Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 3:35 pm
Аз имам хипотеза,че тези всичките са им дали металотърсач от магазина и са ги стоварили там на куп без право на настроики само това звучи логично
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 3:38 pm
за едни реклама,за други антиреклама и така....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 3:48 pm
Mladencho написа:
за едни реклама,за други антиреклама и така....
Еми ако махнем умишлено сигнала от дупката и какво мислиш че ще стане при тези настройки - става дума за този детектор който само той чува сигнала... Щото ми се стори че не можа да направи грунд-баланс...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 4:03 pm
sdsds написа:
Аз имам хипотеза,че тези всичките са им дали металотърсач от магазина и са ги стоварили там на куп без право на настроики само това звучи логично
хахахахахахахахахахахахахахахахах имаш право хахахахах то бива некадърници ама чак пък толкоз не бива
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 4:59 pm
jack_rock Новобранец
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 5:10 pm
Фишера не е лоша машина като цяло но в тоя тест специално не е ли единственната голд проспекринг машина? Другото всичко е монетари А теста е на златен къс?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 5:30 pm
pechkata написа:
https://www.youtube.com/watch?v=JiQGxlaDttE
този клип нее реален!!! първите два апарата тотално са ОЩЕТЕНИ от тези "експерти"! специално на тяхната бангия маховете бяха КРАТКИ и КЪСИ!!!!! няма човек който да не знае че бързите е дълги махове почти винаги пропускат дълбоките сигнали!!! освен това античните сигнали които са от панти века под земята се чуват доста по лесно и на дълбоко, от тези които току що за закопани! така че за мен този клип нее обективен!
:
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 5:58 pm
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 6:05 pm
И деусите и джипитата за нищо не стават . Чиста работа някоя евтина българска машина.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 7:02 pm
щото съм без очилата, ама май маска нещо не видях на съревнованието... Ако греша, моля да бъда извинен !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
бобо Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 7:17 pm
jordan_nenov написа:
щото съм без очилата, ама май маска нещо не видях на съревнованието... Ако греша, моля да бъда извинен !
Е,щото няма как маската да се скопи толкова,че да не фане тая джунджурия,и Фишера нямаше да е толкоз cool
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 7:49 pm
бобо написа:
jordan_nenov написа:
Е,щото няма как маската да се скопи толкова,че да не фане тая джунджурия,и Фишера нямаше да е толкоз cool
adminn Admin
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 8:05 pm
Traqn-1 написа:
И деусите и джипитата за нищо не стават . Чиста работа някоя евтина българска машина.
Ей да си жив и здрав колега. С тая логика още има сигнали и май все ще си има Работи си как знаеш!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
бобо Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 8:15 pm
adminn написа:
Traqn-1 написа:
Ей да си жив и здрав колега. С тая логика още има сигнали и май все ще си има Работи си как знаеш!
Той,майиии.....,с ирония го каза колегата
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 8:25 pm
[quote="Traqn-1"]И деусите и джипитата за нищо не стават . Чиста работа някоя евтина българска машина.[/quote така е колега купи си новия гарет че мойто джипи май не става гледам и не вярвам на ушите си
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 9:35 pm
[/quote]
Ей да си жив и здрав колега. С тая логика още има сигнали и май все ще си има Работи си как знаеш![/quote] Той,майиии.....,с ирония го каза колегата [/quote]
Хич не е лесно да се разбере.... За иронията си требе точен първопис.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Traqn-1 Новобранец
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Нед Яну 26, 2014 11:34 pm
Не , ирония не съм използвал . Не си струват парите !
tepes Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 10:10 am
Абе забелязал съм, че всички фишерджии, изпитват постоянната нужда да се доказват Нещо подобно на джуджетата....
Traqn-1 Новобранец
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 10:19 am
tepes написа:
Абе забелязал съм, че всички фишерджии, изпитват постоянната нужда да се доказват Нещо подобно на джуджетата....
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:33 am
Traqn-1 написа:
Струват си те,струват си.... Доста БГ машини съм сменил,но с Експито вадя повече сигнали....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:38 am
tepes написа:
Та то затова повече от постовете във форума са техни...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:40 am
Mladencho написа:
Traqn-1 написа:
Струват си те,струват си.... Доста БГ машини съм сменил,но с Експито вадя повече сигнали....
иска ли питане?
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:42 am
pechkata написа:
tepes написа:
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 11:45 am
pechkata написа:
tepes написа:
хах ако съдим логически , ти требе да си най-големия Фишерджия
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини! Пон Яну 27, 2014 12:36 pm
Брой мнения: 2279 [3.00% от всички / 1.24 мнения на ден] мнения на pechkata
Брой мнения: 1128 [1.48% от всички / 2.11 мнения на ден] мнения на ivanasen
За всички фенове на Майнлаб най могъщата компания за надценени машини!