Заглавие: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 9:21 pm
Машината е нова,излизано е един път с нея. Със 5 години гаранция. Снимки: http://prodavalnik.com/metalotrsach-metaldetektor-i40360467
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 9:45 pm
vanko853 написа:
Машината е нова,излизано е един път с нея. Със 5 години гаранция. Снимки: http://prodavalnik.com/metalotrsach-metaldetektor-i40360467
Ако не е тайна за какво я продаваш, не си доволен от нея ли!
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 9:49 pm
Доволен съм работи хубаво на замърсено и на чисто. Но просто ми трябват парите и затова я продавам.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 9:58 pm
Колега 4w Pro, не е ли с другата кутия? Това не е ли само 4-ка?
Tasev Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 10:05 pm
мога да си позволя коментар имах същата 4 про новия дизаин карбон освен за шлака за друго не става
Последната промяна е направена от Tasev на Сря Яну 22, 2014 10:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 10:12 pm
Tasev написа:
мога да си позволя коментар имах същата 4 про новия дизаин карбон освен за шлака за друго не става
Искаш да кажеш че детектора не го бива, така ли да го разбирам?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 10:23 pm
Tasev написа:
Владо четеш ли!? А и ти печка!
Наздраве , Колега!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 10:56 pm
А колегите които коментират работили са с апарати голден маск. Или само си чешат езиците.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 11:53 pm
vanko853 написа:
А колегите които коментират работили са с апарати голден маск. Или само си чешат езиците.
Пробвали са я само в хола
vanko853 Легионер
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Вто Яну 21, 2014 11:59 pm
Те уредите само в хола се пробват. А на поляните и горите се носят аитъй за спорта.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:02 am
Mаска, отдавна искам да те питам нещо! Ако искаш отговаряй ако искаш недей, от любопитство е! Ти като производител на Маските и естествено на всичките си модели си им знаеш цаките дет се вика, кой модел според тебе ти е най-сполучливия и най-добрия?
Tasev Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:05 am
vanko853 написа:
опитах и на полето и в гората наду ми се главата от сигнали не казвам лошо за апарата но на мен не ми допадна
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:09 am
Колега и аз искам да ми се надуе главата от цветни сигнали
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:14 am
borislav123 написа:
Tasev Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:15 am
borislav123 написа:
като копаш един ден само шлака на втория ден ще ти гледам обявата в продавалник
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:35 am
Tasev написа:
borislav123 написа:
Поне да беше олово! За вторични пак някой лв. ще изкараш, а от шлака само дедо....я
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:57 am
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Поне да беше олово! За вторични пак някой лв. ще изкараш, а от шлака само дедо....я
А защо не игнорираш шлаката /на фишерите това се прави чрез функцията NOTCH/ и тогава си търси спокойно...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 1:02 am
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
А защо не игнорираш шлаката /на фишерите това се прави чрез функцията NOTCH/ и тогава си търси спокойно...
Има ли я тази функция маската да игнорира шлаката?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 1:06 am
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Питай корифея на мяските - К от гр.Л. Дори да я няма тази функция, печката ще ти докаже, че чрез натискане на някой потенжиометър ще изреже шлаката. Или поне ще ти каже къде купуват шлака...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 6:55 am
vanko853 написа:
Колега сега на Fisher F75 или на Teknetics T2 LTD ще минеш ??? Щото ги послуша СПЕЦИАЛИСТИТЕ и си продаде фишерчето ,та ей ти сега маска та маска
Единия специалист ПЕЧКАТА беше написал :Голден маск е №1 и винаги ще бъде...
Дали си съгласен с него сега?
който търси намира
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 8:52 am
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Ако поне малко си имаш хабер от детектори ще се сетиш да минеш на фиксиран земен баланс за да не лови шлаката.Може също и от потенциометъра за земния баланс да се изрежат.Това не важи само маските!И при други бг,чужди детектори е същата работа.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:20 am
N@SKO написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Ако поне малко си имаш хабер от детектори ще се сетиш да минеш на фиксиран земен баланс за да не лови шлаката.Може също и от потенциометъра за земния баланс да се изрежат.Това не важи само маските!И при други бг,чужди детектори е същата работа.
Всичко може, но човек трябва да има нещо у главата за да го направи ! За такива малоумници има детектор с две копчета, там няма какво да объркат .... С ГМ4 успешно се игнорира и кокс, което е проблем за много детектори от високия клас . В Англия е пълно в английските форуми пишат че маските нямат проблем с кокса !
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 11:39 am
Golden Mask написа:
N@SKO написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Всичко може, но човек трябва да има нещо у главата за да го направи ! За такива малоумници има детектор с две копчета, там няма какво да объркат .... С ГМ4 успешно се игнорира и кокс, което е проблем за много детектори от високия клас . В Англия е пълно в английските форуми пишат че маските нямат проблем с кокса !
Правилно колега Golden Mask продавайте си вашите детекторите в Англия и навън по цяла Европа и Азия , а ние Българите сме тъпички и за това ще работим с техните западни детектори.Понеже вашите са с много сложни настройки ,а ние сме доста прости
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:02 pm
pavli_q написа:
Golden Mask написа:
N@SKO написа:
ivanasen написа:
jordan_nenov написа:
ivanasen написа:
Tasev написа:
borislav123 написа:
Правилно колега Golden Mask продавайте си вашите детекторите в Англия и навън по цяла Европа и Азия , а ние Българите сме тъпички и за това ще работим с техните западни детектори.Понеже вашите са с много сложни настройки ,а ние сме доста прости
Трябва да си много тъп да не се сетиш че като детектора е грундиран върху почвата ще свири на шлаки понеже са с друг състав ! Изглежда на някои и 5 копчета са им много и не знаят какво да правят с тях ! Ф5 е същата работа, грундираш го към почвата и свири на камъни (орудени) и шлаки ама нали е Ф5, на него му е простено !
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Golden mask 4w pro Сря Яну 22, 2014 12:25 pm
Ето един ваш колега как си е решил проблема
А за копчетата не сте прав някои хора се оправят и с 13 копчета на BLISSTOOL LTC64X v3