Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 7:40 pm
Ооо,аз съм далече от мисълта,че точно този модел на Фишер е плитка машина.Даже мисля,че при внимателно претърсване ще се хване и на ход тая стотинка,но пък предполагам,че машината ще е доста нервна ,и ще е малко досадно да се търка с тея настройки.А с мойта машина мога да те боря,но на по трудни терени.Просто е проектирана да работи на по екстремни терени,и големите дълбочини не са и приоритет.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 7:41 pm
nasko75 написа:
pechkata написа:
mario321 написа:
mario321 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=lg3ph6VuEAk 2 стотинки от 1974г ги хващам на 30см без да се чудя на земя с грунд 73-74 Тези дето казват че Фишер са играчки нека да покажат дали ще могат над 23см да хванат 2ст не само да се обесняват в любов
Забравих да кажа, че тука, батериите ми са изтощени, с около 30 часа работа и съм на едно кросово полигон че
Този сигнал на ход няма да го чуеш никога с тези бързи махове... Поне аз не съм виждал толкова бързо да се прави мах при търкане...
Е хайде сега колега mario321 вкара ли си таралеж в гащите трябва да ходиш да правиш нов клип с по бавни махове и пак няма да ти повярват защото теста го правиш с fisher ако го направиш с .....няма да има проблем
Насе то аз мога да им направя и с бавни махове и средни и бързи, ама за какво да си хабя времето за търсене, като през това време мога да търся на вече минати терени
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 7:54 pm
бобо написа:
Ооо,аз съм далече от мисълта,че точно този модел на Фишер е плитка машина.Даже мисля,че при внимателно претърсване ще се хване и на ход тая стотинка,но пък предполагам,че машината ще е доста нервна ,и ще е малко досадно да се търка с тея настройки.А с мойта машина мога да те боря,но на по трудни терени.Просто е проектирана да работи на по екстремни терени,и големите дълбочини не са и приоритет.
Колега при правилни настройки машината става спокойна, просто се иска малко повечко практика с нея и после си я гласиш как си му трябва, честно казана в началото и на мен ми се виждаше нервна, но сега си я глася супер . А за екстремните терени, съм сигурен че ще ме бориш, но не забравяй, че и аз имам оригинална елипса точно за такива трудни терени
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 8:15 pm
кирката написа:
ролетката на колко я хваща
На една кирка разстояние
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 8:47 pm
бобо написа:
А с мойта машина мога да те боря,но на по трудни терени.Просто е проектирана да работи на по екстремни терени,и големите дълбочини не са и приоритет.
Е тук си прав колега за това всеки си купува машина според терените на които ще търси ,сигурно и ние ако бяхме във вашия регион щяхме да сме с GARRETT AT GOLD но и ти ако обикаляше по нашия регион сигурно щеше да си с fisher
който търси намира
бобо Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 10:31 pm
nasko75 написа:
бобо написа:
А с мойта машина мога да те боря,но на по трудни терени.Просто е проектирана да работи на по екстремни терени,и големите дълбочини не са и приоритет.
Е тук си прав колега за това всеки си купува машина според терените на които ще търси ,сигурно и ние ако бяхме във вашия регион щяхме да сме с GARRETT AT GOLD но и ти ако обикаляше по нашия регион сигурно щеше да си с fisher
А бе ,машината верно е важна,но който си е търсач,и с по посредствени машини постига невероятни резултати,особено,ако се е “сработил“с електрониката Иначе,по нашия край пулсовите,особено ГПХ серията са просто недостижими,но като цяло, мойта машина– мечта още не се е появила,за съжаление....
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пет Юни 26, 2015 10:25 am
mario321 написа:
бобо написа:
Колега при правилни настройки машината става спокойна, просто се иска малко повечко практика с нея и после си я гласиш как си му трябва, честно казана в началото и на мен ми се виждаше нервна, но сега си я глася супер . А за екстремните терени, съм сигурен че ще ме бориш, но не забравяй, че и аз имам оригинална елипса точно за такива трудни терени
Марио,идеална дълбочина със цвят при 13 инчовата Ултимейта,на 1лев,а каква ще е дълбочината в случая с 11 инчовата елипса.Ще има ли някаква голяма разлика?
adminn Admin
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пет Юни 26, 2015 7:28 pm
При Фишер Ф75 има голям фонов сигнал и затова на левчето няма да видиш голяма разлика, но на метали с диаметър по-голям от 4-7см. в диаметър ще виждаш, че улимейта е по-дълбок.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Съб Юни 27, 2015 6:41 am
adminn написа:
При Фишер Ф75 има голям фонов сигнал и затова на левчето няма да видиш голяма разлика, но на метали с диаметър по-голям от 4-7см. в диаметър ще виждаш, че улимейта е по-дълбок.
Админ,работата е там,че с 11"оригиналната елипса надали ще хване 1 лев.на 40 см.,а Ултмейта се справя дори показва цвят.При мен 11" елипса,често греши и ми дава цвят на ръждясали пирони и обратно.Мисля,че при Ултмейта това ще го премахне.
adminn Admin
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Юни 30, 2015 12:33 pm
astervil написа:
adminn написа:
Админ,работата е там,че с 11"оригиналната елипса надали ще хване 1 лев.на 40 см.,а Ултмейта се справя дори показва цвят.При мен 11" елипса,често греши и ми дава цвят на ръждясали пирони и обратно.Мисля,че при Ултмейта това ще го премахне.
А на каква земя работиш, т.е. колко е числото на земята?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пет Юли 03, 2015 6:21 am
adminn написа:
astervil написа:
adminn написа:
А на каква земя работиш, т.е. колко е числото на земята?