Заглавие: работа с fisher f75ltd black ? Пон Фев 10, 2014 7:45 pm
Здравейте колеги ... Закупих fisher black преди един месец и имам нужда да от някой съвети от колега с по-голям опит с този апарат...може по скайп да ми се даде някой съвет ще сам много благодарен... Skype.. saweer4195 мерси
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Фев 10, 2014 9:33 pm
Saweer написа:
Здравейте колеги ... Закупих fisher black преди един месец и имам нужда да от някой съвети от колега с по-голям опит с този апарат...може по скайп да ми се даде някой съвет ще сам много благодарен... Skype.. saweer4195 мерси
кажи какво точно те интересува?
:
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Фев 10, 2014 9:47 pm
не мога да го настроя постоянно дава смощения ... нещо не е както трябва
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:12 am
Грундирам апарата...дискриминация 15 например...сенситивити 85..60 няма значение като съм на хот постоянно дава някакви смущения много шумен,а не е и замарссено
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 6:45 pm
Saweer написа:
Грундирам апарата...дискриминация 15 например...сенситивити 85..60 няма значение като съм на хот постоянно дава някакви смущения много шумен,а не е и замарссено
преди време бях много мераклия точно на този модел! няколко пъти съм бил на крачка от покупката му, но всеки път нещо ме спираше!!!! точно това неми хареса на този модел, НЕНОРМАЛНОТО издаване на паразитни звуци!!! особено ако си близо до далекопровод, или до жилищни сгради! това е причината та прибегнах към по-стария но по-класен , ОБИКНОВЕНИЯ - Ф75! опитай да работиш с некоя по-плитка програма! по някога се налага !!!!! освен това, на тази дискриминация доста често ще пропускаш цветни сигнали! лично аз много рядко работя на по-голяма дискриминация от 2-3!!!!! и задължително звук - 2 !!! ако искаш по-подробни съвети пиши на лични , със сигурност без телефонни напътствия няма да се минеш !!!!!!
:
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 6:56 pm
Saweer написа:
колега с сменяй процесите, имаш 7 процеса, все някой ще работи добре на този терен, при мен на тестовете последните 2 са най дълбоки ЬР и СL, заровени 50ст от 1937г на процес-СL хващаше я с 8см повече от JE и то на почва с грунд 84 но когато си на този най дълбокия процес-CL сенса трябва да не надвишава 60-65 иначе няма ефект, при мен по принцип тези смущения се получават когато сам близо до стълбове и жици иначе ням такъв проблем.
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 6:59 pm
аз досега само на CL сам работил ... за сенса защо няма ефект като е например на 80 нз аз го инамалях и пак ми ги дава ...
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:02 pm
еми прав си нчма да мине немога да ти пиша на PM затова ми кажи твоя GSM или скаипа ми е saweer4195
а какво значение има тази чувствителност F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 не знам за какво е изобщо аз я държа на F4
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:16 pm
Saweer написа:
аз досега само на CL сам работил ... за сенса защо няма ефект като е например на 80 нз аз го инамалях и пак ми ги дава ...
в началото докато му свикнеш работи с по малак сенс и бягай далече от жиците, аз сега така сам му свикнал че обирам цветните сигнали на разни класически
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:22 pm
mario321 и от теб може някой савет по тел или скаип ако имаш време имам нужда някои който работи с този апарат от някое саветче
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:24 pm
Аз, нямам никакви проблеми. Като си го настроя на режим dE, си кърти здраво, само като наближа стълбовете с високото, намалям SENSIVITY от 80-90 на 40-60. Даже не веднъж там са ми излизали на 10-тина см., акчета. Ако всичко правиш и настроиш както трябва на режим DISCRIMINATION, не би трябвало да имаш проблем. Другиат вариант е проблем със сондата или по кабелат й, също така буксата на кабела да не е завъртяна добре в уреда. Ако е така и имаш някаква друга сонда, пробвай с нея как ще е. А най-добре е колегата jordan_nenov да си каже вехтото мнение или да се свържеш с него.
Умът не е добродетел, а качество!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Вто Фев 11, 2014 7:56 pm
Saweer написа:
еми прав си нчма да мине немога да ти пиша на PM затова ми кажи твоя GSM или скаипа ми е saweer4195
а какво значение има тази чувствителност F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 не знам за какво е изобщо аз я държа на F4
писах ти на лични!!!!! а иначе не знам как се казва тази опция, това е когато натиснеш едновременно тригера който е под кутията с електрониката и червения бутон! със сигурност знам че когато се съберем повечко колеги в близост един до друг и апарата по някога започва да се смущава и издава некви звуци , но като смениш тези цифри апарата се укротява и става поносим към другите апарати, но това не важи за другите апарати ако са от друга марка, особено Бг. имам колега с Енигма той горкият бяга от мен на 10-15 метра че и повече А апарата му СКИМТИ като куче!
:
valens60 Новобранец
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Авг 25, 2014 6:01 pm
С тези седем настройки сменяваш работната честота на апарата.Най-ниската честота е F1, а най-високата F7.Не знам през колко килохерца променя честотата си, но върши прекрасна работа при необходимост.Късмет!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Нед Яну 11, 2015 7:41 pm
https://www.youtube.com/watch?v=lg3ph6VuEAk 2 стотинки от 1974г ги хващам на 30см без да се чудя на земя с грунд 73-74 Тези дето казват че Фишер са играчки нека да покажат дали ще могат над 23см да хванат 2ст не само да се обесняват в любов
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Нед Яну 11, 2015 8:01 pm
Saweer написа:
От Ф1 до Ф7 са различни честоти на работа. Ако има смущения от близко намиращи се металдетектори или стълбове с високо напрежение. Възможна причина е и слаб или загубващ се обхват на GSM апарати. Пробвай да си изключиш телефона. И на първо време бачкай на de процес. Късмет!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Нед Яну 11, 2015 8:05 pm
Срещал съм се с колеги с апарати, поо скъпи и от моя, дето на същия тест хващаха махс 22-23см 2ст, знам че тука във форума сте дълбоки . Последния колега, с един Minelab по скъп с 200лв от моя Fisher, без да се обижда, колегата нищо лично, но ми вика "Ааа ама чакай малко, ти си правил нещо "
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Нед Яну 11, 2015 8:16 pm
mario321 написа:
https://www.youtube.com/watch?v=lg3ph6VuEAk 2 стотинки от 1974г ги хващам на 30см без да се чудя на земя с грунд 73-74 Тези дето казват че Фишер са играчки нека да покажат дали ще могат над 23см да хванат 2ст не само да се обесняват в любов
Забравих да кажа, че тука, батериите ми са изтощени, с около 30 часа работа и съм на едно кросово полигон че
бобо Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 10:42 am
Е,то хубу си фаща фишерчето,но едва ли има монетар,който няма да се справи с този тест, при идентични условия.Все пак,дълбочината на монетата е по малка от диаметъра на антената ти Аз бих очаквал повече
pechkata Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 12:02 pm
mario321 написа:
mario321 написа:
Забравих да кажа, че тука, батериите ми са изтощени, с около 30 часа работа и съм на едно кросово полигон че
Този сигнал на ход няма да го чуеш никога с тези бързи махове... Поне аз не съм виждал толкова бързо да се прави мах при търкане...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 1:07 pm
pechkata написа:
mario321 написа:
mario321 написа:
Този сигнал на ход няма да го чуеш никога с тези бързи махове... Поне аз не съм виждал толкова бързо да се прави мах при търкане...
Е хайде сега колега mario321 вкара ли си таралеж в гащите трябва да ходиш да правиш нов клип с по бавни махове и пак няма да ти повярват защото теста го правиш с fisher ако го направиш с .....няма да има проблем
който търси намира
pechkata Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 1:49 pm
Защо да не вярваме модела е лимитирана версия - подобрена... Нормално е да чува сигнали в тази зона - и половината антена от клипа се мяташе в дупката и мога да кажа че сигнала се чува въздушно...
бобо Джадай
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 5:31 pm
nasko75 написа:
pechkata написа:
mario321 написа:
mario321 написа:
Е хайде сега колега mario321 вкара ли си таралеж в гащите трябва да ходиш да правиш нов клип с по бавни махове и пак няма да ти повярват защото теста го правиш с fisher ако го направиш с .....няма да има проблем
Е,хубу де,според теб така ли трябваше да го направи_се едно е залегнал в окоп и трепе извънземни нашественици.И аз!не съм виждал някой да търка по този начинн!Пък и пак казвам,с 33 санта антена,ще е изненадващо ако не ги хваща,а не обратното.Така по мяза на клип на Мерчев
mario321 Цезар
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 6:50 pm
Ей ще ме спукате от смях "На циганина не му харесала наденицата щото била крива и останал гладен" я покажете с вашите, толкова бързо дали ще дадете 2 ст като цвят на 30см терасен тест, ша го покажете ама на пут... ден, ако ще и с 40см сонди да сте, само си правите вятър ама нищо не показвате, а за хората които не са наясно с нещата, този модел Фишер засича дълбоките сигнали и с бързо махане, а не с бавно, ама ей я опитайте гроздето и после кажете какво е на вкус Колега 6о6о ти и 1лев да удариш като цвят на точно тази тераса ще черпя да знаеш !
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 7:00 pm
Школата на Ненов, левче на 65см
кирката Консул
Заглавие: Re: работа с fisher f75ltd black ? Пон Яну 12, 2015 7:37 pm