Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 12:29 am
Този голд буг ми е влязъл в главата от бая време. Само ме притеснява високата честота. Дали няма да е плитък малко. Иначе за замърсено ще е трепач.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 12:31 am
Ако я хващаше на 35 санта щеше да е повечеот добре, Но чак толкова дълбоко ме съмнява
mario321 Цезар
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 12:33 am
При мен на ф75лтд се получава най добра дълбочина на монета когато намаля трешхолда на 2 и вдигна чувств...90 но на fisher gold bug треш...0 и чувст...90 пробвай го.
BEKS Консул
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 9:54 am
Който има Голд бъг знае,че настройките не са като на другите Фишери Ф-5 и Ф75.В смисъл,че треша и дискриминацията са на едно копче,и ако работиш на дискриминация няма вече треш,а само на Алл метал има и нормално стои на 12.Чуствитилноста винаги е на 100% защото и усилен до край няма смущения и паразитни сигнали.Като цяло не е дълбок,обаче не му пречи да вади много повече сигнали от другите апарати до 30см.и го прави с лекота и не си мислете,че до 30см.всичко е обрано,напротив сигнали има толкова,че ще ви умръзне да копаете.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 10:26 am
ivanasen написа:
Фишер голд бьг е един уникален апарат , който няма нищо общо с фишер 5. Разликата помежду им е на светлинни години в полза на голд бъка. Имал съм и фишер 5 , а сега и вторият /голд бък/.
Чак светлинни години и аз много добре знам какво може Ф5 представи се много добре и на това турне/ надолу/ ти знаеш по добре за къде говоря Знаеш за какво ти говоря може би
Еми Мерцедеса си е Мерцедес, и керамиката не го спира
Колега сега ще се пробвам и на BMW M Power/XP DEUS/ и ако не ми хареса как вози,пак ще се прехвърля на Mercedes 124/Fisher/
Е пробвай добре возенето на BMW M Power/XP DEUS/ пак кажи и на нас с Mercedes-си те/FISHER/ да знаем но го пробвай и на черен път да видим добре ли върви то аз за сега съм много доволен от новия модел на Mercedes S-500/FISHER F75 LTD/ вози супер и на черни те пътища, пак и така дърпа че че чупи врата
Еми Мерцедеса си е Мерцедес, и керамиката не го спира
Колега сега ще се пробвам и на BMW M Power/XP DEUS/ и ако не ми хареса как вози,пак ще се прехвърля на Mercedes 124/Fisher/
Е пробвай добре возенето на BMW M Power/XP DEUS/ пак кажи и на нас с Mercedes-си те/FISHER/ да знаем но го пробвай и на черен път да видим добре ли върви то аз за сега съм много доволен от новия модел на Mercedes S-500/FISHER F75 LTD/ вози супер и на черни те пътища, пак и така дърпа че че чупи врата
Земи тия прехвалени тояги и ела у кюмуро и че запееш друга песен.
Аз съм с батерии от тази фирма от над 7 години и нямам никакви проблеми.Препоръчвам ти заедно със зарядното да си ги търсиш.Препоръката ми е да гледаш на самата батерия да ти пише колкото може по-голяма цифра в милиампери. http://zarjadno-za-baterii.pazaruvaj.com/uniross/u0148658-4-broja-aa-r6-2700mah-baterii-p200388971/ http://www.sravni.bg/drugi/drugi_produkti/bateriya/manufacturer--uniross/
И на тоз човечец нема ли кой му каже ,че си е готов за панделата-таман шессс годин Иначе бангията добре бе,ма плитки бяха сичките
Много интересна работа ,там е разрешено ходят свободно и все вадят при нас забранено и нищо няма
Hadjiev Легионер
Заглавие: . Съб Апр 19, 2014 12:27 am
браво 4естито и о6те пове4е да намерите... а я споделете заедно ли ги намерихте и двете или дале4 една от друга?? по ре4но корито или по терен... ако не ви пре4и разбирасе
Колеги , неотдавна си купих този уред и обещах да пиша след като поработя известно време с него. Ето и моите впечатления. 5. С ултимейта има една прилична дълбочина , но тя зависи от орудяването на почвата. Примерно на средно орудени почви 1лв на около 30-33см.-веещ сигнал /в цветният диапазон/ , но който се копае...
Колега тая дълбочина за левчето в какъв режим се получаваа с ултимеитаа? Ако е в ал метал как се разбира че е цветен ако има само звук без числа по дисплея?