С два режима на работа / ръчен и авто грунд/. Също така може да работиш на един тон или два тона /желязо , цвят/, Елептична ДД сонда. Другото ново е , че има пин пойнт.
Доста хубава визия ! Майстора този път се е постарал !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Чет Яну 09, 2014 9:19 pm
Наистина добре изглежда
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Чет Яну 09, 2014 9:22 pm
С два режима на работа / ръчен и авто грунд/. Също така може да работиш на един тон или два тона /желязо , цвят/, Елептична ДД сонда. Другото ново е , че има пин пойнт.
Да, има визия! Дизайна на сондата много ми харесва! И копчето за пинпойнта! Ами освен по-дизайна, по-работата има ли промяна?
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Чет Яну 09, 2014 9:34 pm
Много е по лек,по бърз е и много добре работи с тази антена в замърсено има и по голяма 32/22 пак елипса.Но работи и отлично със старите 28ци.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Чет Яну 09, 2014 9:34 pm
Да, има визия! Дизайна на сондата много ми харесва! И копчето за пинпойнта! Ами освен по-дизайна, по-работата има ли промяна?
Като му знам възможностите и ако знаеш да му кажеш какво искаш ще го издокара. Дано да му е дойдел малко акъла и да работи по-бързо!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 2:43 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 8:03 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:59 am
От къде ли е сондата? www.mikronbg.com/coils.html
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 10:47 am
Владо му резна крилцата, и сега работи с материали от микрона.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 11:24 am
Колега и уреда не е нов а е от 4-5 месеца вече в продажба Старата любов ръжда не хваща АААА
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 11:45 am
Колега и уреда не е нов а е от 4-5 месеца вече в продажба Старата любов ръжда не хваща АААА
Та няма само вие двамцата да се обичате , я !
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 11:52 am
Ne6o написа:
E, подробности ся!!!
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 12:00 pm
кви мангизи продава
Dim4o Новобранец
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 1:16 pm
Дали има разлика по платката или е същата като предните модели?
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 1:51 pm
Dim4o написа:
Дали има разлика по платката или е същата като предните модели?
Разбира се че е същата , опитва се с трици маймуни да лови. Дали на панела пише Силент, Адреналин или друго вътре е едно и също.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 2:06 pm
Със сигурност има разлика по платките! Човека си чертаеше новата схема преди 1 г. и отгоре и след това я даде да му я направят фабрично. Просто уреда е друг или просто казано , надграден над старият.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 3:42 pm
Ne6o написа:
По-важно е как сондира.Може да е и албанска...
Хаосът е или временен,или гибелен!
hristo0o0 Новобранец
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 4:22 pm
ivanasen написа:
Със сигурност има разлика по платките.
Не е сигурно. 99 % от приказките му са са художествена измислица
charon Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 7:41 pm
Ти с миладинка работил ли си?
Viver est militare!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 7:47 pm
Ти с миладинка работил ли си?
Не, що? Нямам право да се интересувам ли?
charon Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 7:55 pm
Не интересно ми е как ,ще направиш съпоставка със стария и новия апарат, след като не си работил с нито един от двата?!
Viver est militare!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:03 pm
charon написа:
Не интересно ми е как ,ще направиш съпоставка със стария и новия апарат, след като не си работил с нито един от двата?!
Съпоставката много лесно мога да си я направя и без да съм ги виждал дори! Как, ако помислиш може да стигнеш до изводът че е възможно! Но, ти Ферари не си имал никога няма да имаш може би и не си виждал, но съм сигурен какво ще твърдиш за него нали?
charon Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:14 pm
Не мога, да имам мнение , за неща, които не съм пробвал. Само с клипчета и слушане на приказки нестава.
Viver est militare!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:22 pm
charon написа:
Не мога, да имам мнение , за неща, които не съм пробвал. Само с клипчета и слушане на приказки нестава.
Как да не става! Я си представи че искаш да си купиш МД, и кво прайш а? Сигурно отиваш в магазина заставаш пред МД-те, слагаш лентата на очите, тапите в ушите за да не чуваш съветите на продавача и което набараш то ще е?!?!?! Понеже те виждам че гледаш да се заяждаш, ами поне отговаряй по-начин който да ме забиеш(оспориш)!
charon Цезар
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:33 pm
Еми аз примерно утре мога, да ти направя клип на някоя машина, как лови лев на 70см, ще ти кажа това е супер апарата няма втори като него, ще го купишли?
Viver est militare!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Новият металдетектор на Миладин! Пет Яну 10, 2014 8:37 pm
charon написа:
Еми аз примерно утре мога, да ти направя клип на някоя машина, как лови лев на 70см, ще ти кажа това е супер апарата няма втори като него, ще го купишли?
Аз не знам кой е споменавал за клипчета! Тук нещата стават по друг начин, колега! Затова е и този форум да се обменя информация. А и няма такъв който да се вслуша само в едно мнение, освен теб може би! При положение че се дават пари много пари!