ас су6то намерих такива пар4ета около 80 номер ето едно от тях.. и предполагам 4е е алуминиии за6то преди малко на 83 искарах алуминиева ламарина от една гори4ка... а на мен оловото ми го показва на 70 до 72....по специално оловни кур6уми за пу6ка мускет..
BEKS Консул
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Нед Мар 23, 2014 9:14 pm
mario321 написа:
Колеги днеска търсих по една планинска река и намерих две самородни парчета които са големи 1,5см и 2см форма като на златото като разтопени но са бронзово бели по леки са от оловото и ми ги даваше доста високи числа от 80-90 та възможно ли е да са сребро
Твърде възможо е да е сребро ,даже съм сигурен ,чистото сребро наистина е с такива големи цифри на VDI,но трябва и някой по-вещ в тази област да се изкаже.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 7:31 am
mario321 написа:
Колеги днеска търсих по една планинска река и намерих две самородни парчета които са големи 1,5см и 2см форма като на златото като разтопени но са бронзово бели по леки са от оловото и ми ги даваше доста високи числа от 80-90 та възможно ли е да са сребро
Колега и сребро да е и то е тежко ,да не е някаква стопилка от капачка те като горят или от слънцето стават така като сребърна стопилка но леки ,пробвай да го счупиш ако се счупи вътре ще си проличи какво е
който търси намира
mario321 Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 6:15 pm
nasko75 написа:
mario321 написа:
Колега и сребро да е и то е тежко ,да не е някаква стопилка от капачка те като горят или от слънцето стават така като сребърна стопилка но леки ,пробвай да го счупиш ако се счупи вътре ще си проличи какво е
Да счупих едното парче и отвътре е още по бронзово сребристо но до де го счупя го огънах поне 20 пъти най добре ще е да ги дам на някой златар за тест той ще каже най добре, колеги благодаря все пак за помощта
B.K. Преторий
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 10:43 pm
Я кажете сега от де ги купувате тез големите самородки . Ейййййй страшни хора сте .
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 10:56 pm
B.K. написа:
Я кажете сега от де ги купувате тез големите самородки . Ейййййй страшни хора сте .
От магазин за един лев!
С колегата бекс поддържаме връзка по-скайпа и със сигурност доста ходене е направил да ги намери! Защо подлагаш всичко на съмнение и реклама?!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
B.K. Преторий
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 11:18 pm
Бе можи и аз да нямам късмет . Но бая места съм обходил такива не съм намирал .
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 11:34 pm
B.K. написа:
И аз съм ходил , но освен бяло , жълто не сам намерил! Такъв ми е хороскопа!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
BEKS Консул
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 11:47 pm
Намериш ли мястото вече е лесно ,хващаш им чалъма и нещата се получават,както казва колегата ИванАсен иска се ходене,заряваш самородката правиш си няколко теста, сверяваш си часовника какъв сигнал точно да копаеш гледаш числата на ВДИ и грунда и набързо правиш анализ..То е като при гъбите ,не намериш ли една за час два се пребираш,ама една да видиш и край знаеш ,че има и почва търсенето.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Мар 24, 2014 11:52 pm
BEKS написа:
Намериш ли мястото вече е лесно ,хващаш им чалъма и нещата се получават,както казва колегата ИванАсен иска се ходене,заряваш самородката правиш си няколко теста, сверяваш си часовника какъв сигнал точно да копаеш гледаш числата на ВДИ и грунда и набързо правиш анализ..То е като при гъбите ,не намериш ли една за час два се пребираш,ама една да видиш и край знаеш ,че има и почва търсенето.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Мар 25, 2014 7:15 am
ivanasen написа:
BEKS написа:
Всички ли ФИШЕРДЖИИ са станали и гъбари
mario321 Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Мар 25, 2014 6:28 pm
ivanasen написа:
B.K. написа:
И аз съм ходил , но освен бяло , жълто не сам намерил! Такъв ми е хороскопа!
Е то и аз доста места претърсих и при мене все бяло Хмм интересна работа е тоя нашия хороскоп
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Юли 14, 2014 4:47 pm
Radislav написа:
Браво.Добра реклама,Сега да очакваме увеличени продажби на Фишер...
Винаги идва видов ден и ето, че той дойде и по тази тема. Тези дни ще ви кача снимка на човека, който ги намира по много и даже 50 грамови парчета злато, а вие ще видите с кой апарат ги намира Ще има плачещи хейтъри !!!!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Юли 14, 2014 7:47 pm
www.mdetectors.com написа:
Radislav написа:
Винаги идва видов ден и ето, че той дойде и по тази тема. Тези дни ще ви кача снимка на човека, който ги намира по много и даже 50 грамови парчета злато, а вие ще видите с кой апарат ги намира Ще има плачещи хейтъри !!!!
"Видовият ден" е символ на перманентната еволюция!...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Пон Юли 14, 2014 10:30 pm
Radislav написа:
дъртия гледа е не вярва на очите си
Ето и баш майстора на самородките в Бг. обект на медийно внимание
:
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 10:02 am
Изпревари ме приятелю, но тук не се вижда металотърсачът .... и аз ще кача снимка Като пуснах темата, няколко колеги постнаха, че съм лъжел за да си увелича продажбите. Мене продажбите и така са ми големи, но най-важното е че не лъжа. Знаете ли колко десетки истории съм видял с очите си, особенно с Деуси и Фишери, но не може да се дума.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 10:47 am
-На третата снимка от горе надолу се вижда Голд Бъка,не се вижда само че е с малката 5''сонда.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 11:13 am
Аз от много време знаех, но някой неверници, незнаеха, че не е нужно да ходиш до Австралия или до Аляска за да намериш големи парчета злато, то тука ги има и то много Защо ли? Защото читави металотърсачи в България се купуват от преди 3-4 години, когато цените паднаха драстично и тук никой не е търсил по изветрените хълмове, а там си имат металотърсачи от 50-70 години. Тук е нишата, която може да те направи богат, монетите изпяха песента си, а и немогат да бъдат продавани, а златото да и то веднага.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 12:37 pm
То апаратчето си става и за монети. На място дето го бях изтърмъчил с ф5 и последните пъти ф5 не хвана цветен сигнал. На това място с голд бъга за 2 ходения изкарах към 20 цветни сигнала от които и интересни
mario321 Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 7:25 pm
borislav123 написа:
То апаратчето си става и за монети. На място дето го бях изтърмъчил с ф5 и последните пъти ф5 не хвана цветен сигнал. На това място с голд бъга за 2 ходения изкарах към 20 цветни сигнала от които и интересни
Колега е тава да се чува и все така да е Имаш едно на лични
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 8:39 pm
И ти имаш съобщение на лични.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Вто Юли 15, 2014 9:28 pm
-С колегата де ги е извадил тези двете говорихме лично,държах ги в ръцете си и двете еченца -Естествено не ни каза къде ги намира щото са оказа че тези са последните две намерени,преди е имало и още и вероятно ще има още за в бъдеще -Уважихме му тайната и не нахалствахме за инфо щото сам си е извоювал територията
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Сря Юли 16, 2014 9:19 am
Изпревари ме приятелю, но тук не се вижда металотърсачът .... и аз ще кача снимка Като пуснах темата, няколко колеги постнаха, че съм лъжел за да си увелича продажбите. Мене продажбите и така са ми големи, но най-важното е че не лъжа. Знаете ли колко десетки истории съм видял с очите си, особенно с Деуси и Фишери, но не може да се дума.
:
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Сря Юли 16, 2014 9:44 am
В края на годината ще пуснем книгата на Деивид Джоунс - главния инженер на Фишер, за търсенето на самородно злато с металотърсач.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: 10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug Сря Юли 16, 2014 6:35 pm
Тук е нишата, която може да те направи богат, монетите изпяха песента си, а и немогат да бъдат продавани, а златото да и то веднага. [/quote]
Това си е точно така и да се намират монети 97% си ги мушем някъде отзад на тъмно, а самородното злато можеш навсякъде да пуснеш обяви за продажба, а ако се намерят парче кварц със злато си е направо в хиляди лева, но това неверниците не го знаят, иначе бързо ще спре да ги мързи и ще запрегнат ръкави !!!
10 грама самородно злато с металотърсач Fisher Gold Bug