http://vbox7.com/play:01b72f94a3 пищи повече от Маска , антената ли е причината за постоянно издаване на паразитни сигнали?
Всички фишери пищят така когато са издути, Ф75 също, тази настройка е само за клипове, да се ежат притежателите на машините ! Ако бяха снимали детектора ,,на ход" щеше да се види че пищи постоянно и не е възможно да различиш полезен сигнал от пращането и пукането на детектора освен ако метала не е до 10 см.
Под достойнството ми е да споря с дървени философи. Затова не споря с теб. Естествено, че най-слабата маска е в пъти по-добра от флагмана на фишер. Късмет в продажбите. И се радвай на това, че хората нямат достатъчно пари, иначе трябва да продаваш в Индия и Пакистан.
То ти и оня малоумник с Ф5-цата сте силни само през клавиатурите ! Нали щеше да идваш миналата година, само с приказките си остана ! Ако ти изкарам Ф75 и снимам как се побърква на рудата и колко много хваща ще кажеш че не съм го настроил правилно...
Данка "ЛУД УМОРА НЕМА"!
И още нещо да кажа. Владо, когато ходя да търкам слагам тапи за уши, за да нечувам нищо. Защото може да ми се пукне тъпанчето , пък и без това ненамирам нищо!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Яну 15, 2014 7:46 pm
Golden Mask написа:
jordan_nenov написа:
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
http://vbox7.com/play:01b72f94a3 пищи повече от Маска , антената ли е причината за постоянно издаване на паразитни сигнали?
Всички фишери пищят така когато са издути, Ф75 също, тази настройка е само за клипове, да се ежат притежателите на машините ! Ако бяха снимали детектора ,,на ход" щеше да се види че пищи постоянно и не е възможно да различиш полезен сигнал от пращането и пукането на детектора освен ако метала не е до 10 см.
Под достойнството ми е да споря с дървени философи. Затова не споря с теб. Естествено, че най-слабата маска е в пъти по-добра от флагмана на фишер. Късмет в продажбите. И се радвай на това, че хората нямат достатъчно пари, иначе трябва да продаваш в Индия и Пакистан.
То ти и оня малоумник с Ф5-цата сте силни само през клавиатурите ! Нали щеше да идваш миналата година, само с приказките си остана ! Ако ти изкарам Ф75 и снимам как се побърква на рудата и колко много хваща ще кажеш че не съм го настроил правилно...
На колко се грундира фишера на твоята руда? Щото при мен има мина на 500-600 години. Вадили са желязо. Та смятам там да поснимам малко. А от една година правя невъобразимо развитие в бизнеса и докато така се развиват нещата не мога да ходя никъде. Дори тази година и на лов не съм ходил. Хората от форума дето ме познават и да ми близки, знаят за какви лъвски скокове говоря. Нека машината се завърти на пълни обороти и тогава ще те удостоя с присъствието си и ще ти донеса изтрезняване. Късмет на всички без изключение!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Яну 15, 2014 8:08 pm
Golden Mask написа:
jordan_nenov написа:
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Съобразявай се малко с обидете и тона във форума Щото половината тук се познаваме и сме приятели Така си говори с ПЕЧКАТА
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Яну 15, 2014 8:12 pm
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Жалко че нямам познат с Маска, за да я пробвам! Мен поне не мъ е..е, и мога да кажа истината, кой е по добрия! Но ще е жалко ако ти я знаеш но се прайш на луд, понеже си ги пробвал и двете машини ( за Маска 1 и ф5 говоря, защото в един пост каза че твоята 1-ца ще бие ф5)! Не ми се спори с тебе, ама като смяташ че някой се ежи и не знам си кво за нещо което не е така, е не му се връзвай бе! Остави клиентите ти да говорят за твоята продукция, дали е добра или не! Така, по тоя начин, изглежда все едно се мъчиш да си спасиш рейтинга с разни измислици.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Яну 15, 2014 8:14 pm
Това беше просто мнение с което не ми е било за цел да те засягам! Просто съвет...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F5 Сря Яну 15, 2014 11:45 pm
jordan_nenov написа:
ще те удостоя с присъствието си. Късмет на всички без изключение!
Данчо миналата събота не дойде да поСвириме по моя край!!!! тази събота пак ще излизаме с ЦИГУЛКИТЕ , няма ли да се включиш и ти в СИМФОНИЯТА ?
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 Чет Яну 16, 2014 7:23 pm
Podlecii.avg написа:
jordan_nenov написа:
ще те удостоя с присъствието си. Късмет на всички без изключение!
Данчо миналата събота не дойде да поСвириме по моя край!!!! тази събота пак ще излизаме с ЦИГУЛКИТЕ , няма ли да се включиш и ти в СИМФОНИЯТА ?
В понеделник или вторник ще идвам към теб. В събота съм към Русе - доставка за тамошното Метро. Нищо де, идва лято, дните стават дълги и ще свириме колкото си искаме.