените "търсачи" защото не им изнася после кой ще им носи антики Заяждат се с някой друг човечец излязъл на разходка с уред в ръка за да замазват положението за пред народа Само че се чудя кога и аз мога да сам този човечец на разходка !
Ceco_ Легионер
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Вто Мар 11, 2014 10:17 pm
Това ,че всички прекупвачи си имат гръб се знае от както има прекупвачи а кога ще сме следващите ,,заловени" ,,търсачи "в статистиката на МВР зависи от независещи от нас обстоятелства.Нищо , че в джоба имаш две олова и една монета незнайно чия .
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Сря Мар 12, 2014 1:10 pm
Симпличио написа:
Емилий, като пуснаха Деус на пазара, бях се доста зарибил да го купувам, но за мой късмет станах свидетел на интересно съревнование - един колега дойде да се изтежкари с Деус, а един друг пък, с някакъв правеняк (не помня как го наричаше, някаква Галинка май, нещо от тоя род), та стана голямо шоу, правенякът направо разката Деус-а по всички параграфи, та зарибявката ми към този детектор рязко угасна още в зародиш. Но не знам, може оня пич тогава все още да не е бил разучил добре Деуса, за да го настрои съобразно конкретния терен, но пък хвалебствия за Деус съм чувал само по форумите, но не и от познати, които също са присъствали на реални полеви тестове с участието на Деус-и.
OUH MY FUCKING GOD Искам да видя бг машина по бърза от деуса.Така мога да му накокам настройките, че да стане бърз като ферари.И обратно мога да го направя бавен като дизелак.А ти можеш ли с правеняците ?Деуса е супер бърза и продуктивна машина само лаик може да пише, че не бърз.
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Сря Мар 12, 2014 1:12 pm
Като имаш деус имаш 10 различни апарата все едно и то леки и за на всякъде.
Имайте предвид, че 10 боклука не правят едно хубаво нещо.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Сря Мар 12, 2014 1:42 pm
RelicHuntingVT написа:
Симпличио написа:
Емилий, като пуснаха Деус на пазара, бях се доста зарибил да го купувам, но за мой късмет станах свидетел на интересно съревнование - един колега дойде да се изтежкари с Деус, а един друг пък, с някакъв правеняк (не помня как го наричаше, някаква Галинка май, нещо от тоя род), та стана голямо шоу, правенякът направо разката Деус-а по всички параграфи, та зарибявката ми към този детектор рязко угасна още в зародиш. Но не знам, може оня пич тогава все още да не е бил разучил добре Деуса, за да го настрои съобразно конкретния терен, но пък хвалебствия за Деус съм чувал само по форумите, но не и от познати, които също са присъствали на реални полеви тестове с участието на Деус-и.
OUH MY FUCKING GOD Искам да видя бг машина по бърза от деуса.Така мога да му накокам настройките, че да стане бърз като ферари.И обратно мога да го направя бавен като дизелак.А ти можеш ли с правеняците ?Деуса е супер бърза и продуктивна машина само лаик може да пише, че не бърз.
Това за деуса ясно...ама бавни дизели вече няма поне моя е 140 коня
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Сря Мар 12, 2014 3:06 pm
Спортни коли на дизел има ли? Деуса не е просто бърз той е GTR-a на търсачките
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Мар 31, 2014 4:29 pm
Огледалце, огледалце я кажи сега коя е най голямата търсачка на света. - XP DEUS се нарича тя, намира всичко скрито под нашата земя и пръсва Майнлабааа!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Мар 31, 2014 6:49 pm
Особено в дълбочина и на тежка почва бая го побеждава.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Мар 31, 2014 7:16 pm
RelicHuntingVT написа:
Огледалце, огледалце я кажи сега коя е най голямата търсачка на света. - XP DEUS се нарича тя, намира всичко скрито под нашата земя и пръсва Майнлабааа!
За стиха получаваш награда по избор звънни ми на 0889 197 820 а за 3 коплета на тема XP DEUS ще има и още една награда по избор
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Апр 07, 2014 6:38 pm
Светльо благодаря за наградата .Пич си!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Апр 07, 2014 6:46 pm
Еййй ама сте пичове до един иде ми да Ви разцукам ко бабичка унученце
Айде един поздрав с пожелания за РАП ТЕКСТ ЗА XP DEUS
Огледалце, огледалце я кажи сега коя е най голямата търсачка на света. XP DEUS се нарича тя, намира всичко скрито под нашата земя и пръсва Майнлабааа!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: Deus, Gmaxх II или Teknetics T2? Пон Апр 07, 2014 6:54 pm
И казах Бум Бам, Уач уи гона do now пак си изпуснал цветния сигнал, И казах Бум Бам, Уач уи гона do now ти си си поредния кавал.........