В каталога за метал детектори на форума има fisher gold bug mega с две сонди. Едната малката за самородно злато другата сеф 38-30. Това ли е стария модел.
Да ! Но с ултимейта е по удачно , за замърсено е трепач, а на чисто сефката е по-дълбока с 1-2 см. Цената е 1060лв.
САМО СТАРИЯТ МОДЕЛ! Новият няма нищо общо със старият по -скоро прилича на ф5.
Колега виж във всички сайтове за продаване и в тези , които са за металдетектинг дали някой продава fisher gold bug ? От там си направи извода за качествата му.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
В Средна Гора със сигорност има големи самородки,знам места където са вадени парчета 5гр.10гр.и 45гр.даже днес ходих на разходка само ей тъй защото ми е на много близо до Златната нива която се намира над село Долно Ново Село където по не потвърдена информация е извадена най-голямата самородка в България-1,5кг.(други казват 3кг.),ами колеги то там камък върху камък няма,дупка до дупка.Това е от мен други колеги да кажата и те места и да направим нещо като карта на големите самородки.
Колеги благодаря ви много се запалих по търсене то на самородо злато сигурен съм че намирането му е голям кеф и ще продължа да го търся. Поздрави.
Hadjiev Легионер
Заглавие: ihyyy Пон Мар 31, 2014 2:53 am
е колеги няма как да не се покеле6а и ас,, днес дужд не дужд субрах кураж и излязох малко покраи един ...нива :Д да порасходя лубимеца та белким иско4и няква стотинка не6то :Д за кусмет искарах пове4е :Д :Д някаква йулта ябалка не6то като брожка или не знам кво... йулти4ко е но маи нее златинско :Д а тукмо ци тругвах 4е бях йивата водата когато ми истряска силен сигнал на жьлто 54... искарах наи ценното си кусмет44е до сега... кякакьв жлатен медал или медалион от 1889 или и 8 или и 6 не се вижда мн добре 6тот е истуркан доста..направо умрях от кеф......на 100 километра от мен има и злтна мина от преди 2000 год..и там тряя да ида някои ден но нз кога 6те е.....да видим дали ве4е сум готов да вадя истинско самородно не само сребро и алуминиии :Д :Д
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Пон Мар 31, 2014 12:27 pm
А да ти е честито то човек когато най малко очаква тогава го сполита късмета.
Да наистина си е така баш га не очакваш, един ден които ни беше уш слабо търсене и тъкмо да си тръгнем и хоп на колега фишера така запя че си казахме хайде монета а то сребърен пръстен и то уникален.
Виж Fisher F5 как се справя с керамика + коце в реални условия и то без да се манипулират клипове
Еми Мерцедеса си е Мерцедес, и керамиката не го спира
Hadjiev Легионер
Заглавие: голд буг Сря Апр 02, 2014 10:27 pm
колеги колкото пове4е цукам голд бьга толко пове4е ме изненадва..слу4еят е следниа малко даже ме изненада и тряя да се обедя на 100 процента.. но намерих златна халка с тежест три грама н около 35 см...бая дулбоко ми се стори и хвурлих едно евро да пробвам така и така дупката я има6е как е с диск.. но даже не я 4у...на дискриминациа..на алметал по4ти няма6е разлика...само леко прецука на ход няма 6анс да я фане.. странно ми е за6тото монетата е около 10 грама и мн по плутна а прустена 3/ и няма плутност ...сус сеф 11 антена става вупрос...явно по високата 4естота има своя недостатук...но пук си е супер :Д // моля ако има някои които да ми обясни за6то така се полу4ава сум благодарен....
колеги колкото пове4е цукам голд бьга толко пове4е ме изненадва..слу4еят е следниа малко даже ме изненада и тряя да се обедя на 100 процента.. но намерих златна халка с тежест три грама н около 35 см...бая дулбоко ми се стори и хвурлих едно евро да пробвам така и така дупката я има6е как е с диск.. но даже не я 4у...на дискриминациа..на алметал по4ти няма6е разлика...само леко прецука на ход няма 6анс да я фане.. странно ми е за6тото монетата е около 10 грама и мн по плутна а прустена 3/ и няма плутност ...сус сеф 11 антена става вупрос...явно по високата 4естота има своя недостатук...но пук си е супер :Д // моля ако има някои които да ми обясни за6то така се полу4ава сум благодарен....
Фишер голд бьг е един уникален апарат , който няма нищо общо с фишер 5. Разликата помежду им е на светлинни години в полза на голд бъка. Имал съм и фишер 5 , а сега и вторият /голд бък/.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
колеги колкото пове4е цукам голд бьга толко пове4е ме изненадва..слу4еят е следниа малко даже ме изненада и тряя да се обедя на 100 процента.. но намерих златна халка с тежест три грама н около 35 см...бая дулбоко ми се стори и хвурлих едно евро да пробвам така и така дупката я има6е как е с диск.. но даже не я 4у...на дискриминациа..на алметал по4ти няма6е разлика...само леко прецука на ход няма 6анс да я фане.. странно ми е за6тото монетата е около 10 грама и мн по плутна а прустена 3/ и няма плутност ...сус сеф 11 антена става вупрос...явно по високата 4естота има своя недостатук...но пук си е супер :Д // моля ако има някои които да ми обясни за6то така се полу4ава сум благодарен...
В пръстените и гривните,при облъчване с електромагнитни вълни се възбуждат по-силни вихрови токове,съответно и преизлъчения от тях сигнал е по-голям...Майсторите-тарикати ,когато предлагат и демонстрират стоката си го правят точно с пръстени .
Хаосът е или временен,или гибелен!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: FISHER GOLD BUG Чет Апр 03, 2014 12:21 am
Хаджиев намали трешхолда на 0, вдигни чувствит...90 и пробвай пак с момента на 35см.