Заглавие: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 3:33 pm
https://www.youtube.com/watch?v=4dWz65nH884 https://www.youtube.com/watch?v=yzMzPbO2QJU жената която искаше да ни прослави с археологията.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 4:29 pm
Освен като историк, писател и философ Людмила Живкова се проявява и като забележителен пътешественик, дипломат и политик от нов тип. Тя успява да посети САЩ, Русия,Англия, Франция, Германия, Австрия, Страните на Балканите, Иран, Либия, Египет, Индия, Монголия, Китай, Япония, Мексико – списъкът е дълъг. Трябва да се отбележи, че тя в повечето случаи е пътувала като нормален пасажер без особени привилегии. Тези пътувания не са били някакви туристически посещения, а часове на напрегнати дипломатически срещи и откривания на изложби в името на една хуманна и патриотична цел - малка България да стане известна по целият свят чрез изложбите посветени на Тракийското изкуство и Средновековните български икони. България да придобие едно съвсем ново лице пред международната общественост и с течение на времето да стане пример за нов тип общество, чието културно развитие да бъде водещо пред икономическите и финансови резултати. Живкова смята, че именно културното отваряне на България към света може да привлече интереса и на различни капиталовложители. Тук е момента да споменем как самият Армънд Хамър най-големият меценат на изкуството през средата на XX век сам проявява желание да дойде в България. Той бива привлечен не само от предстоящата изложба на картини, рисунки и ръкописи на Леонардо Да Винчи, но и от откритите нефтените находища в Черно море! "Където Хамър пробива, нефт винаги излиза" обичат да казват специалистите. Поради решение на Леонид Брежнев това сондиране не се състои.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 7:39 pm
сигурно е пътувала с лични средства и искрено е искала да затрие гадната си фамилия. срам
tepes Цезар
Заглавие: Re: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 8:01 pm
Тя успява да посети САЩ, Русия,Англия, Франция, Германия, Австрия, Страните на Балканите, Иран, Либия, Египет, Индия, Монголия, Китай, Япония, Мексико – списъкът е дълъг Много интересно как е успяла да посети всички тези държави? Сигурно го е постигнала с много труд и лишения! Навремето трудно се излизаше в чужбина, а тя как е успяла толкова много нямам представа! А, освен това, ходеше да си прави прическата в Париж и като и доскучееше, ходеще да си пие кафето под Акропола в Атина, пак така като случаен пасажер, без особени привилегии, само дето беше единствения пасажер в самолета, другите бяха прислуга..!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 10:00 pm
ето че не я познавате и плюете срам!!!дъщеря на първия е и ще си пътува където поиска...след катастрофата се е променила тотално и е наблегнала на бъдещето на страната ни и почти успяла да направи връзка от археологията ни с други страни..само е пречила на някой който не иска България да е важна страна...Ванга я признава,такава свята жена.Признайте я и Вие!
CLASSICA Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Вто Яну 28, 2014 11:34 pm
Самият факт,че се е увличала по "окултното" и Ванга,не говори добре за нея.Православието не признава магове и гадателки.Най-старото християнско учение е Православието,не променено от създаването си.Е помъчиха се евреите-комунисти,смениха чудотворните християнски празници с-"нов стил",вкараха педерасти в църквата,направиха разколи,но това не плаши душите наши.С кръстния знак-напред.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 6:19 am
Няма от какво да ме е срам! Особенно пък за дъщерята на някакъф офчар който с насилие, убийства, кражби, лицемерие е станал цар Познавам я точно колкото теб, може би и малко повече. Само, че съм малко по неподатлив на внушение и имам собствено мнение и мисъл! Виж земи прочети и как са продавали безценни археологически артефакти по аукционите и то от името на държавата, некфи въшльофци със съмнителен вкус и образование...
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 7:54 am
tepes написа:
Няма от какво да ме е срам! Особенно пък за дъщерята на някакъф офчар който с насилие, убийства, кражби, лицемерие е станал цар Познавам я точно колкото теб, може би и малко повече. Само, че съм малко по неподатлив на внушение и имам собствено мнение и мисъл! Виж земи прочети и как са продавали безценни археологически артефакти по аукционите и то от името на държавата, некфи въшльофци със съмнителен вкус и образование...
Много добре казано колега.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 1:54 pm
всеки си има мнение
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 2:02 pm
hagemon4o написа:
всеки си има мнение
Но не всяко мнение предизвиква уважение,особено далече стоящите от истината(теория).
Хаосът е или временен,или гибелен!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 2:09 pm
Трибал-М написа:
hagemon4o написа:
всеки си има мнение
Но не всяко мнение предизвиква уважение,особено далече стоящите от истината(теория).
Кажи твоето? За мен медиите които най-голямия манипулатор накараха хората да повярват колко лош е бил Живков както и дъщеря му...нито на медии вярвам нито в православието днешно,което се бори само за власт върху народа...истинската вяра не е това...имало и това са били богомилите,но да не задълбавам..всеки може да си каже мнението...по горе добре написах
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 2:11 pm
https://www.youtube.com/watch?v=yzMzPbO2QJU
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Людмила Живкова Сря Яну 29, 2014 2:23 pm
hagemon4o написа:
Трибал-М написа:
hagemon4o написа:
всеки си има мнение
Кажи твоето? За мен медиите които най-голямия манипулатор накараха хората да повярват колко лош е бил Живков както и дъщеря му...нито на медии вярвам нито в православието днешно,което се бори само за власт върху народа...истинската вяра не е това...имало и това са били богомилите,но да не задълбавам..всеки може да си каже мнението...по горе добре написах
С богомилството директно сме "им скрили топката" на старите европейци...някога!