Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 2:40 pm
Само така изглежда! Има много хора тук с най различни марки, но не е вярно че фишерджиите си налагат марката! Това се е породило от това че по-незнайни причини някой или няколко човека с Фишер които мразят шефа на Маските са се засегнали нещо, или обратното шефчето е засегнал тях и така са почнали едни спорове които после се включват и други подкрепящи и на двете страни! Като това изглежда че имало Фишерджии и Маскаджии! Ай да си говорим реално... Я, обърнете внимание дали има примерно Гаретджии да спорят с Текнетиксджии, а? Или некви други? А да не говорим че има Маскаджии дето отдавна са имали Маска ама влизат в спора! Е що, вече нямат Маска ами ползват чужди марки а? Това е факт! Я да се включи един поне дето е ползвал Маска ама я е продал и си е взел нещо чуждо от среден клас, ама не му е харесало в последствие и пак си е купил Маска! Не че нещо ама искам да видя колко такива ще има!!!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:16 pm
Gandalf написа:
Само така изглежда! Има много хора тук с най различни марки, но не е вярно че фишерджиите си налагат марката! Това се е породило от това че по-незнайни причини някой или няколко човека с Фишер които мразят шефа на Маските са се засегнали нещо, или обратното шефчето е засегнал тях и така са почнали едни спорове които после се включват и други подкрепящи и на двете страни! Като това изглежда че имало Фишерджии и Маскаджии! Ай да си говорим реално... Я, обърнете внимание дали има примерно Гаретджии да спорят с Текнетиксджии, а? Или некви други? А да не говорим че има Маскаджии дето отдавна са имали Маска ама влизат в спора! Е що, вече нямат Маска ами ползват чужди марки а? Това е факт! Я да се включи един поне дето е ползвал Маска ама я е продал и си е взел нещо чуждо от среден клас, ама не му е харесало в последствие и пак си е купил Маска! Не че нещо ама искам да видя колко такива ще има!!!
Gandalf лично аз ако нямах парии за висок клас машина,щях да си карам с Българска машина,имал съм среден клас машина/и от чуждите и повече няма да си взема,защото и Българските машини отговарят(поне за мен) на средния клас чужи и тяхните възможности,та дори и ги превъзхождат. Ако ще е чужда марка да е висок клас,иначе няма смисъл. Ще дам един пример с апарат от средният клас които съм притежавал и БГ апарат ... Това са Гарет АТ про и ГМ1,ами честно да си кажа маската го бие на дълбочина,на замърсено с железа и в работа на минерализирани терени. Не си мислете,че правя реклама на маската,просто това ми е мнението.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:17 pm
И не можете да преглътнете факта че Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Аз поне не видях западен детектор със стандартна антена да чуе 1 лев закопан на 35см. на чим... Оставете ги тези понятия на ход е важно и т.н. - ти не чуваш сигнала при положение го знаеш че е в дупката а на ход да не говорим че въобще не знаеш че има сигнал под антената... И между др. при изорана нива на 25см. е забил плуга детектора прави грунд-баланс именно на тази дълбочина в не ораната дълбочина грунда е съвсем друг и там нищо не чуваш освен гол. сигнали какъвто и ще да е детектор...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:37 pm
Mladencho написа:
Gandalf написа:
Gandalf лично аз ако нямах парии за висок клас машина,щях да си карам с Българска машина,имал съм среден клас машина/и от чуждите и повече няма да си взема,защото и Българските машини отговарят(поне за мен) на средния клас чужи и тяхните възможности,та дори и ги превъзхождат. Ако ще е чужда марка да е висок клас,иначе няма смисъл. Ще дам един пример с апарат от средният клас които съм притежавал и БГ апарат ... Това са Гарет АТ про и ГМ1,ами честно да си кажа маската го бие на дълбочина,на замърсено с железа и в работа на минерализирани терени. Не си мислете,че правя реклама на маската,просто това ми е мнението.
Добре бе, съгласявам се стебе! И аз да си призная се бях засилил за маска(тогава нямаше 4-ка още) но взех фишера защото ми излезе тънко! Не съм пробвал нито ГМ1 нито Гарет АТ про, и за това не споря! Става въпрос за споровете, които така се създадоха че фишерджиите и маскаджиите се набиват на очи във форума, по-простата причина че само те спорят кой е по-добър! Е тебе ако те засегнат, няма ли да отвърнеш? И, айде спор!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:43 pm
pechkata написа:
И не можете да преглътнете факта че Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Аз поне не видях западен детектор със стандартна антена да чуе 1 лев закопан на 35см. на чим... Оставете ги тези понятия на ход е важно и т.н. - ти не чуваш сигнала при положение го знаеш че е в дупката а на ход да не говорим че въобще не знаеш че има сигнал под антената... И между др. при изорана нива на 25см. е забил плуга детектора прави грунд-баланс именно на тази дълбочина в не ораната дълбочина грунда е съвсем друг и там нищо не чуваш освен гол. сигнали какъвто и ще да е детектор...
Абе човек, слез на земята! Това не е отговор на по-горния ми пост нали, защото няма нищо свързано с него?!?!?!? Що не напишеш нещо по-въпроса а? Къв един лев, кви сонди ми пишеш бе! И ти ще ми кажеш че не може да се чуват сигнали на изорана почва!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:48 pm
Печка много добре знаеш че западните машини са по добри ама неможеш да искажеш мнение.Трябва да повтаряш маската маската , защото шефа ти ще ти запали врата ако кажеш нещо за някой друг уред.
maslinata Преторий
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 3:52 pm
И с тези цифри 1000 лв. трябва да съм чисто луд да дам за бг уред
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 5:13 pm
maslinata написа:
Печка много добре знаеш че западните машини са по добри ама неможеш да искажеш мнение.Трябва да повтаряш маската маската , защото шефа ти ще ти запали врата ако кажеш нещо за някой друг уред.
аз поне не видях западен детектор със стандартна антена да чуе 1 лев закопан на 35см. на чим... написа:
Това е факт - не измислица като повече от вашите постове и само се лигавите един свестен пост няма написан...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 5:44 pm
pechkata написа:
maslinata написа:
Това е факт - не измислица като повече от вашите постове и само се лигавите един свестен пост няма написан...
Кой е твоя свестен пост я го покажи! Ти освен да възхваляваш, боготвориш, и издигаш на педиастал Маските друго не пишеш бе! Вие сами станахте жертва на подигравка или по-точно заради такива като тебе дето пишат глупости за тая марка! Как може да си излагате ненормалните мисли в ефир не знам??? Докато пишете такива глупости за вече прословутите маски винаги ще ви се подиграват... Не казвам че фишера е по-добър, защото всички машини си имат край на възможностите или краен предел! Не мога да си сравнявам моя фишер с всички останали както правите вие, е няма как да стане! Щом има доста по скъпи от моя значи са и по-хубави което си е и доказано...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 6:13 pm
pechkata написа:
И не можете да преглътнете факта че Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Аз поне не видях западен детектор със стандартна антена да чуе 1 лев закопан на 35см.
хах тука е купона печка добър си купонджия , а дано се видиме на некой събор, пък ще играеме на вързано! леле що бира ще изплющя на муфта , стига да се съгласиш
:
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 6:17 pm
Podlecii.avg написа:
pechkata написа:
И не можете да преглътнете факта че Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Аз поне не видях западен детектор със стандартна антена да чуе 1 лев закопан на 35см.
хах тука е купона печка добър си купонджия , а дано се видиме на некой събор, пък ще играеме на вързано! леле що бира ще изплющя на муфта , стига да се съгласиш
atina Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 8:53 pm
Gandalf написа:
Podlecii.avg написа:
pechkata написа:
Преди година имаше едни врачанчета който бачкаха с маски мноого ги хвалеха, тази есен ги срещнах работеха с нови вр.енигми,кво става бре а те като ми се заоплакваха от тея пауърбоксове и супер дълбоки маски че и тримата се отървали от тях.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 9:12 pm
pechkata написа:
Брой мнения: 2279 [3.00% от всички / 1.24 мнения на ден] мнения на pechkata
Брой мнения: 1128 [1.48% от всички / 2.11 мнения на ден] мнения на ivanasen
Ей Къ от Лъ/накратко Печката/ , тъкмо те бях похвалил пред Колеги , че започна да пишеш смислени коментари във форума , но изглежда е било заблуда. Или по точно от тази болест отърване няма! Пак си влязал в ремисия. Пий си тези хапчета най- накрая , щото когато си във фаза, тогава пишеш интересни неща и от тях има нещо да научим. Ой Горкичкият!
Само да спомена , че доста постове мои са натрупани от караници с един Голям Човек! И въобще не заради марката фишер. Да си видял да споря с гарет, пират , wawe, ХР и всички останали марки , които се сещаш! Просто чета във форума и давам мнение , когато има какво да кажа , за разлика от теб. Ае остани си със здраве!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 9:27 pm
Маи всеки си хвали своето Едно нещо ,като го повториш сто пъти ,става истина..това си е един вид реклама .Правя си асоциация с климатиците Мидея ,дистрибуторите като кажат ,че са наи- добрите едвали не по-добри от южно кореиските и японските и да видиш народа как купува...нищо ,че само в България сме чували ама пък са наи-добрите че и аз съм се подвеждал за "дълбоките" монетари,но за климатици не!
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 9:34 pm
Между другото като излезе гм1+ исках да взема един нов еи така да си го имам ,обаче за платка с два потенциометъра (за 10 лева) Реално цената му трябва да е 250 лева ,много им надуват цените на тези маски
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 10:26 pm
sdsds написа:
Между другото като излезе гм1+ исках да взема един нов еи така да си го имам ,обаче за платка с два потенциометъра (за 10 лева) Реално цената му трябва да е 250 лева ,много им надуват цените на тези маски
Точно толкова е без антената, акумулаторните батерии и зарядното !
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 10:39 pm
Gandalf написа:
Само така изглежда! Има много хора тук с най различни марки, но не е вярно че фишерджиите си налагат марката! Това се е породило от това че по-незнайни причини някой или няколко човека с Фишер които мразят шефа на Маските са се засегнали нещо...
Ivanasen се е засегнал че не съм искал да му продам батерии Други ме мразят че съм постигнал нещо и детекторите Golden Mask са известни в цял свят (особено разни майсторчета скрити под различни ник-ове) !
Факт е че всяка година продажбите се повишават и това се случва без да имам уеб сайт !
Който има време може да прочете малко отзиви на колеги от Украина, който по цял ден са на полето ( а не като лаладжиите в тоя форум дето по цял ден се правят на търсачи пред компютрите) !
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:02 pm
Golden Mask написа:
Gandalf написа:
Само така изглежда! Има много хора тук с най различни марки, но не е вярно че фишерджиите си налагат марката! Това се е породило от това че по-незнайни причини някой или няколко човека с Фишер които мразят шефа на Маските са се засегнали нещо...
Ivanasen се е засегнал че не съм искал да му продам батерии Други ме мразят че съм постигнал нещо и детекторите Golden Mask са известни в цял свят (особено разни майсторчета скрити под различни ник-ове) !
Факт е че всяка година продажбите се повишават и това се случва без да имам уеб сайт !
Който има време може да прочете малко отзиви на колеги от Украина, който по цял ден са на полето ( а не като лаладжиите в тоя форум дето по цял ден се правят на търсачи пред компютрите) !
Въобще не те мразя Владо. Харесвам предприемчиви хора, но не ми е приятно да ме обиждат и наричат ................ Ти знаеш как........ Дръж се човешки с нас и човешко посрещане ще получиш. А пък що се отнася до форумните лаладжии , аз също съм против тях . Питай Бай Миладин как му надувах главата все повече и повече да доискусурва апарата ми , защото еди кое е направил на терена. За него бях най-капризният клиент и това е защото исках най-доброто. Това е !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:27 pm
Golden Mask написа:
Други ме мразят че съм постигнал нещо и детекторите Golden Mask са известни в цял свят (особено разни майсторчета скрити под различни ник-ове) !
Всеки човек,постигнал впечатляващи резултати с много труд и постоянство,трябва да бъде признат и уважаван-независимо от областта,в която работи. Но истинско благородство е дадено на малка част от сънародниците ни...Природа!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Вто Яну 28, 2014 2:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:42 pm
Golden Mask написа:
Gandalf написа:
Хубаво за Маските че са известни, евала за сполучливия бизнес! Аз съм се интересувал доста от Маските и не ми трябва да чета повече. Ама тези спорове дето стават, не са в твоя полза, и особено такива като печката дето се изхвърлят за Маските колко били добри направо не знам как не та е срам от такива хора да излагат марката. Ок, Маските са по добри от ф5, не съм работил с нито една от тях и не споря! Ама трябва да се съгласиш че не могат да се слагат на всеки един детектор, все пак си има граници. Те са добри но до някаква степен.
lobo Новобранец
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Вто Яну 28, 2014 8:11 pm
maslinata Преторий
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Вто Яну 28, 2014 8:22 pm
Голяма реклама
lomidol Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Вто Яну 28, 2014 8:26 pm
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Вто Яну 28, 2014 8:52 pm
lobo написа:
Яко!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Сря Яну 29, 2014 9:26 am
RelicHuntingVT написа:
Поздрав
Това в клипа не е F75,а T2/черният ламинат/Та нали си е направен и за самородки,остава да не засече това голямо парче.Оловна съчма 4мм.я свири на около десетина см.въздушно.В земята,в зависимост от почвата варира между 5 и 7см.И за златото ще е така!
За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини!