Заглавие: Людмила Живкова Чет Апр 26, 2012 8:55 pm
https://www.youtube.com/watch?v=RcRvPw-7vpg&feature=relmfu тази жена искаше да прослави България с редките си съкровища и да докаже много повече!!!
alireza Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 18, 2012 9:07 pm
не се знае,много от съкровищата са разпределяни между членове на партията, един тесен кръг.била е лакума и от лакумията си към гробницата НА БАСТЕТ си замина.
peer Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пет Юни 22, 2012 3:57 pm
alireza написа:
не се знае,много от съкровищата са разпределяни между членове на партията, един тесен кръг.била е лакума и от лакумията си към гробницата НА БАСТЕТ си замина.
Правилно,работила е с два екипа като всеки от екипите и е бил съставен от ,архелози,минни инженери,бивши миньори,геолози всички до един служители на ДС. Много неща са извадили тия неини екипи но от тия неща никой не ги е видял в БГ.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Пет Юни 22, 2012 8:31 pm
alireza написа: не се знае,много от съкровищата са разпределяни между членове на партията, един тесен кръг.била е лакума и от лакумията си към гробницата НА БАСТЕТ си замина.
Правилно,работила е с два екипа като всеки от екипите и е бил съставен от ,архелози,минни инженери,бивши миньори,геолози всички до един служители на ДС. Много неща са извадили тия неини екипи но от тия неща никой не ги е видял в БГ.
можеби са били най добрата търсачска дружинка и аз след 8 години ша сформирам една да търкаме и вадим съкровища от тая земя и да ги продаваме на хората които ги ценят не да са сере върхо тях както в музеите
пп дай инфо за гробницата на бстет мое аз да сам човека дето ша я изнесе
както винаги сме си най веселата компания ХD
bokostz Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пет Юни 22, 2012 9:10 pm
EXTERMINATE написа:
пп дай инфо за гробницата на бстет мое аз да сам човека дето ша я изнесе
Заглавие: (Без заглавие) Пет Юни 22, 2012 10:05 pm
по това инфо разбрах че има злато пари и книги а интересното е жезала и оръжието може би е възможно да е някакво извънземно оръжие тоя жезъл
както винаги сме си най веселата компания ХD
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пет Юни 22, 2012 11:20 pm
далече сте от истината за тази жена....тя искаше да прослави България...да я направи известна със съкровищата си...след смъртта й всичко се замъгли!!! ама след
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Съб Юни 23, 2012 12:09 am
hagemon4o написа:
далече сте от истината за тази жена....тя искаше да прослави България...да я направи известна със съкровищата си...след смъртта й всичко се замъгли!!! ама след
яом е ходила в Тибет е ясна тая ..,.,може да е имала амбиции да помага за културата ама не тука у бегетото -що я славите -копчали са на поголовне и кой знае каво са откраднали аз не верим на тия тоа са само писаници у нето.
peer Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Съб Юни 23, 2012 12:55 am
hagemon4o написа:
hagemon4o, Ти братле си далече от истината,не България да слави,а великата БКП и най-вече татова дружина.Не те знам на колко години си /пък и не е от голямо значение/,но от времето на Людмила ние по старите по- наследихме някоя и друга карта или опис,това е вярно спор няма.Някой от нас и поядоха пердах по милициите но пък ни остана закалката.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Съб Юни 23, 2012 1:38 am
peer написа:
hagemon4o написа:
hagemon4o, Ти братле си далече от истината,не България да слави,а великата БКП и най-вече татова дружина.Не те знам на колко години си /пък и не е от голямо значение/,но от времето на Людмила ние по старите по- наследихме някоя и друга карта или опис,това е вярно спор няма.Някой от нас и поядоха пердах по милициите но пък ни остана закалката.
много вярно
Последната промяна е направена от VIKING на Съб Юни 23, 2012 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чумата Преторий
Заглавие: Re: Людмила Живкова Съб Юни 23, 2012 2:05 pm
VIKING написа:
къде са ми касетите-----????ТОВА МИ Е БИЛО СМИСАЛО НА ЖИВОТО И СИ ГО ИСКАМ -ТОЛКОВА ЗАПИСИ МИ ОТКРАНАХА
На времето хората ,бой ядоха за няма нищо и останаха осакатени ,ти касетките си дириш още.
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Людмила Живкова Съб Юни 23, 2012 2:59 pm
Чумата написа:
VIKING написа:
къде са ми касетите-----????ТОВА МИ Е БИЛО СМИСАЛО НА ЖИВОТО И СИ ГО ИСКАМ -ТОЛКОВА ЗАПИСИ МИ ОТКРАНАХА
На времето хората ,бой ядоха за няма нищо и останаха осакатени ,ти касетките си дириш още.
Няма как да се върнат касетите,отдавна са заминали без следа . По същото направление са отишли всички конфискувани и ”дарени” на музеите антични монети и предмети. Сега ако някой ги потърси , няма да намери нищо , защото на момента са ги разпродали , голяма мафия са това държавните служители и полиция.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Нед Юни 24, 2012 12:51 pm
истината е някаде там била е мого близка с баба Ванга...а за да я уважава Ванга значи не е била лош човек....все пак и над нея е имало някой...
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Нед Юни 24, 2012 4:16 pm
hagemon4o написа:
истината е някаде там била е мого близка с баба Ванга...а за да я уважава Ванга значи не е била лош човек....все пак и над нея е имало някой...
Баба ти Ванга какво я превъзнасяш и тя беше професионална измамничка като всички останали гадатели,екстрасенси,магове и така нататък паразити.Людмила Живкова и комунистическата мафия около нея са се занимавали с търсачска дейност в много голям мащаб,единствено за лично облагодетелстване.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Нед Юни 24, 2012 4:22 pm
neliobolcheva написа:
hagemon4o написа:
Баба ти Ванга какво я превъзнасяш и тя беше професионална измамничка като всички останали гадатели,екстрасенси,магове и така нататък паразити.Людмила Живкова и комунистическата мафия около нея са се занимавали с търсачска дейност в много голям мащаб,единствено за лично облагодетелстване.
haha ok!
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Нед Юни 24, 2012 6:04 pm
neliobolcheva написа:
hagemon4o написа:
Не знам колко е познавала баба Ванга,но някъде четох че е около 60%.В интерес на истината трябва да кажа че никъде не съм виждал по калетата и селищата Людмила Живкова или други като нея.По това време търсачите бяха малко и се знаехме.Номенклатурните кадри на партията нямаше нужда да търсят съкровища,те вече ги бяха намерили.Те имаха вълшебната лампа на Аладин на нощната масичка,а до нея в аквариума плуваше и златната рибка.Никакви съкровища в България не струваха колкото членството в ЦК на партията.Затова сума и нещо остана из музеите та се налага сега да го крадат.
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Людмила Живкова Нед Юни 24, 2012 10:51 pm
Момчета според мен е имало влизане в пещери и намиране на хайдушко злато,но Вълчан си е свършил работата
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 1:54 am
Чудно ми е как могат да си свършат работата хора който всъщност са били неграмотни -Намираното вероятно е било по пещери, естествено случайно и не в размерите на съкровищници -Къде да търсим тука схема и по тоя начин да сме сигурни че всичко е обрано тогава -Същата е историята и с прословутата група на Л.Живкова особенно като се имат в предвид размерите на Студената война -Дали и били от Запад некви сведения -дрън,дрън ярина -Тая история е също толкова смешкоподобна като и оная с инженерите на Ватикана обикаляли по Турско и уж прихванати от Вълчановите неграмотници........................................
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 2:12 pm
Няма нищо тайно и загадъчно в дейността на Л. Живкова, била е човек страдащ от психични проблеми и от там с лабилна психика , вярвала е в окултното и тн. за да бъде разсеяна от тежки мисли и е подсказано да се занимава с култура. Тя искрено и безкористно се захваща с това и то с голяма страст благодарение на ,което болестта отстъпва. Един от екипът и е художникът СВ. Русев ,който обикаля галериите и художествените ателиета с цел събиране на картини за популяризацията им в чужбина подобно е и било с археологията. Хората , които крадяха от фондовете на музеите са други.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 2:55 pm
стига оплювате жената бе https://www.youtube.com/watch?v=8Xyj8iCBp8k
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 3:48 pm
hagemon4o написа:
стига оплювате жената бе https://www.youtube.com/watch?v=8Xyj8iCBp8k
не сава дума за плюенее това което де го направиха комунистите не мое да савърне с 100 години назадиокрадоха и продадоха всичко и станаха милионерии и сега пак продължават гадовете комунистически с връзки да крадат черези полицията и да продавати да тормозат народа.а влезни в един музей и плати 5 лева за билет ипосле пиши кво си видел става ли.щото аз много добре знам кво има в нашияслед ремонта още не моеш да видиш изложбата с монетите само панагюрското менте има и разни грънци.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 3:53 pm
Не оплювам никой и специално Л.Живкова-Виж колко са били чисти помислите на хората около нея може да се дискутира доста-Колкото до историята с Бастет мисля че тя е част от УФО и НЛО манията характеризиращи края на миналият век-Като погледнеш всъщност всичко това звучи доста нелепо -То ние техническата раса за последните 100-200г. не сме проучили даже историята си в детайли та пък чак искаме да знаем и бъдещето си -Смешно е,или по скоро говори че съзнанието човешко от Зората на създаването та и до сега обича легендите и митовете или вероятно те са заложени в генетичният му код........................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 5:48 pm
Чумата написа:
VIKING написа:
ТОВА май прилкючва темата.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 8:44 pm
"Стан каза " - Смешно е,или по скоро говори че съзнанието човешко от Зората на създаването та и до сега обича легендите и митовете или вероятно те са заложени в генетичният му код. - Много сполучливо предположение.При липса на писменост само с легенди може да се съхрани и предаде информация през поколенията.Това тутакси предизвиква предположения,че и приказките служат за същата цел.Във цял свят децата растат с приказките за "Аладин и вълшебната лампа","Златната рибка" и други.Това са си приказки за търсене на съкровища защото няма по големи съкровища от изброените.Да търси и открива на човека е заложено в гените,това му е помогнало да оцелее през хилядолетията.Сетне що имало търсачи.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Людмила Живкова Пон Юни 25, 2012 11:01 pm
vvurbanov написа:
"Стан каза " - Смешно е,или по скоро говори че съзнанието човешко от Зората на създаването та и до сега обича легендите и митовете или вероятно те са заложени в генетичният му код. - Много сполучливо предположение.При липса на писменост само с легенди може да се съхрани и предаде информация през поколенията.Това тутакси предизвиква предположения,че и приказките служат за същата цел.Във цял свят децата растат с приказките за "Аладин и вълшебната лампа","Златната рибка" и други.Това са си приказки за търсене на съкровища защото няма по големи съкровища от изброените.Да търси и открива на човека е заложено в гените,това му е помогнало да оцелее през хилядолетията.Сетне що имало търсачи.
Точно така , и представяш ли си сегашните и предишни малоумни управляващи искат да изкоренят това чувство и да убият всичко ,което е заложено у човека . Няма как да стане , от както има човеци , от тогава някой търси това , което друг е скрил. По скоро сегашните силни ще бъдат изметени и забравени и никой няма да ги помни с добро, ще дойдат други ,но търсачи винаги ще има , дали легални или не все тая. Не се гаси това де не гасне , да не би да са премахнали пиенето и проституцията , няма начин . Не знам защо вместо да се стремят да се борят със загубена кауза , не извлекат полза от това ,както правят развитите държави към които се стремим да достигнем .