Здравейте, някой знае ли кога Fisher F19 ще е вече на българският пазар и каква ще е неговата цена, както и с какви сонди ще се предлага? Благодаря за отговорите!
Гадуларя Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F19 Съб Юни 07, 2014 12:55 am
Гледам в Щатите вече са го пуснали в продажба на цена 799 долара:
Ако тази цена е действителна, значи значи за цената му у нас можем изхождаме от емпиричното правило, че колкото долара един американски продукт струва в Америка, толкова евро струва в Европа, тоест към 800 евро, което значи да очакваме цена в диапазона 1500-1600 лв. При такова положение, обаче, Ф19 ще е по-скъп от Деус, което ще го направи непродаваем, според мен, все пак Деуса е апарат от по-висок клас, докато Ф19 е просто Голд Бъг с малко повече шаренийка.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Fisher F19 Съб Юни 14, 2014 9:10 pm
Гадуларя написа:
Гледам в Щатите вече са го пуснали в продажба на цена 799 долара:
Ако тази цена е действителна, значи значи за цената му у нас можем изхождаме от емпиричното правило, че колкото долара един американски продукт струва в Америка, толкова евро струва в Европа, тоест към 800 евро, което значи да очакваме цена в диапазона 1500-1600 лв. При такова положение, обаче, Ф19 ще е по-скъп от Деус, което ще го направи непродаваем, според мен, все пак Деуса е апарат от по-висок клас, докато Ф19 е просто Голд Бъг с малко повече шаренийка.
Ейййй,много ги чаткаш тези монетари,Гъдуларю!
Хаосът е или временен,или гибелен!
che_guevara Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F19 Пон Юни 16, 2014 1:43 am
Колеги, няма ли вече някакво инфо от представителите на Фишер в България?
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Fisher F19 Пон Юни 16, 2014 9:26 am
che_guevara написа:
Колеги, няма ли вече някакво инфо от представителите на Фишер в България?
Когато дойде при нас ще направим подробно ревю,ще го тестваме на полигона ни по северозападна България и ще направим поредица тестове и филм.
И каква е при4ината да го няма още при вас ,ако не е таина?
adminn Admin
Заглавие: Re: Fisher F19 Пон Юни 16, 2014 9:23 pm
Колега никой в Европа го няма. Това е проблем, когато фирмите обявяват нови модели а почват да зареждат диларите след 2-4 месеца. Специално тоя модел не е нищо особенно. На цената на Teknetiks T2 LTD а е Фишер Голд Бъг с дискриминация на Евротек про.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
che_guevara Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F19 Пон Юни 23, 2014 2:30 pm
Според мен също е по-добре, човек да си купи Деуса само със слушалките за 1400 лв, щом нещата стоят по тоя начин.
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F19 Пет Юни 27, 2014 1:44 pm
che_guevara написа:
Според мен също е по-добре, човек да си купи Деуса само със слушалките за 1400 лв, щом нещата стоят по тоя начин.
Щом ще работиш само на леки почви
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Fisher F19 Пет Юни 27, 2014 10:11 pm
kateracha_86 написа:
che_guevara написа:
Щом ще работиш само на леки почви
Не мисля че деуса е само за леки почви но не може да се сравнява с PI апарат .
В магазина на Империо гледам дистанционното на Деус струва 990 кинта, а малката антена - 600 кинта, тоест даваш към 1600 лева и имаш оптималната конфигурация, само трябва да си направиш някакъв стик, което е елементарно. Новият Фишер струва същите пари и се питам какво ще накара един търсач да купи Фишер Ф19, вместо Деус, който в този форум (а и не само тук), се ползва със статута на извънземна машина, тотално превъзхождаща всички останали?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Fisher F19 Пет Авг 01, 2014 11:41 am
Много заблуждаващо е да се мисли, че Деуса е Номер 1 само в този или в някой друг форум. ТОЙ СИ Е ПРОСТО НОМЕР 1 и всеки истински търсач знае това. Всеки ден го виждам на живо и в магазина и на полето и в гората. За F19 си много прав. Това е и мойто мнение - доста скъп металотръсач.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Fisher F19 Пет Авг 01, 2014 11:56 am
che_guevara написа:
Вече в Германия го има и струва 795 евро. В България вероятно цената ще е малко по-ниска.
Цената ще е по-ниска, но никой още го няма. Ние качваме неща, които имаме.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Fisher F19 Съб Авг 02, 2014 10:33 am
www.mdetectors.com написа:
Много заблуждаващо е да се мисли, че Деуса е Номер 1 само в този или в някой друг форум.ТОЙ СИ Е ПРОСТО НОМЕР 1 и всеки истински търсач знае това.Всеки ден го виждам на живо и в магазина и на полето и в гората. За F19 си много прав. Това е и мойто мнение - доста скъп металотръсач.
Истинския търсач определя качествата на даден модел само чрез тестове, които извършва лично със съответния апарат. Аз лично тествах Деус и се убедих, че освен безжичност, този апарат не предлага нищо друго, което да ми подобри резултатите, когато търся артефакти в гората. Затова и няма да си купувам Деус, просто това ще са пари, хвърлени на вятъра.
За Ф19 нищо конкретно не мога да кажа, разбира се, защото не съм работил с този модел, но кой знае, може пък от Фишер този път да ни изненадат с една много бърза, чувствителна, дълбока и ефективна машина, благодарение на някакъв нов процесор и подобрен софтуер. По принцип много харесвам концепцията на Голд Бъг и бих си купил Ф19, който явно е усъвършенстван Голд Бъг, ако се убедя, че ще бъда по-производителен, отколкото с комбинацията Фишер 1270 + Е-трак + Гарет 2500, която ползвам от години.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Fisher F19 Съб Авг 02, 2014 10:47 am
Сельо Бангиев написа:
Много заблуждаващо е да се мисли, че Деуса е Номер 1 само в този или в някой друг форум.ТОЙ СИ Е ПРОСТО НОМЕР 1 и всеки истински търсач знае това.Всеки ден го виждам на живо и в магазина и на полето и в гората. За F19 си много прав. Това е и мойто мнение - доста скъп металотръсач.
Истинския търсач определя качествата на даден модел само чрез тестове, които извършва лично със съответния апарат. Аз лично тествах Деус и се убедих, че освен безжичност, този апарат не предлага нищо друго, което да ми подобри резултатите, когато търся артефакти в гората. Затова и няма да си купувам Деус, просто това ще са пари, хвърлени на вятъра.
За Ф19 нищо конкретно не мога да кажа, разбира се, защото не съм работил с този модел, но кой знае, може пък от Фишер този път да ни изненадат с една много бърза, чувствителна, дълбока и ефективна машина, благодарение на някакъв нов процесор и подобрен софтуер. По принцип много харесвам концепцията на Голд Бъг и бих си купил Ф19, който явно е усъвършенстван Голд Бъг, ако се убедя, че ще бъда по-производителен, отколкото с комбинацията Фишер 1270 + Е-трак + Гарет 2500, която ползвам от години.
Би трябвало да остана безмълвен като чета "Фишер 1270 + Е-трак + Гарет 2500" За да не почваме спаменето искам само да те попитам: Коя версия на Деус Тествал С коя сонда Явно си от Южна България, затова няма да те питам. От коя част на България си
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F19 Нед Авг 03, 2014 8:49 am
Сельо Бангиев написа:
Истински търсач.... Аз лично тествах Деус и се убедих, че освен безжичност, този апарат не предлага нищо друго, което да ми подобри резултатите, когато търся артефакти в гората. Затова няма да си купувам Деус, просто това ще са пари, хвърлени на вятъра.За Ф19 нищо конкретно не мога да кажа, разбира се, защото не съм работил с този модел, но кой знае, може пък от Фишер този път да ни изненадат с една много бърза, чувствителна, дълбока и ефективна машина, благодарение на някакъв нов процесор и подобрен софтуер. По принцип много харесвам концепцията на Голд Бъг и бих си купил Ф19, който явно е усъвършенстван Голд Бъг, ако се убедя, че ще бъда по-производителен, отколкото с комбинацията Фишер 1270 + Е-трак + Гарет 2500, която ползвам от години.
:
che_guevara Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F19 Вто Сеп 02, 2014 12:29 am
Кога най-после, ще дойде на БГ пазара, за да видим дали си струва паричките?
adminn Admin
Заглавие: Re: Fisher F19 Вто Сеп 02, 2014 8:15 pm
che_guevara написа:
Кога най-после, ще дойде на БГ пазара, за да видим дали си струва паричките?
Скоро, де да дойде зимата
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Fisher F19 Пет Ное 14, 2014 10:10 pm
Гледам F19 вече се предлага за 1.399 лв. в Ishop, което е доста странно, понеже те не са официален дилър на марката у нас, дали не става въпрос за някакви ментета?
Колега, ай шоп не е представител на нищо. Скоро ще го пуснем, заедно с новия вариант на Ф75 лтд и Ф75
бобо Джадай
Заглавие: Re: Fisher F19 Нед Ное 16, 2014 6:44 pm
Сельо Бангиев написа:
Би трябвало да остана безмълвен като чета "Фишер 1270 + Е-трак + Гарет 2500"
Хо,хо,ти още нищо не знаеш,...да бяха само тези.....тои,феномена половината детектори е тествал,,,,,ма у тях в саксията Ко да го праиш,секи луд с номера си...
Балкански Преторий
Заглавие: Re: Fisher F19 Вто Дек 02, 2014 10:17 am
Колега, ай шоп не е представител на нищо. Скоро ще го пуснем, заедно с новия вариант на Ф75 лтд и Ф75
Здравейте , как да разбера преди покупка на Фишер дали е оригинален или не ?