Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 1:34 pm
nasko75 написа:
vanko853 написа:
Машината е нова,излизано е един път с нея. Със 5 години гаранция. Снимки: http://prodavalnik.com/metalotrsach-metaldetektor-i40360467
Колега сега на Fisher F75 или на Teknetics T2 LTD ще минеш ??? Щото ги послуша СПЕЦИАЛИСТИТЕ и си продаде фишерчето ,та ей ти сега маска та маска
Единия специалист ПЕЧКАТА беше написал :Голден маск е №1 и винаги ще бъде...
Дали си съгласен с него сега?
Колега извинявай за спама
Желая ти късмет в продажбата на уреда
който търси намира
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 1:44 pm
Golden Mask написа:
pavli_q написа:
Golden Mask написа:
N@SKO написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Колега и аз искам да ми се надуе главата от цветни сигнали
като копаш един ден само шлака на втория ден ще ти гледам обявата в продавалник
Поне да беше олово! За вторични пак някой лв. ще изкараш, а от шлака само дедо....я
А защо не игнорираш шлаката /на фишерите това се прави чрез функцията NOTCH/ и тогава си търси спокойно...
Има ли я тази функция маската да игнорира шлаката?
Ако поне малко си имаш хабер от детектори ще се сетиш да минеш на фиксиран земен баланс за да не лови шлаката.Може също и от потенциометъра за земния баланс да се изрежат.Това не важи само маските!И при други бг,чужди детектори е същата работа.
Всичко може, но човек трябва да има нещо у главата за да го направи ! За такива малоумници има детектор с две копчета, там няма какво да объркат .... С ГМ4 успешно се игнорира и кокс, което е проблем за много детектори от високия клас . В Англия е пълно в английските форуми пишат че маските нямат проблем с кокса !
Правилно колега Golden Mask продавайте си вашите детекторите в Англия и навън по цяла Европа и Азия , а ние Българите сме тъпички и за това ще работим с техните западни детектори.Понеже вашите са с много сложни настройки ,а ние сме доста прости
Трябва да си много тъп да не се сетиш че като детектора е грундиран върху почвата ще свири на шлаки понеже са с друг състав ! Изглежда на някои и 5 копчета са им много и не знаят какво да правят с тях ! Ф5 е същата работа, грундираш го към почвата и свири на камъни (орудени) и шлаки ама нали е Ф5, на него му е простено !
Дали е ф5 или ф75 когато са грундирани на дадена почва и почвата изобилства с шлака, то тогава фишерите могат да изрежат и шлаката избирателно, за разлика от маските. Много добре знаеш, ама си мълчиш, щото не ти отърва...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 2:07 pm
Tasev написа:
borislav123 написа:
Колега и аз искам да ми се надуе главата от цветни сигнали
като копаш един ден само шлака на втория ден ще ти гледам обявата в продавалник
И що я копаше тая шлака-цвят ли ти я даваше?Т2 то как ти я дава,а?Кат пускаш разни твърдения поне уточнявай,да видим тая работа,как става аджеба!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 2:15 pm
Зорлям оспамихте темата на 4овека. Много си е добре апарата. Успех с продажбата колега.
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Яну 22, 2014 2:39 pm
ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СИ ПРОДАВА АПАРАТА.А за този който не се сеща-грундираш на рьчен грунд балан апарата на една шлака и край с шлаките.Втори вариант -преминаваш на фиксиран грунд баланс и изобщо забравяш за шлаките.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 2:45 pm
laki написа:
ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА СИ ПРОДАВА АПАРАТА.А за този който не се сеща-грундираш на рьчен грунд балан апарата на една шлака и край с шлаките.Втори вариант -преминаваш на фиксиран грунд баланс и изобщо забравяш за шлаките.
Честито на колегата ,че вече си е продал уреда
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 5:41 pm
Колега кога казах че съм го продал.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 6:04 pm
vanko853 написа:
Абе карай бе, един си продал ся все едно продаваш втория....
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 10:17 pm
Gandalf написа:
vanko853 написа:
А,още един път ми кажи да не се меся,щот не ми е работа.Само първо са погледни къв си нагляр!
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 10:36 pm
бобо написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
А,още един път ми кажи да не се меся,щот не ми е работа.Само първо са погледни къв си нагляр!
Колега за кого говориш
titpulo Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 10:42 pm
laki написа:
Те тея двамата постоянно спамят темите на хората.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:02 pm
vanko853 написа:
бобо написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Колега за кого говориш
За Гандалф говоря,че се държи нагло.Поне можеше да ти се извини,че поведе темата в тази посока.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:08 pm
titpulo написа:
laki написа:
Те тея двамата постоянно спамят темите на хората.
моя първи пост в тази тема е чак двайсет и седми,и темата отдавна беше оспамена,за което точно обвиних Гандалф.
koceto Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:21 pm
Gandalf написа:
Mаска, отдавна искам да те питам нещо! Ако искаш отговаряй ако искаш недей, от любопитство е! Ти като производител на Маските и естествено на всичките си модели си им знаеш цаките дет се вика, кой модел според тебе ти е най-сполучливия и най-добрия?
Колега гледам заглеждаш се по маските, да ти дам един съвет ,ако искаш. Вземи си една маска 3+ . Поработи с нея няколко излета и след това иди на място където с фешера вече не хващаш сигнали .
п.п. Вслушвай се във фоновите сигнали .
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:44 pm
koceto написа:
Gandalf написа:
Mаска, отдавна искам да те питам нещо! Ако искаш отговаряй ако искаш недей, от любопитство е! Ти като производител на Маските и естествено на всичките си модели си им знаеш цаките дет се вика, кой модел според тебе ти е най-сполучливия и най-добрия?
Колега гледам заглеждаш се по маските, да ти дам един съвет ,ако искаш. Вземи си една маска 3+ . Поработи с нея няколко излета и след това иди на място където с фешера вече не хващаш сигнали .
п.п. Вслушвай се във фоновите сигнали .
Ще го запомня колега, дори и да не е Маска пак ще пробвам там където фишера не е чул нищо!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Чет Яну 23, 2014 12:05 am
Колеги неискам да взимам страна , но поведението на Gandalfi е обяснимо ! Колегата зададе няколко въпроса към производителя ИМ, но без никакъв отговор и от тук идва неговото озлобление към МД "ГМ". По този начин и аз се озлобих към въпросното лице преди много време когато го помолих да ми продаде акумулаторни батерии от 1,2 V. Точно 5 съобщения му писах , но без никакъв отговор. Тук показва неговото високомерие и нарцисно поведение! Затова не го нападайте , а се замислете дали трябва да толерираме ние търсачите подобен вид поведение от страна на даден производител.
Пък що се отнася до колегата , който продава въпросният апарат , това му е плюс ! Неговата тема се върти постоянно във форума, а не отива в историята.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Чет Яну 23, 2014 12:13 am
ivanasen написа:
Колеги неискам да взимам страна , но поведението на Gandalfi е обяснимо ! Колегата зададе няколко въпроса към производителя ИМ, но без никакъв отговор и от тук идва неговото озлобление към МД "ГМ". По този начин и аз се озлобих към въпросното лице преди много време когато го помолих да ми продаде акумулаторни батерии от 1,2 V. Точно 5 съобщения му писах , но без никакъв отговор. Тук показва неговото високомерие и нарцисно поведение! Затова не го нападайте , а се замислете дали трябва да толерираме ние търсачите подобен вид поведение от страна на даден производител.
Пък що се отнася до колегата , който продава въпросният апарат , това му е плюс ! Неговата тема се върти постоянно във форума, а не отива в историята.
Моята фирма се занимава с производство и ремонт на металдетектори Golden Mask ! Не съм сергия за батерии !!! Да се беше обадил на Миладин да ти продаде !
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Чет Яну 23, 2014 12:40 am
ivanasen написа:
Колега недей не си струва! Виж че има някаква заформена групичка от негативи дето не си струва да се занимава човек с тях. А и ако се замислим, ако не е спама който се прави от всички ни какъв ще бъде форумът? Как да пусна тема за един страничен въпрос който може да да бъде отговорен с един отговор а не да се разисква от 100 човека! По-принцип се обаждат тези негативи дето не могат да обелят две думи, ама като се решат все пак да се изкажат, и се изказват неподготвени... И за протокола, Аз Маската не съм го обиждал нито един път, просто съм го питал некви неща но чисто човешки и от любопитство към неговите машини... Но гледам има хора които преиначават нещата с успех, като твърдят че всичко е с цел подигравки.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Чет Яну 23, 2014 6:07 pm
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
Моята фирма се занимава с производство и ремонт на металдетектори Golden Mask ! Не съм сергия за батерии !!! Да се беше обадил на Миладин да ти продаде !
Да обадих се на човека и ми даде този линк http://www.stbbg.com//?page_id=5 ! С две думи ми свърши работа.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Чет Яну 23, 2014 6:31 pm
бобо написа:
vanko853 написа:
бобо написа:
Gandalf написа:
vanko853 написа:
Колега за кого говориш
За Гандалф говоря,че се държи нагло.Поне можеше да ти се извини,че поведе темата в тази посока.
Ок
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Съб Яну 25, 2014 7:25 pm
Продадена
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Съб Яну 25, 2014 8:22 pm